Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Хвала Алаху да си се јавио! Таман смо се забринули да се ниси стрмекнуо са крова!:))

Без секирације Родни No 1. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, о.Горан рече

Кажу неки Роднији овде да не одговарам на нека питања.

Ти си кокодакао са неким годинама, а ја сам те питао колико је живео Адам. Просветли нас.  

Подели на овим сајтовима

Опусти се, забавно је пратити тебе и твоје кло(в)нове који никако да скапирају неке ствари да се такмичите ко је највећи Родни. Гадна конкуренција :)). Навијам за тебе :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Avocado рече

daj Hičense da nam svi najveći zemljotresi budu takvi!

Segane pomiluj...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, о.Горан рече

Мене брига за њихове поруке, а камоли питања.

Takoe care!

Ima u Nisu Vlasta ciganin, ali ga svi znaju kao Gandija. Tezak alkos ali ni sa pamecu ne stoji bas najbolje, sve sto mu treba  u zivotu je 50 dinara za rakiju i njegova frula. Kad oces nesto da mu objasnis njega apsolutno zabole i za tebe i za tvoja pitanja...

CIsto da znas da nista epohalno ni kod tebe nema po tom pitanju... vec vidjen model ponasanja ;)

Подели на овим сајтовима

Иначе, једна од највећих лажи ових што верују у бајку је када некога ко је православни хришћанин, а није верник бајке као они, да га проглашавају за "протестантског креационисту" . А тај исти ниједним словом није дао икакав сигнал да има везе са било којом протестантском деноминацијом. Али, ето, учинио је "неопростив грех", не верује у еволуционе лажи и манипулације.

Овде поменусте Ајнштајна, лепо човек рече да су људска глупост и свемир бесконачни, али да за ово друго није сигуран. Ова Ајнштајнова теорема је овде дефинитивно доказана од стране разних Роднија :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, о.Горан рече

Иначе, једна од највећих лажи ових што верују у бајку је када некога ко је православни хришћанин, а није верник бајке као они, да га проглашавају за "протестантског креационисту" . А тај исти ниједним словом није дао икакав сигнал да има везе са било којом протестантском деноминацијом. Али, ето, учинио је "неопростив грех", не верује у еволуционе лажи и манипулације.

evo, upravo si nam otkrio da nisi u stanju da shvatis metaforu... kolko nize mozes da padnes... aj bas da vidimo sta si jos spremio :)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, о.Горан рече

Овде поменусте Ајнштајна, лепо човек рече да су људска глупост и свемир бесконачни, али да за ово друго није сигуран. Ова Ајнштајнова теорема је овде дефинитивно доказана од стране разних Роднија

Ne znam samo kako je dokazana kad ajnstajn to nikad nije rekao :D

Mislim jeste rekao ako ti je izvor informacija fejs neke neshvaecne tinejdzerke... 

El ima bar nesto da ti napises a da nije totalna komedija? :D

Znam, znam... sve si me razbucao u poseldnje dve strane i svima si pokazao koliko sam plitak i koliko si ti intelektualno superioran... eto ustedeo sam ti tipkanje po tastaturi. Da mi kupis pivo.

Подели на овим сајтовима

Сишао поп с крова!

Е, нека! Слава Богу!

Сад у миру могу да завршим бденије и да идем да спавам.

Ниње отпушчајеши раба Твојего Владико,......

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...