Jump to content

Владимир Миливојевић

Члан
  • Број садржаја

    80
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Владимир Миливојевић

  • Рођендан 02/20/1967

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Суви Себеш

Contact Methods

  • Website URL
    http://њњњ.миливојевић.срб
  • Facebook
    https://www.facebook.com/milivoyevich
  • Skype
    milivoyevich
  • Twitter
    https://twitter.com/milivoyevich
  • Instagram
    https://www.instagram.com/milivoyevich/
  • Yahoo
  • Crkva.net
    https://crkva.net/willywolf

Скорашњи посетиоци профила

1921 посетилаца

Владимир Миливојевић's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

70

Форумска репутација

  1. Да ли неко прати на ТВ НоваС серију "Исусов код"? Колико видим то би требало да је Нетфликсова серија "The Jesus Code" Netflix WWW.NETFLIX.COM Шта мислите о овоме и са уметничке и са теолошке тачке гледишта?
  2. Он (Главни Друид) као хоће да оде, а они му као не дају. Прока Проналазач УВ лампом убија вирусе. Владалац са све хештегом #stayathome из дана у дан прави респираторне масовке по градовима Србије. Нестор Пресмешни од Милана се жали што му одузимају титулу највећег стендап короничара Србије, подржан револитираним Чалетом коме су одузели природно право да забрани и похапси све новинаре, па су зато само направили КЗН без новинара. У супермаркетима целодневне "литургије" дуже и масовније од било које црквене. И сви се "причешћују" на истој каси. Пардон на 3-4 исте касе. О зашто сви не седну у авион Ер Србије и не оду негде у бели свет (у Казабланку у Швајцарској) да донесу те респираторе и да се више не враћају. А ја сав смушен након свега питам своју жену какве су то печурке што је спремала данас?
  3. Ех, камо среће да јесу. Њиховом одличном свршеном курсисти Јаве сам преправљао код иако нисам Јава програмер. Али сам имао и неке колеге дипломце са Синђе, који су дуже временски похађали наставу од ових академских курсиста и који нису били способни сами ни један сајт да одраде како треба. Чим дођу на ред админ панели размена података с базом мултијезичност, погубе се ко пилићи у магли. Но да кажем и нешто конструктивно да не бедачим само. Ако неко од вас без петходног искуства из програмирања у редовној школи и без претходно исказаног дара за математику и математичку логику, ипак жели и мисли да може и хоће да се бави програмирањем и реши да да паре на неку од ових "академија", нека се држи после тога Џумле или Вордпреса или евентуално да ради неко једноставније ембед програмирање контолера и сензора где није потребна нека свобухватност и мултидисциплинарност. То је ако имате 35+ година. Они млађи, поготово испод 30, са врло добрим знањем енглеског, минимум, нека сбуџе неки фронтенд курс (хтмл, цсс, уз мало јаваскрипта) и нека траже посао у некој од многих страних фирми које се оглашавају. Уз мало среће добиће врло пристојну плату да врте одржавање пар страница сајта и буџе у круг један те исти јаваскрипт. Имбецилно је, али плаћа кирију, изласке и викенд путовања по ЕУ.
  4. Дали су велике паре Цркви, наше, не своје, од наших пореза и добили ордење. Од тих пара саградисмо и саградићемо лепе и велике храмове да има Дух Свети где да сиђе. Само ако буде имао на кога.
  5. И сам се питам да ли је ова додела ордена саблазан или само устаљена пракса. ORDEN SVETOG SAVE VUČIĆU Sveštenik Ilić: Vernici da ulože protest
  6. Ја не видим овде никакав проблем са свештеником него са овим наркоманом, али то је већ опште место.
  7. https://svetosavlje.org/zasto-da-idem-u-crkvu-ako-je-bog-u-mojoj-dusi/?pismo=cyr "Дакле, у храм ми идемо да бисмо у њему нешто добили. Храм – то су зидови изграђени око Тајанства Причешћења. А Тајанство се состоји у томе да је људима пружена рука са Даровима. Због тога посјећивање храма није тешка обавеза, него предивна привилегија. Нама је дато право да постанемо саучесници Тајне Вечере. Нама је дата могућност да постанемо „причесници Божанске природе“. Нама је дата могућност да се дотакнемо Енергије коју није у стању да произведе ни једна електростаница на свијету."
  8. Прођох поподне 37-цом поред Владе Србије и видех испред улаза скуп неких секташа како "спашавају" ваљевску Грачаницу и како им са жардињере говор држи неки крупни гологлави тип са брадом обучен у црно као свештеник/монах. Било их је максимум 20. Зна ли ко којој групи/дијагнози припадају?
  9. Не видим ту никакве кризе Православља. Обојица су се убијала од алкохила и дроге и у потрази за спасом из америчког шареног протестантског миљеа, налетели су на Православље и ту потражили мир и утеху. Нажалост то изгледа није било довољно или не довољно дубоко и јако да спаси живот и душу растурену од опијата.
  10. Живели LINQ и Lambda Expressions, и Бог благословио оног ко их измисли и упари. Рад у Ц# без њих је данас постаје незамислив. А тек надиру разне богоугодне новотарије: https://blogs.msdn.microsoft.com/dotnet/2016/08/24/whats-new-in-csharp-7-0/
×
×
  • Креирај ново...