Jump to content

Ко ће бити председник Србије? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

Guest

Ко ће бити председник Србије?  

102 члановâ је гласало

1. 1. Ко ће бити председник Србије?

• Александар Вучић
    • Војислав Шешељ
    • Бошко Обрадовић
    • Вук Јеремић
    • Бели Прелетачевић - Само јако!
    • Саша Јанковић
    • Саша Радуловић
    • Александар Поповић (ДСС)

Препоручена порука

пре 40 минута, GeniusAtWork рече

Управо. Да није било њега, излазност би била још мања и проценат освојених гласова АВ у односу на број изашлих још већи. А чак и да је узео неки глас неком опозиционом кандидату, то апсолутно не би ништа променило на крају. А гласове АВ-у сигурно није узео.

:) 

Излазност је била скоро иста као и 2016, Бели је узео гласове опозицији.

Подели на овим сајтовима

El nocas opet izlaze na teren kompletni idioti?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Juanito рече

Бели је други најјачи опозиционар у Србији. И то сам (тј. заједно са својих пар ортака). И ту је небитно ”чији је човек”, они који су гласали за њега нису ничији. Иза Јанковића је стала цела ”друга Србија”, а и неки нормални људи и успео је некако да нагура 12%, тј. само 5% више од Белог. Ови остали су потпуно пукли. Радуловић гори од Стаматовића. 

Ово за Радула је катастрофа. Значи када је један локални политичар Богу иза пактрегера бољи од Радулета то је брука за Радула. Нисам очекивао да овако лоше изађе Радуле.

Бели је сада озбиљан фактор на политичкој сцени и с њим озбиљно треба да рачуна и позиција и опозиција.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, obi-wan рече

Mrak je najcrnji pred zoru, nije zalud ta izreka...

Posle Golgote uvek dođe Vaskrs,a zemaljsko je za melene carstvo a Nebesko uvek i doveka...:skidamkapu:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Аурор рече

Svaka čast našim patriJotama što nisu izašli danas i što su jako mudri pa su provalili da Janković nije pravi Srbin i da radi za CIA i Soroša. Nadam se da će lepo živeti narednih 5 godina. :)

Не бих гласао за другосрбијанца таман да ме воде на стрељање. Пре бих гласао за Јеремића, али он није имао шансе.

Подели на овим сајтовима

Jeremić: Hvala, Srbijo - napravili smo prvi korak

Beograd -- Predsednički kandidat Vuk Jeremić zahvalio je građanima Srbije na podršci i ocenio da je na izborima napravljen prvi korak u ostvarivanju slobode.

Линк

joooj  12:smeha:  :bu:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жељко рече

После онога кад сам реко да долазим у недељу нисам баш нешто пратио ову тему. Ако ти није мрско понови ми питања али најбоље на пп па ћу ти одговорити где оћеш тамо или вамо.

Pitao sam te jos pre 100 strana - sta ti vidis kao resenje? Tj. da li za tebe pre svega jeste problem sto je na vlasti neko kao sto je AV? Jer, sve sto si ti pricao i mi smo (ko ce najverovatnije da dobije izbore i kad), ali kroz zafrkanciju, bez tkz. ozbiljnosti. I sve sto si kroz tvoju pricu ponudio je obicna apatija, nikakav konkretan smer za dalje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Јанко рече

Imaš da pozajmiš 10 000 €?
Beskamatno sa grejs periodom od 5 godina?

На моју жалст немам.

Али... знам једног лика који зна једног лика који зна Вучића, па ако ти то нешто значи...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Жељко рече

Nije. To sto je uzeo 95% ne bi uopste ni izaslo na izbore.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жељко рече

Што у суштини и није много битно, чак и да јесте тако. Вучић би опет победио у првом кругу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Што у суштини и није много битно, чак и да јесте тако. Вучић би опет победио у првом кругу.

Наравно. И то сам говорио да Бели неће откинути АВ-у ништа а опозицији хоће. Али ок после секса нема кајања.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...