Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, GresniStanoje рече

То ништа не значи. Па Крштење се признаје свима (када је у име Свете Тројице), а Рукоположење свим оним јеретицима који имају апостолско прејемство. Поседовање апостолског прејемста није довољан услов за постојање благодати међутим. Еј, у историји цркве људи убијали и гинули за много мање разлике него што постоје између паписта и правоверних, а сад по вама испада да је све то џаба. Испада да су Свети Оци били малоумни.

По Вашем писању испада да је Дух глуп, мало дише а мало не дише. Kao да мало види а мало жмури или је слеп. Хулите све време, лепо рече о. Зоран.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ova ti je Njegoseva.

Немањина, Немањина, на силу и огњем ако треба. ;-) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

А који су то свеци тврдили да чуда која врше католички свеци су демонска чуда?

Nisam pisao u tom stilu, ne mogu da odgovorim.

Vise pricam u formalno- pravnom i teoloskom smislu gladanja na pitanja svetiteljstva.

Idem na neki rodjendan, odjavjujem se.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Замишљам ваше фаце кад гледајући горе на балкону Царства будете угледали и турске турбане. Како ћете се сетити ових речи, све то замишљам. :skidamkapu:

Тешко да ће се то десити. Extra Ecclesiam nulla salus. A црква свакако има своје границе. Оне су одређене литургијским заједништвом. Ко се не причешћује с нама није и не може бити део цркве.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Nisam pisao u tom stilu, ne mogu da odgovorim.

Vise pricam u formalno- pravnom i teoloskom smislu gladanja na pitanja svetiteljstva.

Idem na neki rodjendan, odjavjujem se.

Ајде и пази да се не задавиш неком рибом... Да те не опомене Грација...12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Леон Професионалац рече

По Вашем писању испада да је Дух глуп, мало дише а мало не дише. Kao да мало види а мало жмури или је слеп. Хулите све време, лепо рече о. Зоран.

Не хулим ја, хулите ви. Ја никад нисам тврдио да Дух дише у Ватикану.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Zoran Đurović рече

да ли је Симониду облежао као младицу

На својој facebook страници професор др Радивој Радић каже да ту тврдњу износи византијски историчар Нићифор Григора и дадаје да су  двојица аустријских византолога, Херберт Хунгер и Ото Крестен, поодавно изразили сумњу у ваљаност Григорине дијагнозе. Према стручном медицинском мишљењу, таква повреда би била летална (смртоносна). 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GresniStanoje рече

Да те припитам: Св. Никола је велики светац или неки минијатурни?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Да те припитам: Св. Никола је велики светац или неки минијатурни?

Колико ја знам свети Никола је живео у трећем и четвртом веку, а тада Ватикан није постојао. Дакле не видим какве везе он има са овим. Да нисте можда случајно нашли неки спис где пише да је свети Никола упућивао молитве јересијарху Арију по смрти потоњег?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GresniStanoje рече

Колико ја знам свети Никола је живео у трећем и четвртом веку, а тада Ватикан није постојао. Дакле не видим какве везе он има са овим. Да нисте можда случајно нашли неки спис где пише да је свети Никола упућивао молитве јересијарху Арију по смрти потоњег?

Питање: Ако је Никола толико јаки светитељ, што допушта да му се католици ругају и над његовим моштима врше литурђије и призивају демоне? Јер ако не призивају Тројицу, призивају демоне. И сва та ругања трпи већ 10 векова... Да ли би ми то објаснио?  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Питање: Ако је Никола толико јаки светитељ, што допушта да му се католици ругају и над његовим моштима врше литурђије и призивају демоне? Јер ако не призивају Тројицу, призивају демоне. И сва та ругања трпи већ 10 векова... Да ли би ми то објаснио?  

Ко каже да допушта? И сами знате колико Италија има земљотреса, шта ја онда ту да причам?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GresniStanoje рече

Тврдим да Дух дише где хоће а Ви тврдите да дише само код нас.

Само један од нас двојице је у праву. Саберите се, молим Вас.:))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GresniStanoje рече

Ко каже да допушта? И сами знате колико Италија има земљотреса, шта ја онда ту да причам?

Код нас мало-мало па неки рат, епидемија на све стране. Поплава има не зна им се број, окупирани смо а о власти и да не говоримо.:naklon:

Но, и поред тога Ви помињете неке земљотресе у Италији. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GresniStanoje рече

Теби није добро, друже... Ти тврдиш да Никола убија народ по Италији? Заиста мора да имаш неки проблем са памећу, а за срце нећу да кажем, да не бих употребљавао теби непознате појмове. Да ниси ти можда онај Мирољуб Петровић? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Код нас мало-мало па неки рат, епидемија на све стране. Поплава има не зна им се број, окупирами смо а о власти и да не говоримо.:naklon:

Но, и поред тога Ви помињете неке земљотресе у Италији. 12:smeha:

Ko каже да и ми нисмо заслужили пошасти због наших грехова? Комунизам, безбожништво, разврат, чедоморство, гатарење... нашем народу свакако не мањка грехова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...