Jump to content

Како почети учење програмирања?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 142
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Grizzly Adams,

Прво, хвала ти што улажеш толико времена и труда и што делиш своје знање са свима. :skidamkapu:

Да ли је могуће да апсолутни поченик испрати оно што објашњаваш, на теми програмирање лекција 1, и задајеш или је за то ипак потребан неки ниво знања? Да ли би тај почетник, уколико би сада почео да прати, могао да све то савлада, ако може да одовоји рецимо само 2 сата дневно на учење?

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 15:36, Lady Godiva рече

Да ли је могуће да апсолутни поченик испрати оно што објашњаваш, на теми програмирање лекција 1, и задајеш или је за то ипак потребан неки ниво знања? Да ли би тај почетник, уколико би сада почео да прати, могао да све то савлада, ако може да одовоји рецимо само 2 сата дневно на учење?

Expand  

Да. То смо и направили за апсолутне почетнике. Два сата дневно је довољно.

Потребно је само елементарно знање енглеског језика, а и то само најосновније.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 15:40, Grizzly Adams рече

Да. То смо и направили за апсолутне почетнике. Два сата дневно је довољно.

Потребно је само елементарно знање енглеског језика, а и то само најосновније.

Expand  

Хвала, Гризли. 

Онда ћу покушати да сустигнем остале форумаше. Јавићу има ли напретка. :)

Подели на овим сајтовима

Супер, добродошла у екипу!

Ако ти било шта није јасно одмах питај. Нема потребе да тошиш време и живце кад @Juanito све зна и воли да помаже... :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 15:48, Grizzly Adams рече

Супер, добродошла у екипу!

Ако ти било шта није јасно одмах питај. Нема потребе да тошиш време и живце кад @Juanito све зна и воли да помаже... :)

Expand  

Хвалааа.. 

Хуанито је понудио да подучава све женске особе без изузетка. Мораће да трпи последице. :D

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 15:36, Lady Godiva рече

@Grizzly Adams,

Прво, хвала ти што улажеш толико времена и труда и што делиш своје знање са свима. :skidamkapu:

Expand  

Што питаш њега, питај нас :)

информација из прве руке од апсолутног почетника (ја сам "физикалац", знам да инсталирам ОС, Линух, драјвере,  да заменим хард, и усисам прашину:)), али то није то, мене занима како и шта раде мали људи у овом сокоћалу, тако да, Гизли & момци имају препоруку од мене, није тешко само је потребно мало воље ако желиш да научиш нешто. Искрено, нису ми јасна сва ова питања и потпитања, како ћу, где ћу, шта ћу, вреди ли...Свако улагање у себе (своје знање вреди), и нису ми јасне те калкулације у напред.

Хвала Гризлију и осталима што своје знање деле са нама.

:naklon:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 15:53, Lady Godiva рече

Хуанито је понудио да подучава све женске особе без изузетка. Мораће да трпи последице. :D

Expand  

2wrkoso.jpg

Подели на овим сајтовима

Пази кад и ово ради... Добро су га направили, моћи ћемо да изгурамо добар део курса и на Линуксу. :)

monomvc.png

Бринуо сам за вас "побуњенике" што не користите Империјални Оперативни Систем... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да Моно ради без проблема са .НЕТ 4.5 фрејмворком (нисам пробао новије). Пекиџ менаџер функционише такође, као и све врсте АСП.НЕТ апликација и темплејтова за њих. Чуди ме да ти је без проблема профункционисало на Убунтуу, јер су имали проблема са појављивањем темплејтова за Веб апликације у Моно девелопу. Такође добро одрађена десктоп апликација у Прозорима, која не користи "трдпарти" библиотеке, без икаквог прекомпајлирања, би требало без проблема да ради под Моноом и на Пингвинима и на Јабуци простом наредбом mono imeprograma.exe .

"Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић  deka.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...