Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 часа, cloudking рече

Bas su poceli da isplivavaju ovi "analiticari" koji nisu stanju da shvate neuporedivost politickih situacija u srbiji i usa. Frogs and grandmothers.

Ma skroz su iste situacije... Bajden tamo vlada već 12 godina, uništio je zemlju, napravio najveću inflaciju u istoriji, i uz užasan pritisak, represiju, kontrolu medija i pljačku glasova dobio svega 37% glasova (zvanično, a realno daleko manje) dok je kandidat opozicije Tramp dobio 50,24%, ali je proglasio da Tramp ima 48% da bi se išlo u drugi krug u kojem će nešto da smulja... i onda naravno Trampovci uleteli u institucije, koje niko nije ozbiljno ni branio jer je diktator Bajden izgubio lojalnost čak i organa represije (policija i vojska)...

Mislim, mooooožda je samo ovo boldirano isto... ali ko će da vodi računa o tome... onima koji su tada izgubili vlast i koji sada vladaju Srbijom mnogo više odgovara narativ kako su izgubili vlast u nekoj revoluciji na silu, a ne na izborima.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Sve je to tanko ... roknuli su samo cetvoro. A druga strana ni jednog ... Treba ljude motivisati, na obadve strane, da se bore za demokratiju. Poslati ima malo oruzja, municije... ja sam kokice kupio i navijam podjednako za obadve strane, nadam se da se nece zavrsiti na ovom omanjem incidentu..

A za protivnike Vuciceve “diktature” bih imao pitanje ... kako to da nas balkanski diktator, Vucicev rezim, ili jos bolje Milosevic i njegov “rezim”, nisu rokali demonstrante a ovi u slobodnoj, demokratskoj Americi rokaju bez milosti . Odgovor na ovo pitanje je lak, dovoljno je da upotrebe onu vijugu koja im sluzi da ne kljucaju po dvoristu zrnevlje da bi ih razlikovali od kokosaka  ... ????

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bilbija рече

A za protivnike Vuciceve “diktature” bih imao pitanje ... kako to da nas balkanski diktator, Vucicev rezim, ili jos bolje Milosevic i njegov “rezim”, nisu rokali demonstrante a ovi u slobodnoj, demokratskoj Americi rokaju bez milosti . Odgovor na ovo pitanje je lak, dovoljno je da upotrebe onu vijugu koja im sluzi da ne kljucaju po dvoristu zrnevlje da bi ih razlikovali od kokosaka  ... ????

A stvarno neki ljudi imaju pamćenje ko kokoške... ovi tvoji su tukli do smrti...

WWW.NOVOSTI.RS

U porodici Starčević, deset godina posle kontramitinga 1996. kada je na smrt pretučen njihov Predrag (39). Vidosava Starčević, majka: Mi istinu znamo, kao što je znaju svi, ali to nije za utehu. Nebojša...

Zveri govnjive...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

A stvarno neki ljudi imaju pamćenje ko kokoške... ovi tvoji su tukli do smrti...

WWW.NOVOSTI.RS

U porodici Starčević, deset godina posle kontramitinga 1996. kada je na smrt pretučen njihov Predrag (39). Vidosava Starčević, majka: Mi istinu znamo, kao što je...

Vidim osetio si se prozvanim... ????

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Vidim osetio si se prozvanim... ????

Uvek se nađem prozvanim i pozvanim da podsetim senilne na zlo koje su podržavali i koje podržavaju...

Evo još malo podsećanja

INSAJDER.NET

Od atentata na Ibarskoj magistrali i pokušaja ubistva Vuka Draškovića, lidera Srpskog pokreta obnove (SPO), prošlo je 20 godina. Tog 3. oktobra, iako je Drašković preživeo, poginula su...

Подели на овим сајтовима

Nase “demokrate” ako ne uspeju da ukapiraju da su godinama i decenijama politicki potpuno nepismeni i upotrebljavani oni i njihova glupost zarad interesa rezima poput americkog koji bez ikakvog obzira prema ljudskim zivotima hladnokrvno likvidira demonstrante, zenu, domacicu, majku , onda su zaista pokazali kolicinu sopstvene ogranicenosti ...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bilbija рече

Nase “demokrate” ako ne uspeju da ukapiraju da su godinama i decenijama politicki potpuno nepismeni i upotrebljavani oni i njihova glupost zarad interesa rezima poput americkog koji bez ikakvog obzira prema ljudskim zivotima hladnokrvno likvidira demonstrante, zenu, domacicu, majku , onda su zaista pokazali kolicinu sopstvene ogranicenosti ...

Ma nemam ja nameru da diskutujem sa tvojim besmislicama... podsetio sam na žrtve za koje si tvrdio da ne postoje... više radi drugih... nisam ni mislio da bi ti mogao da se ikada postidiš i pokaješ zbog zla kojeg si podržavao i kojeg podržavaš... tako nešto iziskuje savest...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ma nemam ja nameru da diskutujem sa tvojim besmislicama... podsetio sam na žrtve za koje si tvrdio da ne postoje... više radi drugih... nisam ni mislio da bi ti mogao da se ikada postidiš i pokaješ zbog zla koje podržavaš... 

A ja imam nameru da vas ismevam, vasu glupost, politicko neznanje i nepismenost ... to me jako zabavlja. Mislim nije vam dovoljno bilo svi sto se dogadja Srbima, nije vam dovoljno bombardovanje sopstvene zemlje, Vucic vam je diktator, nekakav rezim vlada u Srbiji, policija je nasilna i tome slicni idiotluci ali vam ne pada na pamet da upotrebite pojmove poput rezima, nasilja, diktature kada goveda po SAD ubijaju mrtvi ‘ladni nenaourazane demonstrante ...

Smesni ste do bola i rodjeni za ismevanje, vi i vasa neogranicena glupost ...

Подели на овим сајтовима

@Bilbija А баш се чудим што се не оглашаваш, пошто видим да си ту :) Знао сам тачно шта ћеш да напишеш, ал пошто те нема реко да напишем ја уместо тебе, али са таговима* <bilbijanje></bilbijanje>

Ал добро је, јавио си се...

*...да неко не помисли да сам озбиљан ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

@Bilbija А баш се чудим што се не оглашаваш, пошто видим да си ту :) Знао сам тачно шта ћеш да напишеш, ал пошто те нема реко да напишем ја уместо тебе, али са таговима* <bilbijanje></bilbijanje>

Ал добро је, јавио си се...

*...да неко не помисли да сам озбиљан ;) 

Znam ja da vama “opozicionarima” rezimu diktatora Vucica pomoci nema u intelektualnom smislu ... Medicina nije jos dobacila tako daleko ??.Samo se vi borite za demokratiju, slobodu stampe, slobodne izbore , jasni su narodu vasi dometi te stoga i imate odlicnih 3% glasova na izborima... ????

Подели на овим сајтовима

Gde li su Florentina, Grizli i slicni da nam objasne malo kako su to zamislili “ocevi” americke demokratije. Koji amandman propisuje kalibar koji se koristi prilikom likvidacije demonstranata zivo me zanima...????

mislim, ke..a se o Tjenanmenu, Milosevicu, Putinu, te komunjare, te rezimi, te Gulazi , a sa druge strane uzor slobode i demokratije SAD ... republikanci,  demokrate .... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...