Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Tanjir рече Sad zoveš admine u pomoć, jer nemaš argumente. Ti si sve razoružaniji i razoružaniji. Na Liturgiji se skupljamo da bismo slavili Boga, da bismo se sjedinili sa Bogom tj. izbavili se od pakla, nepovezanosti sa Boogm, to počinje ovde na ovom svetu, nastavlja se posle naše smrti (mitarstva) i pečati se na Vaskrsenju. Nemam argumente? Ti si taj koji rimokatoličku dogmu uvodi u našu Liturgiju a ne ja, meni ne trebaju argumenti tebi trebaju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Tanjir рече Mitropolit Porfirije nije dogma. Nije ni svetac. Kad bude, uradiću matematiku, 122-1 jednako je 121. 121 prema 0 za mitarstva. Pa ne zna kakvu Liturgiju služi? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Tanjir рече U Svetom Pismu piše da u raj neće ući ništa nečisto i da će se suditi prema delima. ТакоЏе: Цитат Свачије ће дјело изићи на видјело; јер ће Дан показати, јер ће се огњем открити, и свачије ће се дјело огњем испитати какво је. Ако остане чије дјело што је назидао, примиће плату; Ако чије дјело изгори, биће оштећен, а сам ће се спасти, но тако као кроз огањ. 1Кор 3:13-15 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Zayron рече Opet dislexia. Vi Који сад "ми"? You do realize that I don't speak Czech? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 13 минута, Џуманџи рече Који сад "ми"? You do realize that I don't speak Czech? Vi koji trpite deslexijom, oslovljavam ih retorički, ne mislim na tebe lično osim ako se sama u njih ne ubrajaš. Svejedno je kakva su videa i odakle jer kako je vidjet mnogima ne bi pomogla ni videa ili textovi na srpskom, za ova znam tačno o čemu se o njima govori i zato ne stavljam engleska ili njemačka. Dovoljno je postavit za informaciju da postoje ui drugačije informacije. Osim toga mogu vam prevesti nešto od toga koga to bude zanimalo. Na primjer o sv. Perpetui, predraskolnoj mučenici i njenom bratu Dinokratu koja je takodjer potvrdila postojanje čistilišta ili mitarstava. Tanjir је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Odakle dolazite vi koji Mitropolite učite kako se služi Liturgija I šta je Liturgija. Pa stvarno ovo više nema smisla, ti ćeš Mitropolitu Porfiriju da spočitavaš da ne zna šta je Liturgija I da nije čitao Pavla ni svete oce? Odkle vas to dragi Bog šalje samo da mi je znati.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 (измењено) пре 3 минута, Zayron рече Vi koji trpite deslexijom, oslovljavam ih retorički, ne mislim na tebe lično osim ako se sama u njih ne ubrajaš. Svejedno je kakva su videa i odakle jer kako je vidjet mnogima ne bi pomogla ni videa ili textovi na srpskom, za ova znam tačno o čemu se o njima govori i zato ne stavljam engleska ili njemačka. Dovoljno je postavit za informaciju da postoje ui drugačije informacije. На основу чега онда некога/неке оптужујеш за дисклексију? Шта икоме помаже постављање информација које се не разуме? П.С. тањир се ућутао нешто... Измењено Фебруар 3, 2018 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Џуманџи рече На основу чега онда некога/неке оптужујеш за дисклексију? Шта икоме помаже постављање информација које се не разуме? П.С. тањир се ућутао нешто... Na osnovu toga kad neko pročita žaba a piše tamo baba, ili pročita šljiva a piše tamo gljiva da to bude valjda ili slabim vidom ili dislexijom. Osim toga mogu vam prevesti nešto od toga koga to bude zanimalo. Na primjer o sv. Perpetui, predraskolnoj mučenici i njenom bratu Dinokratu koja je takodjer potvrdila postojanje čistilišta ili mitarstava. Tanjir је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 12 минута, Tanjir рече Pa bolje bi mu bilo da obrati pažnju šta peva pevnica, neretko se peva o mitarstvima. Poslao sam ti to na engleskom ovde, ali tebe boli uvo. Ti autistično teraš svoju priču i baš te briga. Pešačim zajedno sa tobom poterao si me, sada čekam kad ćeš dati neki argument, da znam sutra, da li prisustvujem rimokatoličkoj Liturgiji ili pravoslavnoj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Tanjir рече Ikonografiju Crkve kao argument nisam ni hteo da spomenem, nisam hteo da te preopteretim. Ali kad sam video da ti na sve argumente Crkve kažeš "alegorijski" ili "alegorija" pao sam u depresiju. Манастир Лелић. Матусал and Tanjir је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Sv. Perpetui i njen brat Dinokrat su čuveni predraskolni alegorzi. Kod nas jesu kod rimokatolika nisu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Tanjir рече Sv. Perpetui i njen brat Dinokrat su čuveni predraskolni alegorzi. Da, dislexija je kad neko to pročita sv. Perpetua i njen brat Minecraft. Tanjir је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kod nas jesu kod rimokatolika nisu. Па јеси ти код нас или код римокатолика...аман ВСБ Немоо да одговараш коБога те молим.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Манастир Лелић. Zmija je preslikana, baš je takva stvarno I one lestvice su takđe identične isto toliko identične I verodostojne kao I telo Hristovo. Nije vam jasno šta je alegorija a šta prenešena istina koja je potvrđena dogmatima? Telo Hristovo je dogmatska Istina. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 3, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Манастир Лелић. А за живота су чекали да Бог реши временост, шта радимо овде? Печемо кокице и ходамо по плафону Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука