Jump to content

Владика Григорије увео жене у олтар

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 22. 1. 2017. at 18:57, Nebojš.a рече

Na ovom sajtu "novotarci" imaju prava da uzduž i popreko etiketiraju koga im volja, dok se "starotarcima" ne samo uskraćuje to, nego se opominju za još manje stvari. Istina, od dolaska M. R-a na vlast to skoro da je postalo podnošljivo.

Expand  

Не дај Боже да нам Риле дође :ani_biggrin: мада је ту до власти први.

Одмах би поделио већ подељени форум на две екипе, стално  о неким екипама прича, а он наравно био спортски судија...:ani_biggrin: нимало, ама нимало пристрасан...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 22. 1. 2017. at 19:11, Рапсоди рече

Одмах би поделио већ подељени форум на две екипе, стално  о неким екипама прича, а он наравно био спортски судија...:ani_biggrin: нимало, ама нимало пристрасан...

Expand  

Зезање је једно, ал сад нешто контам по глави и мислим да је много више активних чланова који су бановани либералнијих уверења. То ако не рачунамо ове падобранце што дођу и одмах попију бан јер се издеру на неког или копипејстују неке трактате са Интернета, него само активне чланове. Што се уклањања садржаја тиче, ту већ и нема шта да се размишља, либерални чланови имају много више уклоњеног садржаја.

Из неког разлога, либералнији много лакше плану од обичних.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:22, RYLAH рече

Из неког разлога, либералнији много лакше плану од обичних.

Expand  

Добро Риле, а ко су ти сад обични, а ко необични, ја тек сад схватам да нас власт највише дели......:)))

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:28, Рапсоди рече

Добро Риле, а ко су ти сад обични, а ко необични, ја тек сад схватам да нас власт највише дели......:)))

Expand  

Понела и мене атмосфера са теме, па почео и ја да делим људе и трокирам.

Ваљо би ми један чика Џек да мало разбистрим мозак, само да не морам сутра да радим :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:32, RYLAH рече

па почео и ја да делим људе и трокирам.

Expand  

Опраштамо ти Риле, мада ти као врховни, главни и одговорни не би смео то себи да дозволиш, :))) ви на власти сте посебно одабрани примерци православних христијана који тачно и јасно знате шта, како и где....и не заборави, ми доле пали и мали гледамо у вас.:ani_biggrin:

Ма цугни један Џек, ваља се /нисам баба/ :))да будемо изнад истока и запада .

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:32, RYLAH рече

Понела и мене атмосфера са теме, па почео и ја да делим људе и трокирам.

Ваљо би ми један чика Џек да мало разбистрим мозак, само да не морам сутра да радим :))) 

Expand  

Имаш још пола дана, Џек ће испарити до јутра. :)

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:22, RYLAH рече

либералнији много лакше плану од обичних.

Expand  

Nema gorih fašista od liberala.Njima su puna usta slobode sve dok ne čuju mišljenje koje se njima ne sviđa.Onda prskavaju,jer nemaju na šta da se ,,oslone,,.Oni traže sebe.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:54, Kratos рече

Nema gorih fašista od liberala.Njima su puna usta slobode sve dok ne čuju mišljenje koje se njima ne sviđa.Onda prskavaju,jer nemaju na šta da se ,,oslone,,.Oni traže sebe.

Expand  

Не мисли Риле на те ”либерале”...

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:25, Sofija_ рече

Opravdanja koja se nalaze za ovakve(i ostale vladikine postupke) postupke se drugacije zove  snishodljivost, sto je kancer za veru nasu,

jer da su sveti oci bili snishodljivi, ne bi bilo ni nas ni vere nase pravoslavne, takodje ne zaboraviti da je put ekumenizma(za koji de vladika zalaze) koji vodi

do Rima, poplocan milionima srpskih kostiju.

A o biznisu pojedinih vladika,pa i svestenika, koji su se zakleli na skromnost ne vredi ni pocinjati. Naravno, svako(pa i mi mirjani) ce za svoja dela/nedela

odgovarati pred Gospodom, e sad, sto se tu i tamo krse poneki kanoni, koga briga...sto zene u crkvu dolaze polugole i bez marame(da ne bi pokvarile frizuru) koga briga..

sto skracuju Svetu Liturgiju i novotarisu..koga briga.. sto svako opravdava svoju neposlusnost, gordost, sujetu, slastoljublje, slavoljublje i srebroljublje, koga briga... ima toga mnogo, na zalost

Expand  

Све ћемо некако и преживети, али те жене без марама, оне ће нам доћи главе.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 19:11, Рапсоди рече

Expand  

Ne znam ko je "Rile", niti bi još manje meni došao. Mora da je u pitanju neki lokalni tip čim bi trebalo da ga po nadimku prepoznam.

Rile, brate, umesto da dođeš, prođi, ko god da si. Rapsodi te voli, a ja skoro da volim Rapsodi. Vidiš, zamalo da budeš prijatelj mog prijatelja.

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 17:25, Sofija_ рече

snishodljivost, sto je kancer za veru nasu

Expand  

Uhh... jesi sigurna da si bas to `tela da napies? Ne moze da bude tako, verovatno si htela da upotrebis neku drugu rec.

Jer je sam Hristov dolazak na ovaj svet jedno neizmerno snishodjenje nasoj ljudskoj slabosti i palosti, kako vele Oci (= kenozis, odozgo hodjenje, silazenje). I kad Bog ne bi snishodio nasim slabostima neprestano, sto znaci i danas, potamanio bi nas sve odavno. Snishodjenje je pocetak oprastanja, neosudjivanje. E sad, postoji i ona druga strana zivota u veri, disciplinski stroga, pa se te dve onako mudro dopunjuju. To mu onda dodje prava i kompletna crkvenost.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 22. 1. 2017. at 20:22, Lady Godiva рече

Све ћемо некако и преживети, али те жене без марама, оне ће нам доћи главе.

Expand  

Ja sam ubeđen da bi tebi maramče izuzetno lepo stajalo.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Inace... prilicno vezano za ovu temu... :)

...

"Уђем у ФБ и послије једног прегледа видим да већину објава о кошарци дугујем будућим свештеницима, већину објава о вјери - лаицима. Па дивно... Само, кад вам сутра нека "тетка" приђе и пита вас шта мислите о молитви трећег часа немојте да јој кажете "шта ти, тетка, знаш!" Шта год да тетка зна, и шта год да је читала и сазнала, зна и сазнала је док сте ви, драги моји, утврђивали значај дефанзивног скока и да ли се скандирало Жељку Обрадовићу..."

Prof dr. Darko Djogo

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...