Алхемичар Написано Март 28, 2017 Пријави Подели Написано Март 28, 2017 Помаже Бог, ево већ дуже време тражим pdf. верзију празничних зборника и осмогласника Епископа Стефана Ластавице. Било је једно време на неком сајту, али је тај сајт укинут, па ако неко има, нека ми пошаље линк за преузимање. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2017 Пријави Подели Написано Март 28, 2017 https://www.facebook.com/notes/певница-богослужбено-појање-на-форуму-православље/празнично-појање-еп-стефан-ластавица/131938873540128 Tavita је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Алхемичар Написано Април 7, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2017 ХВАЛА ПУНО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 На овом линку не налази само први том Празничног појања Епископа Ластавице. Постоје ли негде преостала два да се нађу? "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 To nadjoh. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 После мало "гуглања" видех и сам овај том, мислио сам да можда неко поседује преостала два у личној .pdf архиви или зна за неки линк који сам нисам успео да нађем. Хвала у сваком случају, негде ће већ искрснути. "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 https://pouke.org/forum/files/file/957-осмогласник-еп-стефана-ластавице-у-пдф/ Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zorica Peric Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Да је неко нашао 2. том Стефана Ластавице у ПДФ-у?Послато са SM-J510FN користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 31, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2019 Нови Србљак сајт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lekic Написано Јануар 30, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2023 Да ли може неко да постави поново Осмогласник епископа Стефана Ластавице? Хвала унапред. Свако добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука