Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 минута, Ivan Marković рече
пре 7 минута, Vedran рече

Ниси. Него си мени замерао да онога што ја причам нема у предању. Дакле ти не разумеш о чему сам пишеш.

Nije tačno. Nigde se nisam pozvao na Pismo i Predanje kao izvor za svoje tvrdnje. Dakle, ja razumem o čemu pišem, ali ti ne razumeš.

Хаха. Читај ово подвучено!

Можда си поспан?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Vedran рече

Za svoje tvrdnje povodom atemporalnosti povodm ove teme. Haha. A sad, ili nađi ženu ili jedi ili se odmori... ovo pojašnjenje sam morao da dodam jer nisam dovoljno eksplicirao prethodnu tvrdnju. Dakle, Potpisujem Simvol. Potpisuješ li ga i ti? Sve ostalo se mora dokazati pozivanjem na Pismo i/ili Predanje/i/ili nekjo otkrovenje dobijeno od Boga. Atemporalnog vaskrsenja na krstu nema u Simvolu. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

А да ли је умро на Крсту?

"Raspet za nas u vreme Pontija Pilata, i stradao i bio pogreben"

И кад је страдао и био погребен, јел био атемпорално жив? :))

Жмуркао на једно око на Крсту? Кога сам беше ово пита пре неки дан (Бокисда? Кратоса?)? 

Или је умро и васкрсао? А како је васкрсао кад је атемпорално жив? То била нека превара? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Bokisd рече

Ali, moram malo da se nasalim.

Bre, Ivane, ovo u vezi toga, da je Hrist, ....bio atemporalno ziv u grobu ( sto asocira na Njegovo Bozanstvo ) ........odakle ga iskopa.....  :ok:   :ani_biggrin:

Da bre stvarno odakle iskopa :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vedran рече

Жмуркао на једно око на Крсту? Кога сам беше ово пита пре неки дан (Бокисда? Кратоса?)? 

Или је умро и васкрсао? А како је васкрсао кад је атемпорално жив? То била нека превара? 

Read more  

Dobro. Ja sam ti do sada odgovarao. Sad malo ti. Odgovori prvo na Kratosova pitanja, koja si tražio da ti preformuliše, pa onda na gomilu mojih. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

А како је васкрсао кад је атемпорално жив?

Kad pojedeš previše vitamina dobiješ vitaminozu.

hahhahhahahhahhaha

kad atemporalno živ vaskrsne on je dobio vitaminozu 

Luda kutja odoh da spavam Vedrane živ bio brate spomeni me u molitvi i ja ću tebe. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

А да ли је умро на Крсту? Ако је умро онда је и васкрсао. Јер не може бити жив ако није васкрсао

Ovo mi nije bas jasno 100% ?

Ako je umro na Krstu, umro je telom, ne moze da umre Bozanstvo. Kako moze da Vaskrsne na Krstu, ako je Njegovo telo jos u grobu ? Necemo reci, da je Bozanstvom vaskrsao na Krstu, kao sto necemo reci i da je Bozanstvom umro na Krstu.

Kako moze u isto vreme i da umre i da vaskrsne na krstu ? U cemu je fora ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече
пре 8 минута, Vedran рече

Za svoje tvrdnje povodom atemporalnosti povodm ove teme. Haha. A sad, ili nađi ženu ili jedi ili se odmori... ovo pojašnjenje sam morao da dodam jer nisam dovoljno eksplicirao prethodnu tvrdnju. Dakle, Potpisujem Simvol. Potpisuješ li ga i ti? Sve ostalo se mora dokazati pozivanjem na Pismo i/ili Predanje/i/ili nekjo otkrovenje dobijeno od Boga. Atemporalnog vaskrsenja na krstu nema u Simvolu. 

Кад овако развучеш расправу онда више ни за главу ни за реп људи не могу да те похватају. Али ја добро знам шта си рекао. Сад спомињеш атемпоралност као разлог због кога си ми замерио да се не позивам на предање. Само се још више укопаваш. Јер си се управо ти исто позвао на атемпоралност, мимо предања, кад си изјваио да је Христос у периоду од Крста до трећега дана био атемпорално жив иако је био у гробу. 

Ти сад овим писањем на делиће и сецкањем порука покушаваш да забушуриш ту чињеницу. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

A pre svega, dokaži da je Hristos atemporalno vaskrsao (ili temporalno) na krstu. Pokušaj. Možda mi dokažeš. Mada sumnjam. Ali prethodno da jedeš, da te koncentracija bolje služi12:smeha: 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ivan Marković рече

Dobro. Ja sam ti do sada odgovarao. Sad malo ti. Odgovori prvo na Kratosova pitanja, koja si tražio da ti preformuliše, pa onda na gomilu mojih. 

Ти си човече скорз отишао у фантастични свет, алтернативну реалност. На сва Кратосова питања сам одговорио. 

Не знаш како да се искобељаш па сад измишљаш ствари. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

spomeni me u molitvi i ja ću tebe. 

ТО!

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

A pre svega, dokaži da je Hristos atemporalno vaskrsao (ili temporalno) na krstu. Pokušaj. Možda mi dokažeš. Mada sumnjam. Ali prethodno da jedeš, da te koncentracija bolje služi12:smeha: 

Показао сам ти у оној дужој поруци од раније данас. Иди прочитај опет, али кад одспаваш. Сутра је дан за уравнотеженост. 

А ја сам већ попио power smoothie (зелени) :suncanje:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Кад овако развучеш расправу онда више ни за главу ни за реп људи не могу да те похватају.

Ma šta mi napriča?

пре 1 минут, Vedran рече

Али ја добро знам шта си рекао.

Šta ti misliš da znaš, to samo ti znaš.

пре 2 минута, Vedran рече

Сад спомињеш атемпоралност као разлог због кога си ми замерио да се не позивам на предање.

Ne. Pozvao sam te da mi dokažeš na osnovu predanja (uključiv Pismo), gde piše to što tvrdiš da je Hristos vaskrsao na krstu. Atemoralno or votevr. 

пре 5 минута, Vedran рече

Јер си се управо ти исто позвао на атемпоралност, мимо предања, кад си изјваио да је Христос у периоду од Крста до трећега дана био атемпорално жив иако је био у гробу. 

Ne ja se nisam "pozvao na atemporalnost" jer "pozivanje na nešto" služi da se dokaže/pokaže nešto drugo.Rekoh, računam da je tako. Naravno, nigde se nisam pozvao na predanje kao na izvor za svoje prepostavke. 

Ти сад овим писањем на делиће и сецкањем порука покушаваш да забушуриш ту чињеницу.

Odgovaram na tvoja pitanja. Šta hoćeš? No, dobro. Pošto ovako stoje stvari, sada ćeš ti na naša. Počni od Kratosa. Veruj mi, neće me mrzeti da ih potražim pa makar to radio vascelu noć. Dakle, dela...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

А ја сам већ попио power smoothie (зелени) :suncanje:

Пробај и ти. Много је боље од те гваране и претеране кафе. То може да ти погорша маничност и изазове велике осцилације. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...