Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, RYLAH рече

Не, ниси. Оћеш да ти опет цитирам шта си рекао, или ћеш да прочиташ пост на који сам одговарао?

Извини Калимеро, али причао си на јавној теми, и то погрешне ствари. Сасвим је нормално да очекујеш да ће да дође неко да те исправи.

Следећи пут пробај да своје личне импресије представљаш као чињенице, и немаш проблема ни са ким са теме.

A jos bih voleo da mi citiras gde sam rekao da saudijska arabija ne ratuje nisakim i ne pravi probleme nikom. :))

Covece, moras da izmisljas i trazis najsitnije moguce greske da bi me ispravjlao dok neki lupetaju ko maksimi po diviziji i ti cutis... 

i posle mi pricas bajke kako nemas "nista protiv mene" :D kao da me ispravis za netacno.. brines se za tacnost informacija... al samo kad sam ja u pitanju... drugi mogu da lupetaju koliko god oce... pa jos ako su ti drugari... :D 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, cloudking рече

da ti ne pricam sta su sve ljudiu stanju da napisu o apsolutnoj lepoti... da vis pa tek tu dihotomiju... :)

mnogo ruzno - malo ruzno - ruzno - lepo - lepse - najlepse (nema dihotomije)
izuzetno zlo - manje zlo - zlo - dobro - bolje - najbolje (nema dihotomije)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

A jos bih voleo da mi citiras gde sam rekao da saudijska arabija ne ratuje nisakim i ne pravi probleme nikom. :))

Ево, изволи...

1 hour ago, Млађони рече

Poenta je da nece da oplete po saudijcima jer saudijci koliko god da su unutra losi - spoljopoliticki su otvoreni za saradnju i mirni su. 

пре 1 минут, Млађони рече

i posle mi pricas bajke kako nemas "nista protiv mene" :D kao da me ispravis za netacno.. brines se za tacnost informacija... al samo kad sam ja u pitanju... drugi mogu da lupetaju koliko god oce... pa jos ako su ti drugari... :D 

Јок, Калимеро, само они који лупају глупости. А ту си први. И још си притом безобразан, па је ред да ти се све лепо аргументује, да ти се цитира и шта си рекао и шта си постовао и шта стварно пише у чланцима које постављаш. То док не направиш драматичну сцену кад сконташ да ниси у публици где можеш да изврдаш или да смориш тему толико да ти то што си рекао прође.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Млађони рече

Takodje ono sto mislim da je lose, to jest "losa globalizacija" jeste gubljenje narodnog suvereniteta - u smislu formiranja nekih jedinstvenih tela koje kontrolisu zemlje - tipa evropska unija. 

Ја сам либертаријанац. Не признајем никакав народни суверенитет, признајем једино суверенитет појединца. Народни суверенитет (који је у пракси суверенитет државе, тј. политичара) је само модерни облик феудализма.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Ево, изволи...

Poenta je da nece da oplete po saudijcima jer saudijci koliko god da su unutra losi - spoljopoliticki su otvoreni za saradnju i mirni su. 

Јок, Калимеро, само они који лупају глупости. А ту си први. И још си притом безобразан, па је ред да ти се све лепо аргументује, да ти се цитира и шта си рекао и шта си постовао и шта стварно пише у чланцима које постављаш. То док не направиш драматичну сцену кад сконташ да ниси у публици где можеш да изврдаш или да смориш тему толико да ти то што си рекао прође.

Mora da ti fali parce mozga da ne vidis da je kontekst da se prica o saradnji izmedju AMERIKE I SAUDIJSKE ARABIJE. 

Ali dobro skontao sam ja vec da si ti malo intelektualno ogranicen, orpastam ti. :) 

Подели на овим сајтовима

mnogo ruzno - malo ruzno - ruzno - lepo - lepse - najlepse (nema dihotomije)

eto ti sad! Otkud apsolut moze da ima nijanse?

- vidis sine ovo ti je apsolutno lepa devojka

- znaci lepa je svima?

- ne svima... nekom je malo lepa, nekom mnogo, nekom nije... nemoj da pravis lazne dihtomije

- al onda nije aspolutna?

- okani me se ti si nepravedan prema meni!

:D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ја сам либертаријанац. Не признајем никакав народни суверенитет, признајем једино суверенитет појединца. Народни суверенитет (који је у пракси суверенитет државе, тј. политичара) је само модерни облик феудализма.

Nisam znao da po libertarijanizmu ljudi ne mogu da se formiraju u grupe i formiraju odredjene medjusobne ugovore u vidu kompanija, zajednica  ili slicno. 
Ja sam se uvek drzao argumenta da je libertarijanizam super jer tu komunisti mogu da formiraju svoju zajednicku gde ce dobrovoljno igrati po svojim komunistickim pravilima. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

eto ti sad! Otkud apsolut moze da ima nijanse?

- vidis sine ovo ti je apsolutno lepa devojka

- znaci lepa je svima?

- ne svima... nekom je malo lepa, nekom mnogo, nekom nije... nemoj da pravis lazne dihtomije

- al onda nije aspolutna?

- okani me se ti si nepravedan prema meni!

Eh da je to toliko relativno koliko ti pricas odje.... al vec smo przvakali tu temu. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Ne znam sta ste zapeli za te saudijce, usa ima dobre diplomatske odnose sa saudijskom arabijom i saudijska arabija ne preti da ce da siba nuklearke ka usa ili ka bilo kome drugom. 
Niti radi na tome da dobije nuklearke niti ikom preti niti bilo sta slicno.

Саудијска Арабија је највећи спонзор исламског тероризма на планети. А плус је држава где се људима секу главе због враџбина и каменују жене због прељубе.

Подели на овим сајтовима

Mora da ti fali parce mozga da ne vidis da je kontekst da se prica o saradnji izmedju AMERIKE I SAUDIJSKE ARABIJE. 

Ali dobro skontao sam ja vec da si ti malo intelektualno ogranicen, orpastam ti. :) 

Ако мислиш да ћеш увредама да покријеш то што ниси у стању да једном станеш иза глупости које изговориш, или да неко није пратио оно што си писао, вараш се.

Оћеш да ти цитирам остатак твојих постова да се види да ово што си причао није у контексту сарадње САД и САудијске Арабије? Јер могу, није ми тешко, забавно ми је док те гледам како се мигољиш све више и више, све до оног тренутка кад пукнеш јер је према теби велика неправда (као и према сваком великом праведнику што је била) и демонстративно одеш, а после сат времена се вратиш и кренеш као да се ништа није десило ни причало.

Вазда ми је то било забавно са тако безобразним саговорницима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nisam znao da po libertarijanizmu ljudi ne mogu da se formiraju u grupe i formiraju odredjene medjusobne ugovore u vidu kompanija, zajednica  ili slicno. 
Ja sam se uvek drzao argumenta da je libertarijanizam super jer tu komunisti mogu da formiraju svoju zajednicku gde ce dobrovoljno igrati po svojim komunistickim pravilima. 

Jel bese ima neka tema  o libertarijanizmu il da ovde postavljam neka pitanja i obzervacije? Ne trazim kavgu nego me stvarno zanima da rascivijam u glavi taj libertarijanizam a prvi put mi se u zivotu desava da sto vise znam to manje kapiram...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Могу, наравно. Само се не сећам да сам икада потписао било какав уговор са осталим носиоцима држављанства српског феуда. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Могу, наравно. Само се не сећам да сам икада потписао било какав уговор са осталим носиоцима држављанства српског феуда. 

То ти је већ природно право :)) Само чекај да провале теорију друштвеног уговора па да видиш каква ће тек ту оправдања да налазе за све што можемо да видимо по форуму :)):)):)) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Оћеш да ти цитирам остатак твојих постова да се види да ово што си причао није у контексту сарадње САД и САудијске Арабије? Јер могу, није ми тешко, забавно ми је док те гледам како се мигољиш све више и више, све до оног тренутка кад пукнеш јер је према теби велика неправда (као и према сваком великом праведнику што је била) и демонстративно одеш, а после сат времена се вратиш и кренеш као да се ништа није десило ни причало.

Вазда ми је то било забавно са тако безобразним саговорницима.

Nema brige, ja  sam pucao jer sam se nadao da ste vi skupina normalnih likova, i nadao sam se da se samo ne razumemo. Kada sam skontao sta je u pitanju ne pucam vise. Citiraj sta oces, postovi su tu, tvoje deluzije me ne zanimaju ako ti je stalo da drugima dokazujes(a vidim da jeste, to je isto nekapatologija) sta sam ja mislio - odvali se od zabave. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Jel bese ima neka tema  o libertarijanizmu il da ovde postavljam neka pitanja i obzervacije? Ne trazim kavgu nego me stvarno zanima da rascivijam u glavi taj libertarijanizam a prvi put mi se u zivotu desava da sto vise znam to manje kapiram...

Може овде:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...