Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 47 минута, Аурор рече

Užas.

MIslis da nije samo "all scary talk" cisto da ih zaplasi malo.. jer relno severnoj koreji idu uz dlaku vec decenijama...mozda je red da im neko lupi duplomatsku cusku. 

Steta samo sto se navrzao an iran... to se ni meni ne svidja. Iran je jedna od boljih islamistickih rupa.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 14 часа, Tumaralo. рече

Ja gledam koliko su mu snimaka cenzurisali i prosto je komicno :D

i to nisam fan, mada ima kvalitetnu produkciju :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Tu me pljunite ako Tramp i Kim nisu u dilu... 

Ne verujem, ali kim vec duze vreme, nekih 30 godina preti nuklearkama da bi izmuzao pomoc. 
Tramp je prvi koji mu je rekao ne. Vozio je klintona, busa i obamu. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Ne verujem, ali kim vec duze vreme, nekih 30 godina preti nuklearkama da bi izmuzao pomoc. 
Tramp je prvi koji mu je rekao ne. Vozio je klintona, busa i obamu. 

A moguce je da je ovo prvi pokazatelj tih trampovih neverovatnih "poslovnih sposobnosti"?

Mozda je ranije bilo ovako:

Kim: salji pomoc il pucam!!!

Klinton i Obama: ok, ok evo ide!

A sad je ovako:

Tramp: vidi, batice... ajde ti lepo kao podivljas ispalis dve tri bezazlene rakete al ne kao do sada nego jos zesce... na primer da prelete japan! Ja te onda kao iznapinjem, pretim ratom ovo ono ljudi se popale... ti se onda kao povuces i primiris. Ja zaradim od prodaje oruzija tvojim prepadnutim suparnicima plus budem heroj sto sam te obuzdao, ti zaradis od mene plus budes heroj kod tvojih jer Tramp "ipak nije smeo da te napadne"... deal?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Млађони рече

MIslis da nije samo "all scary talk" cisto da ih zaplasi malo.. jer relno severnoj koreji idu uz dlaku vec decenijama...mozda je red da im neko lupi duplomatsku cusku. 

Steta samo sto se navrzao an iran... to se ni meni ne svidja. Iran je jedna od boljih islamistickih rupa.... 

Ono je bio "neocon talk", nažalost.

Let's hope...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A moguce je da je ovo prvi pokazatelj tih trampovih neverovatnih "poslovnih sposobnosti"?

Mozda je ranije bilo ovako:

Kim: salji pomoc il pucam!!!

Klinton i Obama: ok, ok evo ide!

A sad je ovako:

Tramp: vidi, batice... ajde ti lepo kao podivljas ispalis dve tri bezazlene rakete al ne kao do sada nego jos zesce... na primer da prelete japan! Ja te onda kao iznapinjem, pretim ratom ovo ono ljudi se popale... ti se onda kao povuces i primiris. Ja zaradim od prodaje oruzija tvojim prepadnutim suparnicima plus budem heroj sto sam te obuzdao, ti zaradis od mene plus budes heroj kod tvojih jer Tramp "ipak nije smeo da te napadne"... deal?

Moze da bude naravno ali mi je manje verovatan scenario.

Pre je bilo 
Kim: PUCAM! 
Klinton: da ti damo mi malo pomoci ali da ne pravis nuklearku
Kim: ok

kim: pucam
bush: da ti damo malo pomoci ali batali nuklearku
kim: Ok

OBama: da ti damo malo pomoci ali batali nuklearku

kim: Pucam
trump: cime bre ti da pucas bezi tamo nemoj da ti udarimo santu
rusija i kina udara sankcije Kimu. 

Svet se ocigledno sprema da srusi severnu koreju... tako meni deluje na osnovu svega sto znam.

Mislim, do juce su kinezi bili kimu saveznici danas su mu i oni udarili sankcije i natrpali trupe oko granice sa s.korejom.

Tramp (pre bih rekao) koristi tu situaciju da ucvrsti poziciju USA kao Serifa u svetu.

Sto mi se opet ne svidja.. ne volim to sto je usa serif u svetu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Ono je bio "neocon talk", nažalost.

Let's hope...

ovo za iran posebno... navrzao se na iran ko lud na brasno.... ali baza koja je glasala za njega je (hvala bogu) krenula malo da ga pritiska... 

Postoji samo odredjen broj ustupaka koje moze da cini deep-stateu dok ne krene baza da se okrece protiv njega. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Moze da bude naravno ali mi je manje verovatan scenario.

Pre je bilo 
Kim: PUCAM! 
Klinton: da ti damo mi malo pomoci ali da ne pravis nuklearku
Kim: ok

bush: da ti damo malo pomoci ali batali nuklearku

OBama: da ti damo malo pomoci ali batali nuklearku

kim: Pucam
trump: cime bre ti da pucas bezi tamo nemoj da ti udarimo santu
rusija i kina udara sankcije Kimu. 

Svet se ocigledno sprema da srusi severnu koreju... tako meni deluje na osnovu svega sto znam.

Mislim, do juce su kinezi bili kimu saveznici danas su mu i oni udarili sankcije i natrpali trupe oko granice sa s.korejom.

Tramp (pre bih rekao) koristi tu situaciju da ucvrsti poziciju USA kao Serifa u svetu.

Sto mi se opet ne svidja.. ne volim to sto je usa serif u svetu.

Neam pojma... u vezi sa s.korejom, s jedne strane msiljenja sam da svako treba da vodi svoje bitke, al s druge strane zao mi tog naroda tamo i njhove totalne nemogucnosti da se izbore sa bilo cime.

Plus ako neko nasilno slomi severnu koreju, bojim se da ljudi tamo ne bi mogli da tek tako da naprave tranziciju... mislim da bi sok bio preveliki. Najbolje bi bilo kad postojao nacin da se s. koreja postepeno "upozna sa svetom" al jbg bajke su na trecem spratu :D

Takodje... ako bi se s. koreja naglo oslobodila kima i citave te masinerije, ostatak kapitalisticke planete ce istog trenutka da SK vidi kao veliku neiskoriscenu oazu... potpuno novo trziste sa ekstremnim potencijalom za razvoj... i zaradu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, cloudking рече

Plus ako neko nasilno slomi severnu koreju, bojim se da ljudi tamo ne bi mogli da tek tako da naprave tranziciju... mislim da bi sok bio preveliki. Najbolje bi bilo kad postojao nacin da se s. koreja postepeno "upozna sa svetom" al jbg bajke su na trecem spratu :D

NIje to toliko nemoguce. Treba vremena ali nije iskljuceno. 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, cloudking рече

NIje to toliko nemoguce. Treba vremena ali nije iskljuceno. 

Подели на овим сајтовима

TO BRE TRAMPONJA!

I posle mi neko kaze da ne podrzava tramp jer je moron? Moroni su oni koji ne smju ovo da pricaju. Oni koji ne smeju da napadaju propalu ideologiju socijalizma.  Tramp je heroj anti-socijalisticke i anti-marksisticke kulture koja vlada ovim svetom.

Prvi put da cujem nekog politicara da objasnjava kakvo jesmece socijalizam. Bez politicke korektnosti, bez bs-a.
Kohones od 2 tone. 

Eto zasto kao ja kao libertarijanac podrzavam trampa iako nije libertarijanac. Eto zasto mislim da ce on vise da doprinese libertarijanizmu nego bilo koji drugi kandidat koji je usao u neki uzi izbor. 

oce da se bavi protekcionizmom? Sta me bre briga za protekcionizam sve dok proziva socijalizam za ono sto jeste, samo je pitanje vremena kada iz socijalizam je smece, dodju do protekcionizam je socijalizam i protekcionizam je smece.

To je upravo taj kulturni rat, koji mnogi ne mogu da vide jer gledaju stvari usitnjeno umesto krupnu sliku. To je upravo razlog sto je tramp izabran kao predstavnik slobodarske strane u tom kulturnom ratu iako ne deli mnogo slobodarska uverenja. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

Dakle ipak se radi o ovome https://www.forbes.com/sites/ljkelly/2017/07/14/why-north-korea-is-an-untapped-goldmine-for-tech-companies-and-for-china/#3bd55569711f

Prosto je nedopustivno pretrpeti zastoj u high tech svetu. U tome zajednički interes imaju i SAD i Kina tako da je sa S. Korejom gotovo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...