Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 4 минута, о.Горан рече

Занимљиво тј. провидно је како поједини имају потпуно дволичне аршине

пре 4 минута, о.Горан рече

Сад кад износиш и мишљење и јавних личности ни то не ваља.

Zar nisi ti napisao da svi koji pišu na temu T.E. a nisu biolozi, samo gube vreme? Osim tebe, naravno. Otkud sada ove persone?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

@grigorije22 Ова икона је отишла за Беч. Сликао сам, нисам имао времена, а сада смо неколико дана били отсутни. Треба и изложбу да имамо. 

53403602_2303855496325571_17818982522625

Подели на овим сајтовима

On 4.3.2019. at 11:34, Zoran Đurović рече

Ава је био у Бечу, није као сеоски поп, па ме није било. Иначе, психопата колега ми је послао психопатско писмо у коме се куне свечано да на моја питања нече одговарати. И онда се жали што му не пишу?!:::::::)))))))))))))

Никад није разумно одговорио откуд диносауруси, као што не зна да нам каже где се у Библији каже да је Бог свемогућ, нити нам одговара да ли је Бог добар. Кретардизам је кретардизам, ампутација мозга. И то са стране оних који се залажу за интелигентни дизајн. Попово сведочење овде је доказ да нема интелигентног дизајнера. Можда има дизајнера са смислом за гротеску или хумор, пародију, па направи попа Горана!::::::)))))) Или је можда Адам зајебао мозак попа Горана? Он је такав што се од блуда родио и што га је мајка у греху зачела?:)) Биће да је тако... Јер ово лудило се не може еволуцијом оправдати!::::))))))   

"El Šadaj"Šta nije Bog tako pozdravio Abrama kad mu bijaše devedest i devet godina??

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Zoran Đurović рече

@grigorije22 Ова икона је отишла за Беч. Сликао сам, нисам имао времена, а сада смо неколико дана били отсутни. Треба и изложбу да имамо. 

Kriste sveti smiluj mi se jeli ovo Presveto Trojstvo i ako je kako su Svi Isti????I tko je ono na "vratima",pretpostavljam Marija??

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Branka62 рече

Zašto ćeš majstoricu za razvlačenje kora pozvati da ti popravlja auto/bajs samo pod odredjenim uslovima a diplomca Vojne akademije, ekonomistu/sociologa (koji se, nakon završene škole, bavio sportskim novinarstvom i glumom) i diplomca mornaričke akademije/inženjera bezuslovno prihvataš  kao poznavaoce problematike šta treba izučavati na časovima biologije?

А ви се позивате на генетику, а када вас генетичари разобличе да лажете ви онда кажете па нису генетичари биолози :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Neka je sa srceom da izloba lepo protekne. Nego mislio sam samo neki kratak komentar ako moze.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Просечан србенда рече

А ви се позивате на генетику, а када вас генетичари разобличе да лажете ви онда кажете па нису генетичари биолози :))

Taman da je i tako, a nije*, kakve to veze ima sa mojim postom koji komentarišeš? I šta si uopšte hteo da kažeš ? . 

*  Pošto si me optužio da lažem (o genetici), bilo bi, u najmanju ruku, pristojno da ovde kopiraš moj post u kome sam lagala.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече

Taman da je i tako, a nije*, kakve to veze ima sa mojim postom koji komentarišeš? I šta si uopšte hteo da kažeš ? . 

*  Pošto si me optužio da lažem (o genetici), bilo bi, u najmanju ruku, pristojno da ovde kopiraš moj post u kome sam lagala.

Па има везе:) Јер кад год се објави неки  чланак у којем се научници сложе против т.е. а међу њима има генетичара али нема биолога, ви (еволуционисти) се позовете на то да међу њима нема биолога и самим тим би ми требали да поверујемо како само биолози знају истину о т.е.

Само сам повезао да чим вама еволуционистима нешто не иде у прилог, ви се служите том глупом фором да дескредитујете не истомишљенике.

Опрости што нисам био "политички коректан" па сам еволуционистичка лукавства, шпекулације и претпоставке назвао лажима. На научнике сам мислио а не на тебе, ти си само њихова "жртва" па те неби назвао лажовом. :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Просечан србенда рече

ти си само њихова "жртва" па те неби назвао лажовом

A ako se ispostavi da sam biolog, koji se aktivno bavi teorijom evolucije, onda je u redu što nisi bio "politički korektan" - ja sam, ipak,  lažov? Tako da moje pitanje i dalje stoji. Kopiraj i postavi gde sam lagala o genetici. Mogu i da ga proširim - kopiraj i postavi gde je bilo ko, ko podržava TE, na ovoj ili nekoj drugoj temi lagao o genetici.

Na moj post

пре 5 часа, Просечан србенда рече

Zašto ćeš majstoricu za razvlačenje kora pozvati da ti popravlja auto/bajs samo pod odredjenim uslovima a diplomca Vojne akademije, ekonomistu/sociologa (koji se, nakon završene škole, bavio sportskim novinarstvom i glumom) i diplomca mornaričke akademije/inženjera bezuslovno prihvataš  kao poznavaoce problematike šta treba izučavati na časovima biologije?

ti pišeš

пре 5 часа, Просечан србенда рече

i to tebi 

пре 16 минута, Просечан србенда рече

има везе

Svaka čast na mašti. (Ovo ozbiljno kažem - nisam sarkastična. )

Подели на овим сајтовима

Игуман Тимотеј и Асим цене Авин рад, па су ме ангажовали да им урадим илустрацију за ЦД:

Да ми не замерите што ме нема. Морао сам да урадим једну рестаурацију и још неке иконе. Зато је поп-колега могао да мирно лала... 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Игуман Тимотеј и Асим цене Авин рад, па су ме ангажовали да им урадим илустрацију за ЦД:

Да ми не замерите што ме нема. Морао сам да урадим једну рестаурацију и још неке иконе. Зато је поп-колега могао да мирно лала... 

Ama pusti vise ovu temu i spasavaj nas od ziga zveri. :D

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Branka62 рече

A ako se ispostavi da sam biolog, koji se aktivno bavi teorijom evolucije, onda je u redu što nisi bio "politički korektan" - ja sam, ipak,  lažov? Tako da moje pitanje i dalje stoji. Kopiraj i postavi gde sam lagala o genetici. Mogu i da ga proširim - kopiraj i postavi gde je bilo ko, ko podržava TE, na ovoj ili nekoj drugoj temi lagao o genetici.

Na moj post

Ма све опуштено и само политички коректно.

Можеш ти шта хоћеш али молим те моје речи не изврћи јер сам лепо објаснио на шта сам мислио. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...