Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 14 часа, drvce рече

Darvin se, i to pise u originalnom izdanju njegove kobne knjige On the Origin of Species  koje se cuva zakljucano u vatikanskim trezorima, otvoreno zalagao za kinjenje nastavnika od strane ucenika.

:)):)):))

Где си ово читао, у Микијевом забавнику... Прво, дотична књига није "кобна" него спекулативна и хипотетичка, дакле заснована на спекулацијама и претпоставкама што видимо по гомили речи као што су "претпоставимо", "могуће", "ја мислим" и сл. Целокупна историја ове јадне хипотезе се заснива на крпљењу спекулација горепоменутог, а многима овде ће изгледа требати јако пуно времена да то схвате :smeh1:. То што је неко заљубљен у лажи не обавезује ни на шта нас који мислимо својом главом.

Дотични је био потрчко атеистима којима је такав управо и требао да маже и лаже наивне док они задовољно трљају руке јер им агенда напредује, а вала имало је ту и лепе материјалне користи. Док се неки овде убише за џ да бране глупост :)), чика Дарвин је за лепе паре продао своје добро упаковане спекулације. Дакле, свако има свога потрчка-Латини свога, атеисти свога, а вала и дарвинисти своје :smeh1:.

Е сад, где тачно ово пише, страна, пасус, реченица? Пошто си већ толико заљубљен у овог интелектуалног спекуланта, ваљда се и разумеш у то што је писао.

Или је то нека иронија која би требало да буде смешна

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 13 часа, Zoran Đurović рече

Ово су глупости. Није хришћанско учење криво ако имамо педофиле у мантијама. 

Ко је говорио о изузецима-сем тебе. По обичају, криво схватиш написано. Ја говорим о педагогији 20. века у начелу која има материјализам за полазиште, а тзв. ТЕ, односно еволуциона бајка је носећи стуб те приче. Прича сеже нарочито од 18. века, од тзв. мислилаца као што су Дидро, Холбах, Ламарк, Русо преко Конта, Дарвина, Хакслија, Спенсера, Хекела итд. итд. који су припремили терен за некакву аутономију науке од више него очигледног Створитеља, а то се пренело затим и на педагошки план. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Плаво Небо рече

Води рачуна, тај твој комп или телефон са којег пишеш поруке онда када еволуира ти му више нећеш бити потребан.

Једино што у еволуционој бајци еволуира су лажи којима варају наивчине. Док је њихов тата из 19. века признао да спекулише и поставља хипотезе, али бар за добре паре( мада је био материјално обезбеђен па је могао комотно да фантазира), ови касније могу да се такмиче са Гебелсом без икакве сумње. Зато није ни чудо што има оволико наивчина који верују у све те комичне лажи као што је нпр. она са шкргама :)).

Подели на овим сајтовима

... da joj prođe dan..

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

... da joj prođe dan..

Ти си се вала поштено натрлао лана овде ... Само ми немој рећи да немаш пун фонд часова ако радиш у школи :smeh1:... За оволики труд да браниш бајке ја би` ти вала дао дупли фонд часова, заслужио си....

avocado-halves-with-flaxseed-furikake-XL

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Ти си се вала поштено натрлао лана овде ... Само ми немој рећи да немаш пун фонд часова ако радиш у школи :smeh1:...

Ne radim u školi... i nisam biolog... takođe ne trlam lan... to ostavljam onima koji su otvorili ovu temu ali ne umeju da nađu nikakva svedočenja biblijskog stvaranja u svetu kod teologa i naučnika... samo znaju da trlaju lan... uz poneki kopi-pejst Harunovih tekstova...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Плаво Небо рече

Ми смо хришћани који треба да их жалимо због њихових заблуда, 

Нека они престану да лажу децу по школама па ћемо мало и да их и жалимо онда. Све јадни, очи ми се засузише....

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Avocado рече

Ne radim u školi... i nisam biolog...

Сад си ме одушевио, па ти и теолошки доктор сте човече кандидати за наивчине не месеца него деценије. Ви стварно верујете у те лажи, не глумите неког интереса ради:))што је далеко логичнија варијанта. Ко да пропагира то сем ако нема неки интерес или ако није окорела наивчина. Риспект.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, о.Горан рече

Е сад, где тачно ово пише, страна, пасус, реченица? Пошто си већ толико заљубљен у овог интелектуалног спекуланта, ваљда се и разумеш у то што је писао. 

Или је то нека иронија која би требало да буде смешна

Uhitio si me u lazi. Sve sam sam inteligentno kreirao misleci svojom glavom. Izgleda da ce mi ovo odbiti od plate, ali mi nije zao. Tek sad mi je jasno kako su stradale sve one silne hijene. Sa svakim novim porazom naucim nesto novo. Sa svakim palim potrckom poslace u trk dva nova!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Нема проблема, сигуран сам да ћеш убудуће да избегаваш да износиш тврдње које као да су из Тик-така.

Pa zar posle ravno 159 godina i 15 dana od izlaska spekulativnohipoteticke knjige pune lazi, pretpostavki i gluposti sad da se odustane od prakse koja je usla u skole i zaludela milione?!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, drvce рече

Pa zar posle ravno 159 godina i 15 dana od izlaska spekulativnohipoteticke knjige pune lazi, pretpostavki i gluposti sad da se odustane od prakse koja je usla u skole i zaludela milione?!

Ако је теби смешна чињеница то што је та агенда директно инспирисала идеологије као што су комунизам и нацизам, заслужне за смрти и патње милиона људи онда ок. Овде је главно питање зашто сте теолошки др, ти и многи други активно учестововали у лагању и обмањивању народа овде по овом питању. Ако не рачунамо Авокада, он је човек у прелести.

Branislav-Nusic-Dr.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...