Jump to content

Мушки и женски стрес

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Anika рече

Tvrle jos uvek trazi zenu svog zivota? A vi se jos uvek trudite? :0212_rolleyes:

Citam nesto o emocionalnim vampirima, mozda je Tvrtko jedan od njih, pa devojke pobegnu... :whackado:

Ma lik je običan trol, sad se samo šalimo sa njim :smeh1:. Zabavno je i Tvrle prihvata šalu :D, što je lepa osobina :smeh1:, žene to vole :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

@Anika, ja je ne bih nazivao ženom svog života. Tražio sam ženu koja veruje u Boga i želi da bude voljena. Našao sam laž i obmanu, kao i saznanje da ljubav ne može u ženi pokrenuti nikakvo interesovanje.

Aman ti činim pa Anika je stariji član, počni da pamtiš :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

У међувремену негде у индијском океану, Неша ложи форумаше док чека драгу да се спреми.

46075500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

У међувремену негде у индијском океану, Неша ложи форумаше док чека драгу да се спреми.

To to, Neša je lepotan pun love. Samo malo dokon dok se lepotica spremi :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Neša_ рече

Ne tražim više. Odustao sam posle svih razočarenja, foliranja i lažnih nada.

Super, sad samo opušteno i kad se najmanje nadaš eto tebi ljubav. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Neša_ рече

Osećam da ovo pišeš sa najboljom namerom, ali nemam više osnova da bih u tako nešto još uvek verovao.

Naravno da je sa najboljom namerom, nemoj da si pesimista, sve što nam do kraja života ostaje to je nada, vera i ljubav, samo kada daješ tada i dobijaš. Nema mesta za kukanje, život je lep, bez obzira da li imamo nekog pored nas ili ne...sve je sa dobrim razlogom..Strpljen-spašen! :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Данче* рече

Naravno da je sa najboljom namerom, nemoj da si pesimista, sve što nam do kraja života ostaje to je nada, vera i ljubav, samo kada daješ tada i dobijaš. Nema mesta za kukanje, život je lep, bez obzira da li imamo nekog pored nas ili ne...sve je sa dobrim razlogom..Strpljen-spašen! :)

Daj bre Danče da li je moguće da mu još i pričaš o optimizmu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Daj bre Danče da li je moguće da mu još i pričaš o optimizmu :smeh1:.

Ne znam zašto pričam, ali možda i to je sa nekim razlogom. Čudni su putevi Gospodnji! :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Данче* рече

Ne znam zašto pričam, ali možda i to je sa nekim razlogom. Čudni su putevi Gospodnji! :)

Veruješ li u razlog ili haos ima samo lošu reputaciju?

Подели на овим сајтовима

Veruješ li u razlog ili haos ima samo lošu reputaciju?

Verujem da je sve sa nekim razlogom..možda trenutno izgleda haotično, no za par dana, meseci, godina se ispostavi da je to dobro za nas.

Ps.Nadam se da sam razumela tvoje pitanje. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Данче* рече

Verujem da je sve sa nekim razlogom..možda trenutno izgleda haotično, no za par dana, meseci, godina se ispostavi da je to dobro za nas.

Ps.Nadam se da sam razumela tvoje pitanje. :)

Jesi, po tebi se sve dešava sa razlogom iako trenutno deluje haotično.

Подели на овим сајтовима

Jesi, po tebi se sve dešava sa razlogom iako trenutno deluje haotično.

Jeste Nato, upravo tako, pokaže ti vreme i situacija u kojoj se nađeš, ako se desi nešto što je trnutno bolno, nauči te mnogo toga prvenstveno o samom sebi. Preobrazi te, naravno ako si optimista (po meni optimizam je verovati Bogu), strpljiv, ako veruješ da će biti bolje, nadaš se boljem i voliš svoju trenutnu sutuaciju koja je nazovimo bolna, haotična kako god.. ovo već pričam o svom ličnom iskustvu, zato i verujem da je sve sa razlogom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...