Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

2.4 Млитавост. Немилосрдан обрачун са ухваћеним/убијеним терористима. Види Трампов твит.

Nisam trenutno u mogucnosti da obratim paznju na ceo post (citam sutra), ali cu samo ovo da prokomentarisem.

Citao sam da muslimani veruju da idu u pakao ukoliko budu obezglavljeni, ne samo kao nacin pogubljenja vec i ako lesu odseces glavu taj ide direk u pakao. I ranije mi je padalo na pamet da bi zapadne zemlje mogle da uvedu to pravilo da se svim samoubilackim teroristima odeseca glava. Tako bi uplasili teroriste a nema ni moralnih problema jer su ionako vec mrtvi, ne povredjujes nikoga... medjutim, onda sam se setio da ce samo da promene taktiku i nece vise vrsiti samoubilacke napade nego ce postavljati bombe i aktivirati ih iz daljine i slicno. Isto i sa sahranjivanjem sa svinjama ili krvavim metkovima....

Nema mnogo veze nego mi cisto u glavi pa da podelim...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, cloudking рече

Nisam trenutno u mogucnosti da obratim paznju na ceo post (citam sutra), ali cu samo ovo da prokomentarisem.

Citao sam da muslimani veruju da idu u pakao ukoliko budu obezglavljeni, ne samo kao nacin pogubljenja vec i ako lesu odseces glavu taj ide direk u pakao. I ranije mi je padalo na pamet da bi zapadne zemlje mogle da uvedu to pravilo da se svim samoubilackim teroristima odeseca glava. Tako bi uplasili teroriste a nema ni moralnih problema jer su ionako vec mrtvi, ne povredjujes nikoga... medjutim, onda sam se setio da ce samo da promene taktiku i nece vise vrsiti samoubilacke napade nego ce postavljati bombe i aktivirati ih iz daljine i slicno. Isto i sa sahranjivanjem sa svinjama ili krvavim metkovima....

Nema mnogo veze nego mi cisto u glavi pa da podelim...

Па шта знам, стварно нисам сурова особа која може да смишља такве ствари. У ствари сам веома благ...

Али рационално видим да са таквима не можеш ти "фино". То војници знају шта и како треба да се ради. Мора да се пошаље "порука". Јес да је варварски, али са неким ко улети камионом у масу туриста не можеш другачије.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Аурор рече

Da nisu primljeni, ništa od ovoga se ne bi dešavalo. Sada nikakva lepa i normalna rešenja uopšte ne postoje, kao što vidiš i sam...

Нису они примљени, него буквално довођени као јевтина радна снага.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Јес да је варварски, али са неким ко улети камионом у масу туриста не можеш другачије.

Zabranimo kamione xD

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ја би се забринуо... :smeh1:

Ја сам се само изненадила :)

Мени је вазда била битна слобода изражавања, пре свега "апостата", и укидање интервенција. Мислим да сам то и напоменула више пута. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Ajde malo pogledaj pre nego što napišeš ovako nešto ;)

Šta da pogledam?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Мени је вазда била битна слобода изражавања, пре свега "апостата", и укидање интервенција. Мислим да сам то и напоменула више пута. 

Па можда сам први пут све то сакупио у један пост, али појединачно сам вероватно помињао сваку од тих ствари.

Дотле сам дошао размишљајући о проблему дуже време, јер ми је све ово што раде на западу потпуно нелогично. Вероватно има још ствари ту, али ово је најочигледније.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

Za apostate je kazna smrt, to je večni Božiji zakon po islamu... I islam nikada neće biti reformisan da to ne bude više tako.

To je islamska vrednost.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

Pa da li je tačno, na primer :)

Ah, pa sasvim sam siguran da je tačno da 99% altrajtovaca veruje u nebuloze koje pročita u nekom memeu i prosledi dalje po netu... to stalno gledam, ne moram ponovo da pogledam...

A ako si mislio da pogledam nešto drugo, možda neki izvor za tvrdnju koju si izneo, sasvim si slobodan da taj izvor navedeš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

A ako si mislio da pogledam nešto drugo, možda neki izvor za tvrdnju koju si izneo, sasvim si slobodan da taj izvor navedeš...

Било је тих анкета са фрапантним резултатима, посебно из Велике Британије.

Што рече Ђоле - ако су лагали мене и ја лажем вас... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...