Jump to content

NIKAD VIŠE NEĆU UĆI U ŠKOLU, NI PO DIPLOMU VUKOVCA!

Препоручена порука

пре 2 минута, obi-wan рече

Pa ti imas najcestitije zanimanje od svih nas ovde...

Evo kratko da te pitam: da neki tvoj sin ovako pocne da se ponasa, bi li mu odobrila takvo ponasanje?

Јок!

Ја моје дете на половини другог разреда пребацила, од "најбоље" ( читај најамбициозније) учитељице, код које иду "сва добра деца" ( шта год им то значило) , код једне скромне учитељице, која је душа једна....па ето, мој син неће бити вуковац ;)

Решен проблем :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 230
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Сања Т. рече

Јок!

Ја моје дете на половини другог разреда пребацила, од "најбоље" ( читај најамбициозније) учитељице, код које иду "сва добра деца" ( шта год им то значило) , код једне скромне учитељице, која је душа једна....па ето, мој син неће бити вуковац ;)

Решен проблем :)))

Pa eto, o tome i pricamo, ne znam otkud je nastalo nerazumevanje. :mahmah:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Naravno, ocekujem da je Florentina iz naseg dosadasnjeg razgovora na ovoj temi otprilike zakljucila da sam ja protiv znanja, ljuCkih prava, nagradjivanja, itd... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Pa eto, o tome i pricamo, ne znam otkud je nastalo nerazumevanje. :mahmah:

Да би прихватио ово

пре 6 минута, florenntina рече

Ne branim njega nego njegovo pravo da preispituje odluke koje ga se ticu. 

:):drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

NIKAD VIŠE NEĆU UĆI U ŠKOLU, NI PO DIPLOMU VUKOVCA!

Ako je u skoli naucio samo da buba za petice, a ovo citirano ne - onda je omasio sve, i da ostvari sva prava koja god moze u zivotu, ostace duhovni bogalj.

I to je njegova licna stvar i dalje mu ne oduzima pravo da se tako "duhovno unakazen" zakonski protiv necega sto smatra nepravdom.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Сања Т. рече

Ни ја сад не разумем...овамо проблем, Србика навикла да ћуту...

Сад кад неко проговори...чврга по глави и нешто у фазону: видиш да    сви ћуте, шта се сад па ти јављаш ...joooj

Srbi ćute :smeh1:? Pa Srbi se samo inate i zvocaju kako ništa ne valja. Ovaj se savršeno uklapa u taj mentalitet.

Подели на овим сајтовима

Novinski članak, ko novinski članak - imformacija do pola a u ovom slučaju do dve trećine. Jeste, diplomu je dobio učenik koji je nije zaslužio. Samo što u novinama ne piše da diplomu, da je sve bilo kako treba, ne bi dobio ni učenik koji sada tuži školu. "U igri" je bila još jedna učenica. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

Naravno, ocekujem da je Florentina iz naseg dosadasnjeg razgovora na ovoj temi otprilike zakljucila da sam ja protiv znanja

E ako je Vukova diploma simbol znanja, onda sve ode :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, obi-wan рече

It is capitalism cicking... bez brige, izbroj do deset, napravi dva kruga, pa polako... :smeh1:

Ma mogu ja brojati i do milion, nikakav problem, ali to te u civilizovanom svetu ne bi sacuvalo zabrane bavljenja profesurom zbog uvreda djaka na licnoj osnovi koje si izneo u prethodnim postovima. I ja izuzetno cenim te tekovine zapadne civilizacije jer sam na svojoj kozi osetila koliko je lepo kada se deca postuju i kada im se, ako mogu tako da se izrazim, ne lomi dostojanstvo. 

Подели на овим сајтовима

Какав год да је, има право и треба да се бори против неправде. Само кад свако од нас искористи права која нам стоје на расолагању, друштво може да иде напред.

Какав год да је и који год да су му мотиви, кад кретене који се рако понашају једном протресеш, следећи пут буду мањи од маковог зрна.

Овај дечко је одлучио да нешто уради, за разлику од многих од нас, и одлучио је да не трпи нешто што нико не би требало да трпи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Branka62 рече

Novinski članak, ko novinski članak - imformacija do pola a u ovom slučaju do dve trećine. Jeste, diplomu je dobio učenik koji je nije zaslužio. Samo što u novinama ne piše da diplomu, da je sve bilo kako treba, ne bi dobio ni učenik koji sada tuži školu. "U igri" je bila još jedna učenica. 

Написали су, очигледно ниси причитала чланак. Сам овај мали је поменуо да има још пар ученика за које реч не би рекао, а поме!ута је посебно и та ученица.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Какав год да је, има право и треба да се бори против неправде. Само кад свако од нас искористи права која нам стоје на расолагању, друштво може да иде напред.

Какав год да је и који год да су му мотиви, кад кретене који се рако понашају једном протресеш, следећи пут буду мањи од маковог зрна.

Овај дечко је одлучио да нешто уради, за разлику од многих од нас, и одлучио је да не трпи нешто што нико не би требало да трпи.

I šta namerava da postigne?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

I šta namerava da postigne?

Да не дозволи кретенима да га газе и понижавају, онолико колико је до њега.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, RYLAH рече

Да не дозволи кретенима да га газе и понижавају, онолико колико је до њега.

Da ga...nikad nisam volela da predajem deci kolega, uvek sam gledala to da izbegnem ako je moguće. 

Vukova diploma, koja glupost :bu:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Написали су, очигледно ниси причитала чланак. Сам овај мали је поменуо да има још пар ученика за које реч не би рекао, а поме!ута је посебно и та ученица.

Pročitala sam. Ta učenica bi diplomu i dobila da je, kako sam već napisala, sve bilo kako treba. Ovako, ako se i obori odluka Nastavničkog veća, diplomu dobija učenik koji je podneo tužbu. O učenici se nije ni glasalo....prosto mi je gadno da to i napišem.... iz političkih razloga. Nepodobni roditelji.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...