Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 18 минута, Juanito рече

Знаш шта је овде проблем? Што теби (ај њима који су рођени тамо и не знају да постоји ишта ван, ал теби) није уопште сама та идеја бизарна. Ја сам ишао и у државне и приватне школе разних типова и тотално ми је суреалан свет у коме наставници носе пиштоље да ме бране од лудака. 

ОК, мора тако у САД? Али онда реци наранџастом морону да сте ви тамо дивљачка шитхол кантри и да престане да каки по другим земљама ако већ не зна како своју да доведе у ред без овако екстремних мера. Јер је то све потпуно болесно да нема даље. “x + 2 = 5” и вири му пиштољ испод сакоа...

@Милан Ракић

Носе ли војници-професори оружје на часовима у војној академији? 

Не наравно. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Branka62 рече

Da znaš da sam već par puta ovo htela da pitam Grizlija.

Па ја имам доста нестандарне ставове по неким питањима, ал заборавим па вас малтретирам без потребе...

Што се младића од 18 година тиче, ево да те питам - ако може да буде војник и да га пошаљу у рат да убија људе, зашто онда не би могао да брани себе и своју породицу, пријатеље?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Juanito рече

@Милан Ракић

Носе ли војници-професори оружје на часовима у војној академији? 

А имају ли наоружаног стражара на улазу? :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А шта овде, мсм. не пратим тему пошто ми је наранџасти дегенерик нарочито одбојан; заправо к`о и Путин. Кол`ко сам схватио из Хуановог питања, Гризли не види проблем у томе да наставници у школама буду наоружани. Мсм цивилним школама, основним, средњим? Или војним? Ђе је ба запјело? 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Неки тамо рече

ако неко има факултет не значи да може да барата оружјем

Ne znači automatski - to je moja poenta.

пре 1 минут, Неки тамо рече

Што није никакав аргумент јер ако хоћеш да набавиш оружје мораш да прођеш обуку као итај чувар.

Pa to sam i napisala. Samo me ti nisi razumeo ili sam ja bila konfuzna.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Grizzly Adams рече

Камо среће да смо видели било какав "доказ" осим wishful thinking...

Dobili ste primer države koja imala masovne pucave i spree shootings i onda je uvela strogu kontrolu dozvola za oružje i zabranu određenih vrsta oružja i od tada nema masovne pucnjave i spree shootings... KOJI BOLJI DOKAZ bi iko mogao da vam pruži?

Na to je pametnica odgovorio kako eto i dalje može da se ubija kamionima ili neku sličnu glupost...

a ti si naveo da su oni imali samo jedan mass shooting i nisu ni imali taj i toliki problem... misleći na Porth Arthur 1996 verovatno

https://en.wikipedia.org/wiki/Hoddle_Street_massacre

https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Street_massacre

https://en.wikipedia.org/wiki/Strathfield_massacre

ovi se verovatno ne računaju iz nekog kvazi-razloga, jel da?

A naravno da niko nikad nije imao toliki problem kao Ameri jer niko nije bio toliko retardiran da pusti da taj problem toliko eskalira... i shodno toj "logici" naravno da ni jedan dokaz i ne može da se iznese... ne zato što ne postoji, već zato što je neko rešio da zabije glavu u pesak... ili na neko drugo mesto...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

А имају ли наоружаног стражара на улазу? :)

На капији да. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

ако може да буде војник и да га пошаљу у рат да убија људе,

Pa sad, šta da ti kažem....primer ti je, u mom slučaju, krajnje neadekvatan. Em što nikoga ne bih slala da ubija ljude, em što mislim da je i poslati mladog čoveka, od 18 godina, u vojsku, baš užas.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милан Ракић рече

А шта овде, мсм. не пратим тему пошто ми је наранџасти дегенерик нарочито одбојан; заправо к`о и Путин. Кол`ко сам схватио из Хуановог питања, Гризли не види проблем у томе да наставници у школама буду наоружани. Мсм цивилним школама, основним, средњим? Или војним? Ђе је ба запјело? 12:smeha:

У цивилним школама. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

У цивилним школама. 

па штаћњима оружје

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Рекох ја још пре 10 година, а ево сад ме наранџасти копира без ауторских права - да наставницима који имају уредно дозволу и знају да баратају справама треба дозволити да их носе са собом. У циљу да се зауставе ови лудаци што повремено улете и направе покољ...

Али то је изгледа тотално сулуда идеја... ne_shvata

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Аурор рече

A što đaci (preko 18) ne bi nosili oružje?

Verujem i da bi nasilje u školi palo veoma značajno... :)

12:smeha::))12:smeha::))12:smeha::))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Ma i u vrtiću - nebitno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Рекох ја још пре 10 година, а ево сад ме наранџасти копира без ауторских права - да наставницима који имају уредно дозволу и знају да баратају справама треба дозволити да их носе са собом. У циљу да се зауставе ови лудаци што повремено улете и направе покољ...

Али то је изгледа тотално сулуда идеја... ne_shvata

Па как` није сууда идеја Гризли брате. Замисли ти моју жену сутра, у некој фармацеутској школи-пошто је то по струци, ал наравно у овој лудој земљи ради нешта десето; дакле замисли је са сачмаром 12:smeha:

Мсм, зашта служе чувари

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Ma i u vrtiću - nebitno.

Шта има везе да ли је вртић, школа, факултет или фирма - људи имају право на заштиту. Деца још више.

Није ми јасна та логика уопште...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...