Jump to content

Dosta više stog Darvila

Препоручена порука

пре 16 минута, Кратос рече

Ključan je problem smrti jer po TE ona postoji i pre čoveka što dalje implicira da nije nikakvog pada,samim tim i greha koji je uzrok smrti po hrišćanstvu već je smrt alatka u rukama Boga ljubavi.....teško spojivo.

Meni ovo ne sledi... Ovo sam čuo od ateista. :)

Životinje ne mogu da učine greh, one nisu stvorene po liku Božijem, a da su umirale pre čoveka - to sigurno.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, GeniusAtWork рече

Ово је била грешка у мерењу и то су и признали. Само су беспотребно направили фрку.

Јао сећам се. А коментари на Б92... Кад је резултат објављен: "Ајнштајн тупан, Милева је била у праву!" Кад су објавили да је била грешка у неком каблу што се исчупао или тако нешто: "Знао сам, и то су ми неки научници, ни кабал не умеју да утакну!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

A kako onda religijsko objašnjenje može da bude alternativa naučnoj teoriji?

Религија не објашњава , она говори  и слика....и ко има уши да чује и очи да види, не тражи толико објашњења. Наука настоји да објасни .

Религија је увек над, јер је апсолутна .Торије су ипак обориве, хоћу рећи унапредиве. :)  Е сад   научна теорија   којој више неће  требати  унапредивости биће апсолут и откровење од Бога. Знак једнакости  без дилема . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Не мора ТЕ уопште да буде супротна било чему у вери. Јер Постање је нешто о чему ми врло мало знамо и не можемо да знамо. Ајде ко може сад из овог угла да замисли неки свет где нема страдања и смрти? Где човек иде около и разговара са Богом као са пријатељем... Ја не могу. А наука гледа из сасвим другачијег угла.

Значи, немојте да правите ту проблем који не постоји. То кажем као неко ко баш није велики фан ТЕ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Meni ovo ne sledi... Ovo sam čuo samo od ateista. :)

Životinje ne mogu da učine greh, one nisu stvorene po liku Božijem, a da su umirale pre čoveka - to sigurno.

Znači pad je čista mitologija onda?Ja nisam ni rekao da životinje čine greh već da je čovek počinivši greh uveo smrt u svet o čemu i govori Apostol Pavle.Ne mogu da budem ateista to mi je bezumlje,mogu da budem samo agnostik eventualno....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Религија је увек над, јер је апсолутна

Svaka religija?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

То мора да су ови феминисти... :)

пре 12 минута, Juanito рече

Јок, брате, Србенде. Ваља и жена све док је наша. :ani_biggrin:

Jednom listah bezveze Šešeljevu knjigu, kad tamo svašta ispisa o Milevi i Albertu... 

Ovaj je po njemu bukvalno totalni šarlatan i glupan, kojem su se kolege smejale i koji je sve što je postigao oteo od nje... Retko glup i zao čovek taj Albert. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Svaka religija?

Хришћанска....подразумева се....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ne. Ono ne može ni da se dotakne toga, nikako.

Ne razumem te sad ovo.Koje ono i čega ne može da se dotakne?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Jednom listah bezveze Šešeljevu knjigu, kad tamo svašta ispisa o Milevi i Albertu... 

Ovaj je po njemu bukvalno totalni šarlatan i glupan, kojem su se kolege smejale i koji je sve što je postigao oteo od nje... Retko glup i zao čovek taj Albert. :)

Već vidim naslov knjige. "Nemački peder..i isprdak Albert Ajnštajn..."12:smeha:12:smeha:12:smeha:. Koji je pokvao našu heroinu Srbkinju Milenu.:ani_biggrin:.Normalno, šta je to za skribomana Šešeljevih kapaciteta. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...