Jump to content

Za katolike Kuran i Biblija su isto?!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Sa zadovoljstvom. 

Lajkujes Kratosove postove bez ikakve provjere uzimajuci zdravo za gotovo, a kad ja napisem da je vijest lazna i jos ti postavim vrlo kredibilan sajt koji iznosi detaljna objasnjenja zasto su vijesti lazne, tebi to ne valja i trazis dokaze. 

Jesi procitao snopes? Tamo pise da je vijest originalno postavljena u maju 2015 na sajtu nationalreport.net (Link je u medjuvremenu uklonjen kao sto mozes vidjeti odavde http://nationalreport.net/pope-francis-followers-koran-holy-bible/), ali google ga jos uvijek drzi u kesu sto se moze vidjeti pretragom. Nationalreport je sajt koji prenosi lazne vijesti i to su jasno istakli u svom disclameru.

Dalje nijedan kredibilan novinski portal ne drzi ovakvu vijest osim nekih portala koji sire raznorazne gluposti slicnog tipa. Recimo ta "vijest" stoji i na jednom drugom raspalom portalu:

http://usasnich.com/pope-francis-to-followers-koran-and-holy-bible-are-the-same/, a na kraju clanka FOR ENTIRE ARTICLE CLICK LINK, a ovo link vodi ka http://washingtonpost.com.co, ocigledno imitaciji originalnog washingtonpost.com. Neko je registrovao ime sajta kao washington.com na co domain i tako psotavljao razne gluposti i narusavao reputaciju pravog washington posta, pa su ovi vjerovatno zaposlili pravni tim koji je izdejstvovao gasnje tog co portala.  Ovo je samo jedan primjer kako se lazne vijesti sire i kako naivni ljudi nasjedaju na propagadnu koja nema nikakve veze sa teorijom zavjere. 

Добро, а како објашњаваш његове молитве у џамијама? 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Жика рече

На пример прао је ноге људима. То ми је прво пало на памет. Нисам видео да наше владике перу ноге људима.

Да, а то је радио пред камерама. Није ти пало на памет да је у питању маркетинг?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Да, а то је радио пред камерама. Није ти пало на памет да је у питању маркетинг?

Верујем у његове добре намере. Зашто одмах сумњаш? Наравно да је то радио пред камерама, њега свуда прате камере. Није то ништа чудно.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жика рече

Верујем у његове добре намере.

A ja ne verujem u njegove dobre namere. Da se drži Jevanđelja, ne bi to radio javno. 

Dakle, tvoja vera na moju. S tim što sam ja dao par racionalnih argumenata u korist svog stanovišta. 

пре 5 минута, Жика рече

Зашто одмах сумњаш?

Mislim da je ovo pitanje suvišno, imajući u vidu hiljadugodišnju istoriju papskih mahinacija.

пре 5 минута, Жика рече

Наравно да је то радио пред камерама, њега свуда прате камере.

Mogao je da ih isključi. Ako već moraju da ga prate bodigardovi, kamere ne moraju.

пре 6 минута, Жика рече

Није то ништа чудно.

Pa ako njegovo ponašanje pokušaš da objasniš Jevanđeljem, krajnje je čudno, ako pak pokušaš da objasniš marketingom, onda nije ništa čudno.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ivan Marković рече

Добро, а како објашњаваш његове молитве у џамијама? 

Pa nit me impresionira niti sam nesto sablaznjen. Shvatam ovo kao crkvenu diplomatiju, nit je sluzio misu i pricescivao muftiju nit je klanjao namaz niti ispovjedao sahadu, vec se svako pomolio na svoj nacin (i svome Bogu) u par sekundi. Ne vidim nista problematicno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ivan Marković рече

I koji su rezultati te crkvene diplomatije?

Ja ne raspolazem sa takvim podacima. To ces morati sam istraziti. Da li je u pitanju polozaj Katolika u Turskoj i drugim islamskim zemljama, jer temu bi sad mogli razvuci na to, zasto se jedan hriscanki poglavar uopste srece sa drugim islamskim poglavarima, a to zasto se desava je mislim i tebi potpuno jasno pa tako nemam namjeru dalje razglabati o tome. Prvobitna tema je bila da su Kuran i Biblija isto, a to smo razlucili da je neistina.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Сасвим је довољан овај спот да би схватили да папа Франциско отворено ради на промоцији антихристове религије и Новог Светског Поретка.

Љубитељи Бергољовог лика и дела до сада се ниједанпут нису осврнули на ово.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Васијан рече

Сасвим је довољан овај спот да би схватили да папа Франциско отворено ради на промоцији антихристове религије Новог Светског Поретка.

Љубитељи Бергољовог лика и дела до сада се ниједанпут нису осврнули на ово.

Međuvjerski dijalog = satanizam. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жика рече

За мене је то велико дело и пред камерама.

Ех, брате Жико, каква ли ће тек "велика дела" чинити Антихрист у своје време. Скоро сви ће бити одушевљени.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...