Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

1 hour ago, Јанко рече

Може ли HCl или мора нешто јаче??

Или се Св. Ап. Павле прво окупао па био узнет на треће небо? Ах, да, нису га задржавали горе баш због нечистоћа...

Опрости на шали, али слатко ме насмеју те последице временског концепта афтерлајфа и код вас (чистилиште) и код нас (митарства). Ми своје макар нисмо канонизовали нити догматизовали...

Значи, сад су моји родитељи у неком купатилу и "намачу" им се душе док се не убеле (ако успемо то да изведемо за мог живота. Од ових млађих "мрка капа"). А шта буде кад се довољно очисте а ја се још наставим молити за њих? Да не буде превише бело, па буде непримерено?

Или, просто речено, колико година или векова је требало да разбојник са крста прво проведе у чистилишту такав какав је пре него га Господ уведе?!? Колико се сећам у петак је добио дојаву да ће истог дана у Рај (немој само да чују ови што мисле да је мор'о чекати недељу да уђе)...

Janko,znači ja sad tebe ubijem i zakopam u zemlju i sutra umrem i dođem u Nebo..sva lijepa i čista u bijeloj haljini.Milina.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 часа, Zoran Đurović рече

:))12:smeha::uraaaaaa: А можда да сачека он још мало па да са Другим Доласком Христовим уђе у тај рај?

Чак до тада? 2000 година се већ купа и риба?:krstix: Отпашће му кожа...

А он се сирома' ложио да ће исти дан пречицом. Ма није ми за њега, него што сви остали мисле да је он већ горе. :)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Isusovo magare рече

Janko,znači ja sad tebe ubijem i zakopam u zemlju i sutra umrem i dođem u Nebo..sva lijepa i čista u bijeloj haljini.Milina.

Па ако каниш да још једном разапну Господа и још и тебе крај њега с десне стране онда нема фрке. Бићемо тамо у Рају заједно.

П.С. Види кад ме закопаш па хтеднеш да потабаш земљу - да будем мало дубље закопан. Да ти се не омакне па ме спуцаш лопатом у главу. Осетљив сам на табање по глави. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Јанко рече

Па ако каниш да још једном разапну Господа и још и тебе крај њега с десне стране онда нема фрке. Бићемо тамо у Рају заједно.

П.С. Види кад ме закопаш па хтеднеш да потабаш земљу - да будем мало дубље закопан. Да ти се не омакне па ме спуцаш лопатом у главу. Осетљив сам на табање по глави. :)))

Prvo lopatom po tintari pa onda kopanje 2m u zemljicu..ne brini sve po pravilima.:pop::babuska::1405_love::trubac:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Isusovo magare рече

Prvo lopatom po tintari pa onda kopanje 2m u zemljicu..ne brini sve po pravilima.:pop::babuska::1405_love::trubac:

Немо' у главу, љуби брат. Утепај како 'оћеш само да ме глава не боли...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Јанко рече

Neće ništa da te boli,samo ćeš da zaspiš :D

Подели на овим сајтовима

Попе Горане, ђе си да расћераш ове силне хијене што су се запатле ође??

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јанко рече

E vidiš sad ti plačeš jer to nije lijepo bilo..dakle uprljala se moja duš'ca..onda ja otegnem papke jer me drmnuo npr.srčani i dođem u ČISTILIŠTE i sve dok ne ispostim i ne oplačem to što sam zgriješila ubivši Janka neeeeema ić' u Nebo!!staniiiiiii

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Isusovo magare рече

E vidiš sad ti plačeš jer to nije lijepo bilo..dakle uprljala se moja duš'ca..onda ja otegnem papke jer me drmnuo npr.srčani i dođem u ČISTILIŠTE i sve dok ne ispostim i ne oplačem to što sam zgriješila ubivši Janka neeeeema ić' u Nebo!!staniiiiiii

Дирнеш ли Јанка, правац пакао огњени, :dedica:нема ту чистилиште, ово-оно. 

:0205_whistling:

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Isusovo magare рече

Ма ништа се не бригај, направим ти пречицу само ми остави коју секунду (пре него ме утепаш) да викнем "Оче, опрости јој јер не зна шта чини".

Добар је Бога, опростиће одма'. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Ведран* рече

Дирнеш ли Јанка, правац пакао огњени, :dedica:нема ту чистилиште, ово-оно. 

:0205_whistling:

:))

Vidiš kakav si ti,nebi mi dao ni priliku da okajem svoj grijeh pa makar i u najdubljem čistilištu nego odmah u pakao.. c,c,c,c,c...sramota..molit ćeš ti "magare" da ti bar zanjače iz Raja al' jok neš' ni kapi vodice dobit.:tongue:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Isusovo magare рече

u najdubljem čistilištu

To нека катакомба?

Сутерен?

Аааа, базен!

Волим базен! Шта д'урадим д'идем на базен? :)))

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Јанко рече

To нека катакомба?

Сутерен?

Аааа, базен!

Волим базен! Шта д'урадим д'идем на базен? :)))

Ti voliš bazen ali izgleda onaj u kojem ćeš se vječno kuhati,ne vjeruješ u bazen Milosrđa..

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Просечан србенда рече

Ево и поуке за гордељивце: 

Хвалим те, Боже, да нисам као ови гордељивци!:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...