Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 22 минута, о.Горан рече

Додуше, све поруке су му на најнижем ступњу интелигенције. То би било као кад би питали зашто постоје инсекти, рибе или водоземци. Бог је створио разноврстан биљно-животињски свет са човеком као круном Стварања, и њему на коришћење. Неке животиње и биљке користи за исхрану, неке су дивне за гледање, неке користи за рад итд.

Јасно је да немаш одговор на диносаурусе, немој да се мрдаш, само ће те болети више. Знамо да си као мали Перица. Ево како су били, по попу Интелигенцији, диносауруси: 

1280x720_317596.jpg 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ведран* рече

Попе у којој школи су тебе учили о интелигенцији? 

Види овог попа Ђуровића! Он се само смеје на моја озбиљна питања.

Биће да зато Горан не одговара? Ха!

Ц.ц.ц.ц.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

@о.Горан

Oče, šta je sa onim metodama datiranja?

C-14 za organsku prirodu a i brda onih ostalih za neorgansku?

Kažu kreacionisti da to ne funcionise dok evolucionisti kažu da je taj metod precizan koliko i švicarski sat.

Kreacionisti navodili neke primere sa eksperimentalnom greškom od 5000 % a evolucionisti rekoše ma vi to cherry pikujete, to su izuzeci, uglavnom se datira sa visokim stepenom preciznosti.

Malo je nemoguće da im se sve relativno gledano uklapa u sistem, sve posebne stvari kada mere?

Npr kada mere kod dinosaurusa i kod mamuta, uvek mamut bude mlađi.. ?

Dakle, ko je tu u pravu, hmm?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Види овог попа Ђуровића! Он се само смеје на моја озбиљна питања. Биће да зато Горан не одговара? Ха! Ц.ц.ц.ц.

Ја МИСИО да поп, колко кокодаче и представља се интелигенцијом и свезналцем, да може да ми одговори, кад се он упува!:))12:smeha::)) Нон стоп блејао на овој теми како је све Бог премудро створио, а кад му улете Тирекс, исколачи очи!:)) Хах! Још да му олакшам: Кад су диносауруси створени? Пре пада или после? Ако пре пада, шта је јео Тирекс? - Тада није било лафова са форума...:)) Да ли их је створио после Потопа? Биће да је пре, како каже Тата Терзин, па их онда подавио0 јер су му се смучили. Ако су постојали пре, да ли су били у Рају? Можда сам у пророчком духу погодио да је Адам назвао Tyrannosaurus rex Тирекс!  

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Tumaralo. рече

Стани у ред. Треба прво мени да одговори, па онда Ведрану. Испашће да смо га сколили са питањима, па ће опет да нас назива хијенама!:))) 

Подели на овим сајтовима

iz knjige o Jovu 40:11-14 

A gle behemot kome sam kao i tebi život dao; i on travu kao i vo jede. Eno ga! Snaga mu je u bedrima njegovim, sila mu je u mišićima trbuha njegova. On svoj rep kao kedar tvrd savija; kao grane spletene su žile butina njegovih. Kosti su mu kao bakrene cevi, zglavci kao gvozdene poluge. On je prvo izmeđ’ dela Božijih... 

Сведочење библијског стварања....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Рапсоди рече

iz knjige o Jovu 40:11-14 

A gle behemot kome sam kao i tebi život dao; i on travu kao i vo jede. Eno ga! Snaga mu je u bedrima njegovim, sila mu je u mišićima trbuha njegova. On svoj rep kao kedar tvrd savija; kao grane spletene su žile butina njegovih. Kosti su mu kao bakrene cevi, zglavci kao gvozdene poluge. On je prvo izmeđ’ dela Božijih... 

Сведочење библијског стварања....:D

И шта ош да кажеш? Па он и данас је траву? 

П.С. Усгред, нису му бутине жилаве него јаја илити тестиси. :))

Немој се саблажњавате.:)

Ко мени не верује нека проверава.:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ведран* рече

Jesu li bila jarkih boja, prijatna za gledanje?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ведран* рече

И шта ош да кажеш? Па он и данас је траву? 

И оћу да Вееелим :smeh1: да су чоЕк и диносаурчићи  били савременици  :0212_rolleyes: суме сумарум, извуци сам.

Данас не могу јести траву, јер их данас нема....сем у зоо врту ...и лепих су боја....има Дино парк на Калишу :D 

Признај Ведри, да си дупли налог оца Зорана :smeh1:  каштигати у  форумском речнику користи само отац  Зоран...не бој се, неће ти ништа администрација. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Tumaralo. рече

@о.Горан

C-14 za organsku prirodu a i brda onih ostalih za neorgansku?

Kažu kreacionisti da to ne funcionise dok evolucionisti kažu da je taj metod precizan koliko i švicarski sat.

Па прецизан к`о швајцарски сат кад га навије неко к`о Ђура :smeh1:.

Погледај нпр. овај текст постање.срб/2018/09/16/neuspeh-radioaktivnog-datiranja/ , а и Терзин је о томе говорио

Имаш доста о тој теми код Кевића, као и доста креационистичких текстова на енглеском. То су бајке за Ђуру и остале којима интелигенција није јача страна:)). Узми само магнетно поље Земље па већ одмах видиш да ту нешто не штима. Или радове једног од најбољих нуклеарних физичара др Џентрија.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

И оћу да Вееелим :smeh1: да су чоЕк и диносаурчићи  били савременици  :0212_rolleyes: суме сумарум, извуци сам.

Данас не могу јести траву, јер их данас нема....сем у зоо врту ...и лепих су боја....има Дино парк на Калишу :D 

Признај Ведри, да си дупли налог оца Зорана :smeh1:  каштигати у  форумском речнику користи само отац  Зоран...не бој се, неће ти ништа администрација. 

И тебе треба каштигати. :))

Прво окле теби да су то диносаурчићи? Мало си оманула, мало више, оћу рећи промашила, али скроз и начисто. Осим ако тако не пише Јелена Вајт, а ти њојзи верујеш ки пророчици, више но својим очима и интелигенцији. 

Сад сам глумио попа Зорана. Јел ти се примило? 

Него чуј, каштигати је користила моја баба пре него се поп Зоран родио. Тако да, немореш ми ништа. :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Сад сам глумио попа Зорана. Јел ти се примило? 

Много ти нешто добро иде та глума :D за бабу ајде да ти верујем.:smeh1: 

Подели на овим сајтовима

.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...