Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

i da me ne smaraju vise
- Mladjoni je prvenstveno podrzvao Randa Paula i Gary Johsona
- Mladjoni je poceo da podrzav trampa u sukobu protiv hilari (kad su vise manje svi drugi kandidati bili otpisani)
- Mladjoni NE podrzava trampa zbog borbe protiv migracija, samo ih RAZUMEM, razumem POTREBU gradjana amerike da umanje probleme koje im stvaraju ilegalne migracije.

- Mladjoni nikada trampa nije gledao kao nekog mesiju. 

- Mladjoniju ( i gomili trampove podrske) WALL nikad nije bio bitan. Ljudi su pretpostavljali da je to stvar koju on nikad ne moze da ispuni, pa je nisu ni shvatali za ozbiljno. Ono sto im je bitno je prica iza koje je WALL stojao - umanjivanje ilegalne migracije. Nijedan politicar ne moze da ispuni sva obecanja. Jadni su potezi kojima pokazujete taj wall kao neku bitnu stavku. To sto vam je Jhon Oliver ili Noah Trevor punio glavu o tom zidu, ne znaci da je zid ikada bio stvarno bitan trampovim glasacima vec znaci da si Noah Trevor i Jhon Oliver ljudi koji podrzavaju ilegalnu migraciju. 

- Najbolja stvar kod trampa mi je sto nervira vas liberale, i sto odvaja ekstremne pseudo-liberale od normalnih ljudi. Ekstremni pseudo-liberali su opsednuti trampom kao da je musolini i tako ga tretiraju. Prosto, pitanje trampa pravi vrstu pozitivne selekcije. Oni koji ga podrzavaju nisu pseudo-liberali koji piju ove price tipa "Sve kulture su iste" i ostale evidetno netacne gluposti. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Da se podsetimo onoga sto @cloudking 'oce da zatrpa spamom umesto da prizna da muslimanske zemlje imaju ozbiljnih problema i da su inferiornije u odnosu na evropske. :) Skoro pa 100  % korelacija. 

20131214_gdm947_0.png

2000px-Muslim_Percent_Population_v2.svg.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Млађони рече

Ne izmisljaj gluposti. Niko nikad nije ni spomenuo zabranjivanje ulaza svim muslimanima. 

12:smeha::))

пре 57 минута, Млађони рече

Vise puta ti je objasnjeno zasto su izabrane zemlje koje su izabrane i zasto nisu izabrane zemlje tipa saudijska arabija ili katar. 

Ja sam izgleda propustio to objasnjenje... jel zato sto je moronu neko objasnio da imaju i muslimanske saveznike, pa ne moze bas svima da zabrani ulaz?

Pa su smislili super foru... hajde da zabranimo samo nekim pa da se nacosi na naljute sto nije ispostovano obecanje, a ovi malo pristojniji ce moci da tvrde da nije zabranjen ulaz bas svim muslimanima pa to onda kao nema veze sa islamofobijom... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Ja sam izgleda propustio to objasnjenje... jel zato sto je moronu neko objasnio da imaju i muslimanske saveznike, pa ne moze bas svima da zabrani ulaz?

Ti propustas mnogo toga. Naprime kada me cloudking optuzi da podrzavam cuvanje BELE evropske kulture, a ja mu objasnjavam da nije BELE nego EVROPSKE da mi boja koze nije bitna vec set uverenja i ti to onda citiras da bi me debunkovao nesto.  Bravo uspeo si da quoteminingujes i spinujes sve o cemu se pricalo.

Zato sam i iskuliroa da ti odgovorim. Jer kao sto rekoh, neposten si sagovornik, namerno koristis retoriku i sofizam konstantno u svojim debatama. 

Evo naprimer uzeo si ovaj klip trampa od pre izbora i sada kada znamo tacno sta je uradio ti i dalje taj klip dozivljavas kao da je mislio svi muslimani. Klip je 30 sekund isecenih iz kompletnog govora, koji ako odgledas u potpunosti vrlo je jasno da ne misli na SVE MUSLIMANE. 

prosto, sve sto radis u tvojim debatama koristis nesrecno formiranje recenica i quote mining konstatno u ovim debatama. Opet stara ista prica.

dakle ostajem pri svojoj tvrdnji, trump nikad nije rekao da hoce sve muslimane da banuje, bez obzira sta quote mining klipovi od 30 sekundi iscupani iz kompletnog konteksta govora - tebi svedoce.

A da je tih 30 sekundi quote mine mozes da vidis vrlo jasno, iz trampovih akcija i ponasanja godinu dana posle toga. 

Ne, moronu niko nije objasnio nista, nasuprot tvom uverenju on nikad nije ni hteo da zabrani svim muslimanima ulaz. Da si ga pratio pazljivije znao bih.

Tebi je prosto izuzetno vazno da je tramp moron, jer ne daj boze da u tvom elitnom drustvu ne razmisljas tako - odmah bi te izbacili. :(

Подели на овим сајтовима

Ono sto mi je srcu drago, jeste to sto ce tramp u istoriji da ostane upamcen kao jedan od boljih predsednika zahvaljujuci njegovim rezultatima a ljudi koji ga prozivaju obicni pseudo liberali opsednuti politickom korektnoscu, koji su imali svojih 5 minuta sa obamam koji ce ispasti jedan od gorih predsednika. 

Ono sto liberalici nikada nece razumeti, to je da su rasisti koji su izabrali trampa isti oni rasisti koji su izabrali obamu. :)

Подели на овим сајтовима

Krenuo sam da igram igru, trazim klipove Stivena Colbera i Dzona Olivera koji su stariji od 2017 a nemaju bar nesto vezano o tome kako je tramp los u njima. 

Oce neko da mi se pridruzi? Evo mogu ovi fanovi koji previse gledaju njihove klipove i imaju previse neracionalno nisko misljenje o trampu (slucajnost? :D )

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Млађони рече

Ti propustas mnogo toga. Naprime kada me cloudking optuzi da podrzavam cuvanje BELE evropske kulture, a ja mu objasnjavam da nije BELE nego EVROPSKE da mi boja koze nije bitna vec set uverenja i ti to onda citiras da bi me debunkovao nesto.  Bravo uspeo si da quoteminingujes i spinujes sve o cemu se pricalo.

Možeš još milion puta da pominješ i quotemajnovanje i spinovanje i šta god želiš da opravdaš svoje nebuloze... ne znam kome su optužnice bez ikakvih dokaza i obrazloženja interesantne... mogu i ja da pričam da ti siluješ male dečake, ali šta je smisao toga? Citirao sam deo diskusije između vas dvojice u kojem klaud uopšte nije pominjao "belu" kulturu... samo je istakao da se folirate pričajući o šatro zaštiti od terorizma, a zapravo nema veze sa terorizmom nego sa time da vam neko ne "zaprlja superiornu kulturu" i posle samo sat vremena si potvrdio da je tako... sve citirano, crno na belo...

Ako imaš neku ozbiljnu primedbu slobodan si da je izneseš i obrazložiš... ali tvoje paušalne ocene mojih postupaka bojim se da nisu ni najmanje interesantne...

Цитат

Zato sam i iskuliroa da ti odgovorim. Jer kao sto rekoh, neposten si sagovornik, namerno koristis retoriku i sofizam konstantno u svojim debatama. 

Možeš to da kažeš još milion puta i neće postati istina samo zato što si ti to rekao...

Цитат

Evo naprimer uzeo si ovaj klip trampa od pre izbora i sada kada znamo tacno sta je uradio ti i dalje taj klip dozivljavas kao da je mislio svi muslimani.

E vidiš ovo je npr. školski primer spinovanja. A da ne budem kao ti, objasniću i tačno u čemu se spinovanje sastoji:

Ja sam reagovao na ovo:

пре 1 сат, Млађони рече

Ne izmisljaj gluposti. Niko nikad nije ni spomenuo zabranjivanje ulaza svim muslimanima.

Dokazao sam da neko jeste spomenuo "total and complete ban on Muslims entering the United States".

Ti sad pokušavaš da spinuješ priču sa toga šta je Tramp pričao, na to šta je uradio... a taj drugi deo nije bio ni sporan, šta više iz ostatka moje poruke je sasvim jasno da sam svestan da nije ni pokušao da zabrani ulaz svim Muslimanima... (jer su moronu objasnili da su neki od njih važni saveznici)

Dakle, ne spinuj priču ka tome šta je uradio, nego lepo priznaj da nije tačno to da "Niko nikad nije ni spomenuo zabranjivanje ulaza svim muslimanima." pa da idemo dalje... nije strašna greška, kaže se svašta "u žaru borbe"... naročito s tvoje strane...

Цитат

Klip je 30 sekund isecenih iz kompletnog govora, koji ako odgledas u potpunosti vrlo je jasno da ne misli na SVE MUSLIMANE. 

Slobodan si da citiraš rečenice iz kompletnog govora iz kojih je jasno da se "total and complete ban on Muslims entering the United States" ne odnosi na sve muslimane...

Takođe, ovo postavljeno jeste govor, ali u govoru Tramp čita svoj "press release"... dakle nije nešto što je tek tako nepromišljeno izrečeno, već je pripremljeno i napisano za štampu... kasnije su skinuli ovaj press release sa sajta, ali može da se nađe... evo ga u celosti, pa hajde baš da vidim šta u njemu ukazuje na to da je vrlo jasno da ne misli na sve muslimane:

DONALD J. TRUMP STATEMENT ON PREVENTING MUSLIM IMMIGRATION

(New York, NY) December 7th, 2015, -- Donald J. Trump is calling for a total and complete shutdown of Muslims entering the United States until our country's representatives can figure out what is going on. According to Pew Research, among others, there is great hatred towards Americans by large segments of the Muslim population. Most recently, a poll from the Center for Security Policy released data showing "25% of those polled agreed that violence against Americans here in the United States is justified as a part of the global jihad" and 51% of those polled, "agreed that Muslims in America should have the choice of being governed according to Shariah." Shariah authorizes such atrocities as murder against non-believers who won't convert, beheadings and more unthinkable acts that pose great harm to Americans, especially women.

Mr. Trump stated, "Without looking at the various polling data, it is obvious to anybody the hatred is beyond comprehension. Where this hatred comes from and why we will have to determine. Until we are able to determine and understand this problem and the dangerous threat it poses, our country cannot be the victims of horrendous attacks by people that believe only in Jihad, and have no sense of reason or respect for human life. If I win the election for President, we are going to Make America Great Again." - Donald J. Trump

https://www.cnbc.com/2017/05/08/trump-website-takes-down-muslim-ban-statement-after-reporter-grills-spicer-in-briefing.html

Цитат

Ne, moronu niko nije objasnio nista, nasuprot tvom uverenju on nikad nije ni hteo da zabrani svim muslimanima ulaz. Da si ga pratio pazljivije znao bih.

Ma znam da nije zapravo hteo nego je ložio retardirane islamofobe... ali tema je šta je pričao...

Цитат

Tebi je prosto izuzetno vazno da je tramp moron, jer ne daj boze da u tvom elitnom drustvu ne razmisljas tako - odmah bi te izbacili. :(

Ovde već nemam pojma ni o čemu pričaš... kakvom mom elitnom društvu? Smanji duvanje Mlađo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ovde već nemam pojma ni o čemu pričaš... kakvom mom elitnom društvu? Smanji duvanje Mlađo...

Pa tvom elitnom drustvu. Svi ste vi elitisti, ti, cloudking, juanito. Svi vi mislite da ste bolji od drugih. To je jasno kao dan.

za ostalo, izvini sve si u pravu. :)

Цитат

Ma znam da nije zapravo hteo nego je ložio retardirane islamofobe... ali tema je šta je pričao...

Islamofobija, strah od religije koja je odgovorna za najveci broj smrtnih slucajeva od terorizma u poslednjih 15 godina. :)

Jer biti uplasen od muslimana je totalno neracionalno, koliko god puta oni pucali po nevinom narodu. :)

I sta bilo ko posle da prica sa tobom? 

Islamofobi... su racionalni ljudi. Svako normalan i pametan se plasi islama i ljudi koji cvrsto veruju u kuran. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

15?

Pre će biti 1400...

Pusti me dok im dajem lufta....

Vidis da mi je zanimljivo dok prica o islamofobu kao o nekom tamo redneku bez zuba ili srpskom saljku koji mrzi islam koja je generalno super i divna religija, koja je bas apsolutno ista kao pravoslavlje.

Jos se pitaju, kako to da se oni  raznose bombama kada je samoubistvo GREH U ISLAMU?

CHECKMATE ISLAMOFOBI!

(mala tajna, takodje islam uci da se svaki greh oprasta ako si poginuo u dzihadu, pa i samoubistvo) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Činjenica da se islam uglavnom tretira kao "još jedna od religija" je meni skandalozna.

Islamofobu......

Znam ja muslimana super covek. 
Pije rakiju na ramazan i jede prasetinu redovno. 
Ali je musliman i super covek. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...