Jump to content

Država plaća 80.000 dinara botove za pisanje komentara! Ovo je krunski dokaz!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, RYLAH рече

Такое. И ја сам бот напредњачки и комуњара јер сам пљувао Светог Радулета, а и иначе ти контрирам па могу да будем једино бот и комуниста.

Јер нема теорије да ти немаш појма о нечему, то просто није логично.

Ma ti si ubaceni element Miroljuba Petrovica i sa tom kapom nas kao oni cudnim spravama iz Amerike hipnotiziras i onda ubacujes u nase glave ucenja Miroljuba Petrovica, ali nece da moze. Kad tad ima da te sredim! :) :kriminalac:sFun_bat:pucpuc2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Ma ti si ubaceni element Miroljuba Petrovica i sa tom kapom nas kao oni cudnim spravama iz Amerike hipnotiziras i onda ubacujes u nase glave ucenja Miroljuba Petrovica, ali nece da moze. Kad tad ima da te sredim! :) :kriminalac:sFun_bat:pucpuc2:

Ће га сачекаш иза прво ћоше.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Страле рече

Ће га сачекаш иза прво ћоше.

Ima da bude: 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Страле рече

Ти одскоро си се опет активирао, а већ претиш

Pa morma da sprecim mepodobne elemente u njihovim delatnostima! :kriminalac:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Juanito рече

Значи морам да дођем у Канаду, видим да је ова холандска вутра много слаба...

Ne znam, u vutru se uopste na razumem tako da si po tom pitanju sigurno bolje informisan od mene :)

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, RYLAH рече

:ani_biggrin:

Шта си се окомио  на форумске жене, ко нека зла свекрва :ani_biggrin:.......ала волеш да се свађаш и препиреш са женском чељаде....  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

:ani_biggrin:

Шта си се окомио  на форумске жене, ко нека зла свекрва :ani_biggrin:.......ала волеш да се свађаш и препиреш са женском чељаде....  

Vidi moj komentar gore! Potpuno sam ga razotkrio! :) :nene:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ako ce se tepate,tepajte se,samo drmnite po mastiku pred tepanicu :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Mилена Трифковић рече

Ako ce se tepate,tepajte se,samo drmnite po mastiku pred tepanicu :D

Nema da se tepam, ce da ga utepam! :))):pucpuc2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, RYLAH рече

Такое. И ја сам бот напредњачки и комуњара јер сам пљувао Светог Радулета, а и иначе ти контрирам па могу да будем једино бот и комуниста.

Pa brate, sta ima da se foliram kad to stvarno mislim. Odlicno znas da nemam nikakav interes ili razlog da pisem nesto u sta ne verujem.

Ne mogu si pomoci, kao sto i ti mislis da su komunisti i komunizam nekakvi relikti proslosti a ne zivi vampiri koji do te mere sisaju krv srpskom drustvu da su mu i opstanak doveli u pitanje...

I naravno, molim Boga da si ti u pravu a ne ja...

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, RYLAH рече

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, GeniusAtWork рече

Ovde su posle Orkovi napadali, ali moramo da razumemo da to nisu svi Orkovi, nego samo njihova manjina i to nema nikakve veze sa Sauronom.

Ne treba zbog toga da se širi Orkofobija... 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Ovde su posle Orkovi napadali, ali moramo da razumemo da to nisu svi Orkovi, nego samo njihova manjina i to nema nikakve veze sa Sauronom.

Ne treba zbog toga da se širi Orkofobija, što bi hteli neki rasisti...

Naprotiv, treba da razumemo da su svi orkovi zli... svi do jednog... i da su baš zbog toga, svi oni koji porede neke velike grupe ljudi sa Orkovima, izuzetno glupi... i još više pokvareni...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, RYLAH рече

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама и гађа камењем људе кад му дођу у посету

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама и гађа камењем људе кад му дођу у посету. И пошто је намастир Шишатовац тамо, кад се налије "Шишато-црњака", привиђа му се црно дете!

17951915_10209676693374307_4681354469864

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...