Jump to content

Marija Mali: Siniša mi se pohvalio da je organizovao rušenje u Savamali

Оцени ову тему

Paradoksologija

Препоручена порука

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Zašto glavni mediji ne prenose ovu vest?

Главни медији не желе да узнемиравају јавност Србије лажним и тенденциозним дезинформацијама, пласираним из кухиње оних који Србији и њеним грађанима не желе добро!

Подели на овим сајтовима

Vučić: Sutra o navodima bivše supruge gradonačelnika Malog

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas nije želeo komentariše intervju bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog Marije, rekavši da će na to, kao i na druga novinarska pitanja, odgovarati sutra.

Foto: P. Dimitrijević / RAS SrbijaAleksandar Vučić

- Iznenadiće vas moj odgovor, jer ću imati šta da kažem i o vama i o onima koji na takav načine dolaze do raznih stvari i o njemu - odgovorio je Vučić na pitanje novinara "Krika" da li će smeniti Sinišu Malog znog zbog onoga što je gradonačelnikova bivša supruga iznela u intervjuu ovom portalu.

Vučić je dodao da mu ne pada na pamet da o tome govori na konferenciji sa austrijskim ministrom Sebastijanom Kurcom, sa kojim razgovara o mnogim važnim pitanjima.

Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

Na slično pitanje novinara BIRN-a ponovio je da će sutra govoriti i dodao:

- Nisam siguran da će da vam se dopadne, ali sam siguran da će većina građana da razume ono o čemu govorim - rekao je Vučić, koji sutra gostuje u emisiji "Upitnik" na javnom servisu.

Siniša Mali

U intervjuu koji je objavio Krik, bivša supruga gradonačelnika Beograda rekla je da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje "nekih kolibica" u Hercegovačkoj ulici u beogradskoj Savamali. Ona je govorila i o imovini koju poseduju ona i bivši suprug, novcu čije se poreklo ne zna, of šor kompanijama iza kojih stoji aktuelni gradonačelnik, negovim saradnicima...

http://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-sutra-o-navodima-bivse-supruge-gradonacelnika-malog/zg2tbwc

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Vučić: Sutra o navodima bivše supruge gradonačelnika Malog

Шта он има да коментарише? Ђе је Мали?

Подели на овим сајтовима

Десило се страшно велико олакшање. Премијер је решио ствар:

„Pisma Marije Mali sam video dva puta, ali moram da kažem nešto što je loše za mog druga Sinišu – ja sam uvek na ženskoj strani. Iako ne smem u to da se mešam, reći ću nešto što je protiv njega. Mislim da deca uvek treba da su uz majku“, naveo je premijer.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=14&nav_category=11&nav_id=1230755

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Из даљине оригинал личе на ону ругобу од хотела у Пјонгјангу што зврји празан. Дигли га да импресионирају сами себе. Тако ће бидне и овде  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, GeniusAtWork рече

Из даљине оригинал личе на ону ругобу од хотела у Пјонгјангу што зврји празан. Дигли га да импресионирају сами себе. Тако ће бидне и овде  :) 

Neće zvrjati prazan... ako dovoljno mentola ne kupi, uvek mogu da nateraju "zaslužne" članove i privrednike da ulože u kupovinu nekog stana... ono kao "hoćeš da ti rešim ovu inspekciju, a nemaš stan u BGH2O?"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...