Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Kratos рече Ako je za tebe život sa Jagnjetom pred prestolom Božijim blejanje onda usvajaj jeretička tumačenja.Tvoja lična stvar. Čovek nije duša samo. Zato kažem da bleji duša, čovek ne bi blejao sa Jagnjetom ni tamo ni ovde. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Bokisd рече Deluje pomalo, da spamujes stvar , kolega VSB. Mislim, da svi to znaju na forumu. Netrulezna tela , treba da dobijemo. A sad su tek u izradi, očekuje se prvi artikli posle sveopšteg vaskrsenja i suda. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Čovek nije duša samo. Zato kažem da bleji duša, čovek ne bi blejao sa Jagnjetom ni tamo ni ovde. Pa duše su sa Jagnjetom.Čitaj Pismo,piše jasno ko dan.I ko kaže i gde igde rekao da je čovek samo duša? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 4 минута, Kratos рече onda usvajaj jeretička tumačenja. Izvini prijatelju a koja su to tumačenja koja sam ja izneo i usvojio ? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Kratos рече Pa duše su sa Jagnjetom.Čitaj Pismo,piše jasno ko dan.I ko kaže i gde igde rekao da je čovek samo duša? Dobro dušo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 3 минута, Kratos рече Ako je za tebe život sa Jagnjetom pred prestolom Božijim blejanje To sam i ja primetio ( u nekom ranijem postu ). Nekako, imam utisak, da se ne shavataju, teorijske perspektive onoga sto pricamo, sa onim, sto to donosi u realnom vremenu, kako treba da se odigraju, te, eshatoloske stvari i sta donose coveku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече A sad su tek u izradi, očekuje se prvi artikli posle sveopšteg vaskrsenja i suda. Ma već su napravljena u nadrivremnskoj eshaotološkoj realnosti gde ih Hrist drži u magacinu,doduše tela nekih svetih je zaboravio ovde,no nema ni veze i čim rikneš dođeš kod Isusa,daš mu broj,on časkom trkne do magacina i ete tebe u životu budućeg veka.Dok svet bude i dalje umirao ti ćeš da blejiš u večnosti sa eshatološkim telom. Prejaka teologija. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 2 минута, Kratos рече Život u raju nije eshatološka relanost života budućeg veka,to stanje dok ne nastupi ta realnost. To je već nastupilo za one koji su umrli , već nastupa za one koji umiru a mi živi čekamo ... Inače moras priznati čistilište ili blejanje duša na bebu od VSB. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, kopitar рече To je već nastupilo za one koji su umrli , već nastupa za one koji umiru a mi živi čekamo ... Inače moras priznati čistilište ili blejanje duša na bebu od VSB. Strašno je što stanje duše sa Jagnjetom i Ocem nakon smrti nazivate blejanjem.Meni bi bilo sramota kao hrišćanina da tako nešto kažem. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 9 минута, kopitar рече Ti imaš problem ko i stari Grci , spustas bogove na zemlju . Joj, ....sta cemo, sa ocovecenjem Boga ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 Управо сада, Bokisd рече To sam i ja primetio ( u nekom ranijem postu ). Nekako, imam utisak, da se ne shavataju, teorijske perspektive onoga sto pricamo, sa onim, sto to donosi u realnom vremenu, kako treba da se odigraju, te, eshatoloske stvari i sta donose coveku. Ma vi ne bi ste primetili ni da vam sada ovde dovedem SLONA. Ja sam rekao da su prevashodno tumačenja o boravku duša na nebu takva da se stiče utisak nekog blejnja, čekanja, isčekivanja,sad tje samo što nije.... itd.... Ajde vi meni opšite gde su duše, šta rade, i kako one očekuju i iščekuju dan suda i dan svog vaskrsenja? Ajde ako vam nije teško. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 2 минута, Kratos рече Ma već su napravljena u nadrivremnskoj eshaotološkoj realnosti gde ih Hrist drži u magacinu,doduše tela nekih svetih je zaboravio ovde,no nema ni veze i čim rikneš dođeš kod Isusa,daš mu broj,on časkom trkne do magacina i ete tebe u životu budućeg veka.Dok svet bude i dalje umirao ti ćeš da blejiš u večnosti sa eshatološkim telom. Prejaka teologija. To ti pričam Hristos napravio takvo odelo samo za sebe, prototip a nama obećanje ludo radovanje a? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Joj, ....sta cemo, sa ocovecenjem Boga ? To je tvoje poslednje iskušenje onda prijatelju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 4 минута, Kratos рече Strašno je što stanje duše sa Jagnjetom i Ocem nakon smrti nazivate blejanjem.Meni bi bilo sramota kao hrišćanina da tako nešto kažem. Prekini da lažeš kratose šta je sa tobom??? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече To je tvoje poslednje iskušenje onda prijatelju. Sto ? Ja sa tim nemam problema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука