Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 3 минута, Juanito рече

Вау, какав позив на насиље и доминирање! Исто ко Куран...

Деус вулт! Идемо да покрстимо пагане! А који се не покрсте, све ћемо их поклати! Читаву Пруску ћемо попалити и изгеноцидирати! А онда на шизматичке Русе да ударимо и да их покоримо, јер их морамо вратити у свјетлост право католичке цркве! Агитујмо код Хабзбурговаца да нам дозволе да покрстимо оне расцијанске шизматике по Крајини! А не можемо тек тако? Добро, наш клир ће учествовати у прекрштавању и покољу тих шизматика у НДХ. Само једна права вјера католичанска може постојати. Боримо се око душа патарена у Босни са шизматицима, отимајмо се и боримо физички око мисионарења! А шта је ово? Неки "протестанти" мисле да знају боље од Свете Цркве? Ма сатри их 30 година у рату! Кажете да су манихејци и патарени посвуда по Француској? Вартоломејска ноћ! Муслимани и Јевреји у Шпанији? Нико не очекује шпанску инквизицију!

Да... аврамовске религије имају у својој суштини жељу и тенденцију да доминирају - док се не реформишу ејр су се превише опекле због тог идиотизма :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Avocado рече

Jedini na ovom forumu koji plaču, kukaju i traže opomene kad im se nešto kaže su alt-rightovci...

Ja nisam tražio nikakvu opomenu, rekao si mi da sam retardiran...

Mislim boli me uvo što si rekao, nego for the record. :)

пре 8 минута, Avocado рече

slobodan si skroz da ljude posmatraš kao orkove.

Ne mogu više da se ponavljam.

пре 7 минута, Avocado рече

Gde i kad pinokio?

Ni ovo ne mogu da se ponavljam, piše.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Ja nisam tražio nikakvu opomenu, rekao si mi da sam retardiran...

Mislim boli me uvo što si rekao, nego for the record. :)

Ne mogu više da se ponavljam.

Ni ovo ne mogu da se ponavljam, piše.

Al' u šuntavilu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Samo oni su u mimovima mladih fašista prikazani kao orci...

А то су неки сурови негативци из фантастичне приче... :)

Нисам читао лектиру нажалост, зато сам имао тројку из српског... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Imadoh nesreću par puta da nabasam na te, čisto da vidiš kako to izgleda:

(Rođeni pradeda mi je poginuo na Banjici)

Screenshot_2017-06-20-02-19-13-1.thumb.png.4981998c833c5a9d5de8a61b07cf217c.png

Tito nije dovoljno represije vrsio...

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Аурор рече

Imadoh nesreću par puta da nabasam na te, čisto da vidiš kako to izgleda:

Ako priče o "pravim muslimanima" smatram za No True Scotsman logičku grešku, nisam siguran zašto smatraš da ću priče o "pravim fašistima" da prihvatim?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 19.6.2017. at 21:55, Ћириличар рече

Али до сада ништа није испливало, мимо ових "провјерених информација из сигурних извора" о Алексићу.

Мош мислити колко је ''херојство'' у питању када је та прича почела од стране другосрбијанске јавности, Б92, НВО и Жутих. Олош.

Добро им дошла та фингирана прича да урлају на српски народ: ''Марво, зашто нисте као Срђан!''

Boračka organizacija Trebinje: Film „Krugovi“ je anti – srpska propaganda

15/03/2013 - 14:35

15.03.2013. Trebinje – Boračka organizacija opštine Trebinje smatra da je film „Krugovi“ iskorišten za anti – srpsku propagandu i anti – trebinjsku priču. Povodom premijere filma koja je zakazana za sutra u Domu kulture opštinska Boračka

organizacija izdala je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

- Teško je povjerovati da danas, gotovo dvije decenije od završetka odbrambeno-otadžbinskog rata, moramo da branimo čast, dostojanstvo, ponos i patriotizam srpskog vojnika, pripadnika Trebinjske brigade.

Ono što posebno ističemo je da niko od 4 hiljade boraca Trebinjske brigade nije napravio ni najmanji ratni incident, koji nije u skladu sa Ženevskom konvencijom i običajima rata; niko od pripadnika Trebinjske brigade nije bio predmet bilo kakve istrage ni Suda BiH, ni Haškog tribunala.

Posebna vrlina naših boraca je što su se i prema neprijateljskim vojnicima odnosili sa respektom i poštovanjem. Trebinje je jedini, ili među rijetkim opštinama u Bosni i Hercegovini, u kome nije bilo sukoba po nacionalnoj osnovi.

Ulični sukob od prije 20 godina u Trebinju, u kojem je u fizičkom obračunu život izgubio naš sugrađanin Srđan Aleksić, iskorišten je za promociju jedne anti-srpske i anti-trebinjske priče, ali i anti-civilizacijske priče, jer se jedna tragična sudbina koristi za realizaciju nečijih neostvarenih nacionalnih želja, ali i za ličnu korist pojedinaca. Brojni su primjeri gdje su Trebinjski borci, žrtvujući svoje živote, spašavali teško ranjene saborce druge nacionalnosti, ali i zarobljene i ranjene neprijateljske vojnike.

Dragi naši Trebinjci, film „Krugovi“ („Srpska omča“) je anti-srpski film. Film „Krugovi“ je anti-trebinjski film i zato Vas pozivamo da njegovu najavljenu promociju u Trebinju bojkotujete.

Ako slučajno neko ode na tu promociju, pogotovo se ovo odnosi na naše mlade sugrađane, koji se nisu ni rodili tada, treba da znaju sledeće:

1. Glavni junak u filmu, koga glumi Vuk Kostić, pojavljuje se u srpskoj uniformi, što je laž, jer Srđan Aleksić u momentu stradanja nije bio pripadnik Vojske Republike Srpske.

2. Srpski vojnici se u filmu prikazuju kao pijanci, kriminalci i razbojnici, što je takođe velika laž. Vojnici su Vaši očevi, Vaši stričevi, Vaši ujaci, Vaši kumovi, Vaše komšije koji su u jednom teškom vremenu bili i ratnici i vojnici, ali prije svega –ljudi.

Poštujući svaki izgubljeni život u ratnom periodu, bez obzira kako je do toga došlo, Boračka organizacija Trebinja se još jednom oglašava, nadajući se da će ova satanizacija srpske vojske iz Trebinja prestati, da će prestati svakodnevno vrijeđanje roditelja i članova porodice poginulih 260 boraca Trebinjske brigade i vrijeđanje slobodarskog duha Trebinja i Hercegovine – navosi se u saopštenju za javnost Boračke organizacije Trebinje.

http://www.trebinjedanas.com/node/15401

Подели на овим сајтовима

http://www.politifact.com/personalities/donald-trump/

The PolitiFact scorecard

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...