Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 1 минут, Снежана рече

@Natasa.

Izvini, nešto mi se dešava sa kompom ovo je već drugi put da vidim duplu poruku (a nisam pijana, majke mi), pa sam je obrisala, konkretno tvoju gde si citirala Baneta. :)

Ok :), dešava se.

Подели на овим сајтовима

Drale, jesu ovo moja vremena. Iz dana u dan sve sam bolja i bolja i lepsa i lepsa. :D

A prosveta nije na dnu, sa ovakvim kadrom poput nas. Sta nam bre fali? :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Anika рече

Drale, jesu ovo moja vremena. Iz dana u dan sve sam bolja i bolja i lepsa i lepsa. :D

A prosveta nije na dnu, sa ovakvim kadrom poput nas. Sta nam bre fali? :0212_rolleyes:

Ništa vama ne fali, kadar je sasvim ok...ali su vam ruke vezane :dry:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ništa vama ne fali, kadar je sasvim ok...ali su vam ruke vezane :dry:

Sta znam, nekad se tako bas i osecam, a nekad mi je skroz kul. Ova sadasnja generacija mi je odlicna, bas se lepo slazemo. Sve zavisi kako dozivljavas, a i kakvi su ti zivci :))), koliko mozes da se iskljucis...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Anika рече

Sve zavisi kako dozivljavas, a i kakvi su ti zivci :))), koliko mozes da se iskljucis...

Kao što vidiš :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Guest SlugaBozji рече

Bog revnitelj, koji čuva milost hiljadama, prašta bezakonja i nepravde i grehe, koji ne pravda krivoga, i pohodi grehe otačke na sinovima i na unucima do trećeg i četvrtog kolena.

što odmah ne reče da ispovedaš judaizam, bilo bi lakše svima

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

The-best-teachers-are-those-who-show-you

Подели на овим сајтовима

images?q=tbn:ANd9GcQ-e9SbHJrE9QyjJ77rzLs

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Guest SlugaBozji рече

stase

bjeli u gorizelenoj

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Guest SlugaBozji рече

Ti ispovedas pink pravoslavlje i zato ti nesmeta stase radi u debilanama

u jeeeeeeeee... evo već se kajem što sam sa tobom ušo u verbalni duel. Moja poruka Klintonu...

Raduj se, mladiću, za mladosti svoje, i neka se veseli srce tvoje dok si mlad, i hodi kuda te srce tvoje vodi i kuda oči tvoje gledaju; ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

bjeli u gorizelenoj

Sto nepustis covjeka da sumlja u nas rad? :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ma Vasilije se šali :dry:.

Vasilije - Muramasa? Zar je toliko zaludan?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...