Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 8 часа, Juanito рече

Једини Мексиканац кога си ти видео у животу је Брзи Гонзалес. 

Eto tebe znam, valjda je dosta. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Taj Arpaio sigurno neki veeeeeeliki rasista i fašista.

Подели на овим сајтовима

Razlog zasto kvazi-liberlai iz demokratske stranke satanizuju sprovodjenje migracione politike, cista kupovina glasova. 

http://www.pewhispanic.org/2016/10/11/democrats-maintain-edge-as-party-more-concerned-for-latinos-but-views-similar-to-2012/

Подели на овим сајтовима

Inace sto se tice hispanosa, znam jos dvojicu sa facebook foruma koji su trampovi glasaci. 
I oni glasaju za trampa zbog ilegalnih imigracija iz meksika.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Млађони рече

Neko Crowdera zaista shvata ozbiljno? :))

Hoće li neko Crowderu konačno objasniti šta reč "rebuttal" zapravo znači?

Ili u svetu "alternativnih činjenica" alt-licimura to baš nije ni važno?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Neko Crowdera zaista shvata ozbiljno? :))

Hoće li neko Crowderu konačno objasniti šta reč "rebuttal" zapravo znači?

Ili u svetu "alternativnih činjenica" alt-licimura to baš nije ni važno?

Sta ja pricam sa covekom koji mi citirao video sa young turks network... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Млађони рече

Sta ja pricam sa covekom koji mi citirao video sa young turks network...

Young Turks su kreteni... skoro kao Crowder, samo što je on i glup pored toga što je kreten...

Ne znam ni na koji video misliš... ne sećam se da sam njih postavljao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Young Turks su kreteni... skoro kao Crowder, samo što je on i glup pored toga što je kreten...

Ne znam ni na koji video misliš... ne sećam se da sam njih postavljao...

Svi u medijima su "kreteni" jer su ljudi sa biasom. Retardirano je prozivati crowdera jer poseduje biase kad iste takve biase poseduje i oliver i young turks i ostali. Svi oni sire lazi, svi oni manipulisu naracijom, svi oni sire polu istine. 

Samo je meni uzasno smesno sto ti njih vidis samo kod crowdera ali ne vidis kod olivera i noah. :)

A koji video, ne secam se ni ja, neka devojka sa kanala koji je deo TYT network. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Млађони рече

Svi u medijima su "kreteni" jer su ljudi sa biasom. Retardirano je prozivati crowdera jer poseduje biase kad iste takve biase poseduje i oliver i young turks i ostali. Svi oni sire lazi, svi oni manipulisu naracijom, svi oni sire polu istine. 

Samo je meni uzasno smesno sto ti njih vidis samo kod crowdera ali ne vidis kod olivera i noah. :)

Pa svi ljudi imaju neki stav i neka predubeđenja... to je normalno... ali nije svaki stav podjednako pametan/glup... Ne prozivam ja Crowdera zato što ima bias, nego zato što je moron...

Цитат

A koji video, ne secam se ni ja, neka devojka sa kanala koji je deo TYT network.

Nisam ni znao da imaju nekakav "network"... a ako video nije glup kakve veze ima sa kog je networka?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Pa svi ljudi imaju neki stav i neka predubeđenja... to je normalno... ali nije svaki stav podjednako pametan/glup... Ne prozivam ja Crowdera zato što ima bias, nego zato što je moron...

Naravno. Crowder je moron dok oliver, noah i ostali nisu. Uglavnom su svi desnicari moroni, dok vecina levicara nisu. 
Oduvek smo znali da se svet deli na morone desnicare (kao sto je crowder) i inteligentne levicare.

Ima li neki "desnicar" za tebe da nije moron? Crowder je moron, molenux je klovan.... ima li koji da valja tebi? 

Ili je u tom tom svetu sve sto dodje sa levih demokratski naklonjenih medija okej, a moroni sa desne strane.. pff..

Подели на овим сајтовима

sad se razmisljam
1. Facebook namerno krije "desnicarske vesti" i destimulise "fake news" (uvek desnicarske vesti)
2. Google radi isto.
3. Cnn uhvacen u lazi par puta, dokazano, i to ociglendoj namernoj lazi, gde su nadjeni ne editovani snimci. 

4. Youtube tvrdo destimulise vecinu ljudi koji se protive levicarskoj naraciji ostavlja ( za sada) netaknute samo one najfinije desnicare. A i oni ce da stradaju kako je krenulo.

Sve desnicarske misli, ideje i tvrdnje se suzbijaju sa svih mogucih strana pod uticajem levicarskih politicara. 

ljudi i dalje veruju da je nauka nekako imuna na svu tu korupciju koju politicari mogu da prosire na PRIVATNE KOMPANIJE a kamo li na dodele sredstava na nauku koju oni u vecini slucajeva direktno ili indirektno kontrolisu po sistmeu "ruka ruku miluje" 

I i dalje ljudi prozivaju "fake news" i "alt-licemere" 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Ренд Пол покушава да заустави ратовање по Авганистану и Ираку... медији слабо нешто реагују...

http://www.targetliberty.com/2017/09/breaking-rand-paul-sits-in-senate-in.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ренд Пол покушава да заустави ратовање по Авганистану и Ираку... медији слабо нешто реагују...

http://www.targetliberty.com/2017/09/breaking-rand-paul-sits-in-senate-in.html

Nebo plavo, trava raste...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...