Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Хаха :D  Сад је јасно да је обичан демагошки билмез, ма колико неко сумњао у то или се надао са моооожда има макар грам мозга у глави. Није ни чудо што га Путин воли, ништа не може тако брзо да уништи Америку као пар мандата под Донијем :D  

Знаш како. Мени изгледа да сви претјерују гледе д Доналда - и они који га воле и они који га мрзе. А то њему иде само на корист. Елем, он није будала каквом га лијевичари представљају, нити је фашистички диктатор нити ишта од тога, али далеко и од тога да је спас за планету и други долазак Христа. Мислим да је испод све ове вике и фрке он један релативно разуман човјек који је у јавном наступу склон јаком ексцентризму.

Не мислим да ће уништити Америку, ако се буде придржавао својих обећања. Чак и није толико лош гледе неких ствари када се са стране погледа, што се тиче спољње политике прије свега. А и за Обамакер је рекао да га жели замијенити нечим што ради боље ( а не да га само тотално размонтира попут Републиканаца који су заиста све оно за шта их Бил Мар напада ). Све што се сад дешава са њим, опет само показује да је заиста био мање зло од Хилари. Што је застрашујуће кад се помисли онда да је могла добити изборе...

Е сад, шта ми је занимљиво овдје - забранио је улазак у САД свим арапским земљама које су у хаосу и имају доста избјеглица. Са једне стране је нехумано, лицимјерно и нелогично ( јер не могу избјеглице направити хаос као у Њемачкој, јер ипак САД је много већа држава гдје се лакше популација расплине на све стране; плус САД избомбардује све те државе и послије им каже да неће примати избјеглице - кул ), а са друге стране и непотребно - у САД не долази масовни број избјеглица, а и ови што долазе не праве уопште проблеме. Но, реакција лијевичара ( између осталог и Кајла којег поштујем као већег новинара од велике већине осталих мејнстрим идиота ) је да вичу:"Исламофобија, расизам, биготизам!" или тако нешто, иако је сама мјера без неког значаја ( осим можда симболичког ) и првенствено безбједоносног карактера. А Трамписти ликују као да их је спасио навале Дивљана преко зида.

Радуле би рекао да је Трамп луткар, а свијет његова лутка :D

Е сад, ја ћу ове 4 године да уживам у фантастичним мимовима и зезанцијама које ће Трумпоња произвести на камаре :3

И бај д веј, зар нико није примјетио "жуту револуцију"? Овај десничарски популизам воде плави ликови - Трамп, Борис Џонсон за Брегзит, Ле Пенова и Путин. Хе хе, нека нам живи Аријевска раса! :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Филозоф рече

Tesko da ce prestici Obamu 

У да, тог најгорег предсједника који је стабилизовао земљу, смањио незапосленост, реформисао здравство и изашао на крају са 60% и више постотка  одобравања.

Обама је био солидан предсједник, с обзиром у каквом је тренутку дошао. Био је корпоративистичка мачкица, али далеко мања од осталих. Једино што му је било ужасно, са америчког становишта, јесте спољња политика коју он није ни водио самостално, него ГЛЕ, са својом Државном секретарком, Клинтоновом, под чијим мандатом се хаос на Блиском истоку распламсао ненормално.

Ђе има дима...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Аурор рече

Trumpenreich :)

FB_IMG_1485384619065.jpg

Чак му је и грб хералдички неисправан... Метал на метал... То је хералдик ноу-ноу!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

У да, тог најгорег предсједника који је стабилизовао земљу, смањио незапосленост, реформисао здравство и изашао на крају са 60% и више постотка  одобравања.

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH oprosti ali neko ko je veliki deo njegovog mandata proveo tamo i kao neko ko ima drzavljastvo iste te drzave ne mogu da se ne nasmejem na ovo

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Филозоф рече

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH oprosti ali neko ko je veliki deo njegovog mandata proveo tamo i kao neko ko ima drzavljastvo iste te drzave ne mogu da se ne nasmejem na ovo

Па океј. 60% Америке се не слаже са тобом јопет. То што су сви заборавили Буша и његов мандат је друга прича. Него овај Хусеин уради шта уради...

БАТ ВЕЈТ! ДЕРЗ МОР!

Помиловао масу затвореника који су починили ненасилне преступе и завршили у затвору са неправедним казнама. НАјмоћнији човјек на свијету је одвајао вријеме да једним потезом пера извади толике људе из апса.

Скоро је испразнио Гвантанамо ( није га затворио, али скоро га је испразнио јопет ).

О да... Рокнуо је Осаму :)))

Е сад, о манама да не кренем. Брдо их је у спољњој политици. Нити је требао бити онако наоштрен на Русију, нити је требао бити бескичмењак у односу са другим државама ( тачно се примјећивало да нема енергије, а ни идеје шта да ради ван Америке ). Затезао је односе са Израелом, како изгледа, непотребно превише ( а онда им је одобрио највећи пакет војне помоћи икада. Ах, дем Џуз ). Кину је буквално игнорисао. Благо катастрофалан на том плану.

Али јок, тај је најгори у историји, иако је његов претходник укопао државу за сљедећих 20 година. Он је подијелио нацију, иако су Републиканци скакали на њега шта год да је радио, добро или лоше, да му је све више било преко ***** да је и он њих почео подхебават ( а вала ја бих сву артиљерију по њима осуо ). Он је диктатор јер ивршним наредбама спроводи оно за шта се залаже, али када Трамп то исто уради онда је све океј. Он је уништио здравство, иако су милиони добили прилику за лијечење ( и поред свих тешких мана Обамакера ).

Ужасан, значи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Па океј. 60% Америке се не слаже са тобом јопет. То што су сви заборавили Буша и његов мандат је друга прича. Него овај Хусеин уради шта уради...

БАТ ВЕЈТ! ДЕРЗ МОР!

Помиловао масу затвореника који су починили ненасилне преступе и завршили у затвору са неправедним казнама. НАјмоћнији човјек на свијету је одвајао вријеме да једним потезом пера извади толике људе из апса.

Скоро је испразнио Гвантанамо ( није га затворио, али скоро га је испразнио јопет ).

О да... Рокнуо је Осаму :)))

Е сад, о манама да не кренем. Брдо их је у спољњој политици. Нити је требао бити онако наоштрен на Русију, нити је требао бити бескичмењак у односу са другим државама ( тачно се примјећивало да нема енергије, а ни идеје шта да ради ван Америке ). Затезао је односе са Израелом, како изгледа, непотребно превише ( а онда им је одобрио највећи пакет војне помоћи икада. Ах, дем Џуз ). Кину је буквално игнорисао. Благо катастрофалан на том плану.

Али јок, тај је најгори у историји, иако је његов претходник укопао државу за сљедећих 20 година. Он је подијелио нацију, иако су Републиканци скакали на њега шта год да је радио, добро или лоше, да му је све више било преко ***** да је и он њих почео подхебават ( а вала ја бих сву артиљерију по њима осуо ). Он је диктатор јер ивршним наредбама спроводи оно за шта се залаже, али када Трамп то исто уради онда је све океј. Он је уништио здравство, иако су милиони добили прилику за лијечење ( и поред свих тешких мана Обамакера ).

Ужасан, значи.

Ne znam verovatno ces misliti da sam lud, ali meni je i Bus u lepsoj uspomeni od Obame. Jednostavno potpuno promasen slucaj. Jedini kvalitet koji je imao i razlog sto je postao predsednik sto je crn. Njegova neuroticnost i iskompleksiranost je posebno bila vidljiva na kraju mandata, otprilike ko Tadicu kod nas. A tek brod ludaka koje je okupio kao svoje pomocnike je za posebnu pricu. Pa ne znam lepo si rekao gore da Trump nije novi Isus, ali da je daleko i od toga kakvim ga predstavljaju levicari. Imas moje misljenje o njemu par stranica ranije, a ovo za obamu sam reagovao jer sam osetio potrebu da kazem svoje utiske iz prve ruke

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Ћириличар рече

И бај д веј, зар нико није примјетио "жуту револуцију"? Овај десничарски популизам воде плави ликови - Трамп, Борис Џонсон за Брегзит, Ле Пенова и Путин. Хе хе, нека нам живи Аријевска раса! :D

Заборавио си летећег Холанђанина...

2zqhe1e.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Филозоф рече

Ne znam verovatno ces misliti da sam lud, ali meni je i Bus u lepsoj uspomeni od Obame. Jednostavno potpuno promasen slucaj. Jedini kvalitet koji je imao i razlog sto je postao predsednik sto je crn. Njegova neuroticnost i iskompleksiranost je posebno bila vidljiva na kraju mandata, otprilike ko Tadicu kod nas. A tek brod ludaka koje je okupio kao svoje pomocnike je za posebnu pricu. Pa ne znam lepo si rekao gore da Trump nije novi Isus, ali da je daleko i od toga kakvim ga predstavljaju levicari. Imas moje misljenje o njemu par stranica ranije, a ovo za obamu sam reagovao jer sam osetio potrebu da kazem svoje utiske iz prve ruke

А пази сад, ја овако са стране кад гледам не знам како је могуће да је Буш уопште изабран. Трамп је за њега Ајнштајн. Ем је Џорџи удуплао државни дефицит ( и Обама је, али његова фискална политика није конзервативна, него експанзивна, па није иишао против својих увјерења ), ем је увукао САД у ратове који су их скупо коштали, ем је скресао порезе најбогатијима а средњу класу и сиромашне ко шиша, блокирао истраживање на матичним ћелијама јер је проклети јеванђелистички буквалиста, имао је кабинет ништа гори од Трамповог и далеко гори од Обаминог ( све браћала из високог бизниса - нимало конфликта интереса ту, јок. Баш такви мисле на државу прво, на себе друго ) и још да не спомињем да је брукао државу посвуда јер је права далабу. Трамп само глуми будалу, а овај је био будала.

Обама је буквално сређивао његов неред, увео неке своје промјене, спровео шта је могао, онда вратио услуге својим "донаторима", зезнуо спљоњу политику успут, испао лицимјеран управо на спољњој политици у 90% случајева свог лицимјерства, и успјео остати поштован широм свијета. Тадић се код нас обрукао након свог предсједниковања највише, кад је имао жестоки его-трип и разбио своју странку потпуно пљунувши на све што је до тада радио, што добро што лоше.

Буш и данас изазива подсмијех. Републиканци се понашају као да никад није постојао. Он је њихов 13. спрат у хотелу :D

Не знам, мени је од свих тренутних истакнутијих политичара некако најбољи за предјседника Ренд Пол. Овако генерално када се погледа. Али он је једини у РП-у да ваља. Ово остало не знам са које је планете пало.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

Заборавио си летећег Холанђанина...

2zqhe1e.jpg

Ал најјаче је што он није најгори у Холандији. Је ли знаш за Денк?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Не. Шта они оће?

Буквално је турска ( да не кажем Ердоганова ) странка у Холандији. Нека два Турчина се отцијепила од социјал-демократа и основаше Денк коме је платформа сушта "љуцкоправашка" политика. Радо оптужују за расизам према Турцима, једини су подржавали Ердогана у њеогвом рату против критика у Европи, и онда је један њихов тражио да се засједање парламента одложи док не прође Рамазан, јер он током Рамазана је слаб и гладан преко дана, као и остали Турци ( којих је једноцифрен постотак у парламенту ).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Буквално је турска ( да не кажем Ердоганова ) странка у Холандији. Нека два Турчина се отцијепила од социјал-демократа и основаше Денк коме је платформа сушта "љуцкоправашка" политика. Радо оптужују за расизам према Турцима, једини су подржавали Ердогана у њеогвом рату против критика у Европи, и онда је један њихов тражио да се засједање парламента одложи док не прође Рамазан, јер он током Рамазана је слаб и гладан преко дана, као и остали Турци ( којих је једноцифрен постотак у парламенту ).

Добро, али ти немају никакве шансе. Вилдерс осваја најмање 30%...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...