Jump to content

Мит о патријархту ( ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Vladislav Đorđević, pisac knjige „Mit o patrijarhatu” koja govori o diskriminaciji muškaraca u Srbiji. Govoriti o diskriminaciji žena je moda, a govoriti o diskriminaciji muškaraca je tabu tema. Vladislav Đorđević smatra da je najveći mit među srpskim intelektualcima mit o diskriminaciji žena i da je istina upravo suprotna - u običajnom i pozitivnom pravu diskriminisan je muškarac. Pravni sistem Srbije sistematski diskriminiše muškarce i što je još gore - muškarci su u Srbiji diskriminisani i na svim drugim poljima! O tome je Vladislav Đorđević prvi progovorio u knjizi „Mit o patrijarhatu” i u njoj se sistematski i argumentovano dokazuje diskriminiacija muškaraca – teza koja je nepopularna u Srbiji, ali time ništa manje aktuelna i istinita. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Подели на овим сајтовима

Sit gladnom ne veruje, vazda bilo.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Игњатије, најискреније се надам да се захебаваш са нама и тролујеш (и ја сам јуче поставио овај видео на теми о феминизму).

Јер ако стварно верујеш у било шта што ова будала прича, забрињавајуће је крајње.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ignjatije vjerujem da polazis prvo od premise da je patrijarhat dobar, i da onda gledajuci ovakv snimke izvodis zakljucke da je dobro sto ovaj prica. Ipak malo sagledaj stvari iz pravog ugla. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da verujem koliko drskosti neki ljudi imaju. U zemlji "Rodio se sin mali gospodin" vs "Ti si ćerko tatin sin" (ajde da se tešim malo) neko se drzne da priča o diskriminaciji muškaraca. Beži bre budalo jedna!

I koji bre radikalni feminizam u Srbiji, o čemu vi ljudi pričate?????

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 25. 5. 2017. at 8:54, todor рече

Али живимо и у земљи ''Нађи ћеро неког богатог, да се не мучиш'' и

''Пепељуго моја, удај се за принца'' (све мање од тога не долази у обзир)

Expand  

Живимо у земљи која се битно разликује од било чега о чему ова фрустрирана будала са клипа прича.

Ако не знаш ко је дотични и можеш да га замениш са неким ко се бави било каквом науком, ево ти једне теме 

И једног чланка http://srbin.info/2014/06/17/studentice-bludnice-i-ucenice-fufice/ ,

чисто да видиш колика је лик исфрустрирана дијабола.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 25. 5. 2017. at 9:43, RYLAH рече

Живимо у земљи која се битно разликује од било чега о чему ова фрустрирана будала са клипа прича.

Ако не знаш ко је дотични и можеш да га замениш са неким ко се бави било каквом науком, ево ти једне теме 

И једног чланка http://srbin.info/2014/06/17/studentice-bludnice-i-ucenice-fufice/ ,

чисто да видиш колика је лик исфрустрирана дијабола.

Expand  

Право да ти кажем, нисам одгледао видео и не знам ко је овај човек. Са линкова које си ми дао видим да воли да моралише.

Не бих да нагађам одакле му та потреба, можда је заиста моралан, не мора да значи да су неке фрустрације у питању.

Ја сам се само осврнуо на коментар да не постоји дискриминација мушкараца код нас. Постоји сигурно, ништа мање него код жена, разлика је само што нас боли уво за то, а и није мушки да сад нешто кукамо, као жене неке. :D

Подели на овим сајтовима

On 25. 5. 2017. at 10:04, todor рече

Право да ти кажем, нисам одгледао видео и не знам ко је овај човек.

Expand  

Одгледај првих пет минута клипа, доста ти је да видиш ко је. Све преко тога, лоше ће да ти буде.

Подели на овим сајтовима

On 25. 5. 2017. at 10:05, RYLAH рече

Одгледај првих пет минута клипа, доста ти је да видиш ко је. Све преко тога, лоше ће да ти буде.

Expand  

Одгледаћу касније цео клип. Не бој се, једном сам чак 15 мин. гледо пренос из Скупштине, и издржо сам. х)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...