Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 минут, Кратос рече

Kakve veze ima nestorijanstvo?Ja kažem da je ona baš rodila Boga koji je kroz nju primio ljudsku prirodu na sebe...A šta ti i ovaj polupani VSB ovde bulaznite to ni Bog Otac više ne zna.

Znaj prijatelju da je Sin Čovečji onaj te isti Logos.

Tako da znaš ko danas zbog mene strada na Krstu i zašto ja ovo govorim.

Neće ti proći ta demonska misao da pocepaš Ličnost Sina Božjeg i da nam govoriš o van ipostasnom stradanju i umiranju.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zato se oni boje tela

Jok,nema nikakve bojazni od tela već negiram postojanje ljudskog tela na večnom planu pre stvaranja,dok ti i ava i ostala eshatološka ekipa verujete u preegzistenciju ljudskog tela koje je  Hristos samo doneo na zemlju.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Kakve veze ima nestorijanstvo?Ja kažem da je ona baš rodila Boga koji je kroz nju primio ljudsku prirodu na sebe...A šta ti i ovaj polupani VSB ovde bulaznite to ni Bog Otac više ne zna.

Kratose sta ZA TEBE znaci roditi?

Ko je majka kada dodje do vestacke oplodnje jajne celije i spermatozoida pa se oni usade u tudju matericu jer ova prva iz nekog bilo kog razloga ne moze da odrzi trudnocu? Ona od cijeg jajasca je nastalo dete, ili ona koja je bila "inkubator" devet meseci?

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

A šta ti i ovaj polupani VSB ovde bulaznite to ni Bog Otac više ne zna.

ВСБ је стрептомицин за такве као што сте ви! 12:smeha::))12:smeha: Кад вам ја говорим земаљско, како ћете разумети ВСБа кад вам говори небеско? :))

Подели на овим сајтовима

Jok,nema nikakve bojazni od tela već negiram postojanje ljudskog tela na večnom planu pre stvaranja,dok ti i ava i ostala eshatološka ekipa verujete u preegzistenciju ljudskog tela koje je  Hristos samo doneo na zemlju.

Negiramo i mi materiju pre materije.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

Ja kažem da je ona baš rodila Boga

Како може она да роди Бога кад је Бог нерођен и непроменљив? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Nezije, neznije Avooo joooj:)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Znaj prijatelju da je Sin Čovečji onaj te isti Logos.

Tako da znaš ko danas zbog mene strada na Krstu i zašto ja ovo govorim.

Neće ti proći ta demonska misao da pocepaš Ličnost Sina Božjeg i da nam govoriš o van ipostasnom stradanju i umiranju.

Ako je umro Sin onda Otac je prestao da bude Otac jer bejaše bez Sina....razaraš Božije biće na paramparčad.Osta Otac bez Logosa svog.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Ne kaže on da je Bogorodica rodila Boga, on kaže da ga je Bogorodica stvorila.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne kaže on da je Bogorodica rodila Boga, on kaže da ga je Bogorodica stvorila.

А, та суптилност ми је промакла! 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Rađa ga jer ga oteolotvruje,isti Bog večni,prima ljudsku prirodu kroz Mariju na sebe.On se ne menja,menja se ljudska priroda koju je primio na sebe.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Nezije, neznije Avooo joooj:)))

Нећу га скинути са крста све док не потпише Мт текст да је Хр тада васкрсао! - Једино што се види неки благи помак је кад каже: не знам. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Osta Otac bez Logosa svog....

Ostao je Otac zatečen jer mu ubiše Sina Čovečjeg njegovog i vaskrse taj isti Sin Čovečji svaku nadu i utehu da daruje Čovečanstvu i da nam projavi još jednu radosnu vest, da je Otac Nebeski oprostio i onima za kojeg ih je sam Sin Čovečji razapaet  molio: Oprosti im oče ne znaju šta čine.

A nikad im Otac ne bi oprostio da su se oni pravdali da nisu Ubili Ovaploćenog Božanskog Logosa Sina Božjeg.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Rađa ga jer ga oteolotvruje,isti Bog večni,prima ljudsku prirodu kroz Mariju na sebe.On se ne menja,menja se ljudska priroda koju je primio na sebe.

Ајде пробај поново, не капирам шта хоћеш да кажеш

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

А, та суптилност ми је промакла! 12:smeha:

Pa da, zato Sin Čovečji ne može unazad od Bogorodice, te stoga Avram je njemu deda koji je nekad davno negde živeo. Sin Čovečji nije imao pojma kako deda Avram izgleda, to će videti tek posle 2 dolaska.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...