Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 34 минута, Аурор рече

Lekari imaju predmeta koliko hoćeš. Pored anatomije, još par desetina.

U islamu imaš Kuran (smatran Allahovom rečju word for word), sune (o Muhamedovom životu, iz njih je stvoren šerijat), siru (Muhamedova biografija), imaš islamsku istoriju u kojoj vidiš kako se to primenjivalo pre i šta su radili i možeš da vidiš danas šta se radi tamo gde se islam pita za stvari. 

9b3.png

Evo, pošto nema vugla ima gugla, stvarno nije toliko teško.

https://www.calislamic.com (klik na schedule, ima ceo kurikulum)

Opala, pa šta je ovo? https://www.islamiconlineuniversity.com/bais/curriculum.php hhhhhhhh, pa zar je to navedenih više predmeta, od filozofije, preko tumačenja do terminologije?!?!?!?! blasfemija! pa to sigurno nije pravi islamski univerzitet, ipak je onlajn neki kurs za ove što imaju internet

Opa, ima i Harvard: http://www.islamicstudies.harvard.edu/?page_id=11740&preview=true

A šta li kažu na ovom elitnom teološkom islamskom faksu, gde imaju čak i smerove studija različite, i u njima više predmeta? http://www.iium.edu.my/programmes-courses#ug_irkhs hmmmm

edit: kako zaboravih komšije? http://fin.unsa.ba/images/stories/vodic-za-buduce-studente.pdf od stranice broj devet kreće.

Подели на овим сајтовима

Vidiš, to što radiš zove se trolovanje. Pokušaj da se priča o nečemu trećem a ne o onome što si rekao. A nije ono što si ti rekao. Ti si rekao da ima medicine mnogo predmeta, a islam samo ono što si pobrojao. Bez da uzmeš gugl na minut i po. Što će reći da bljuješ dokazivo neutemeljene tvrdnje, koje su lako proverljive. Što će reći da te i ne interesuje previše šta je istina, već te interesuje tvoj stav. Koji tako postane sam sebi namera. Što dalje imputira da ti postovi nemaju suštine, već su tipične ideološke baljezgarije. Ideološke baljezgarije su ne zato što su konservativne, već zato što su lako proverljiva glupost, a nekada i besramna laž. Alt-right nije normalnost, alt-right je mržnja. Bog je ljubav. A iz te dihotomije sam izvuci svoje zaključke. Dosta si danas pojeo onoga, što si sam kuvao.  Meni je moje slobodno vreme isteklo, a i da ne bude posle:

uxBAHnX.jpg

jer ti je samo to kao pravom trolu cilj, perpetualno ponavljanje smeća, ja bogme na ovoj tački smatram ovu temu ad acta. 

Dodao bih samo da želim da ljudi politiku onog narandžastog monstruma ne smatraju normalnom i da je ne humanizuju u nedogled.

Pozdrav.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ненад. рече

Ideološke baljezgarije su ne zato što su konservativne, već zato što su lako proverljiva glupost, a nekada i besramna laž.

Da, zato se toliko i nadam da će ljudi da zaista proveravaju... ;)

пре 2 минута, Ненад. рече

Što će reći da te i ne interesuje previše šta je istina

Interesuje me itekako.

пре 3 минута, Ненад. рече

Alt-right nije normalnost, alt-right je mržnja.

Ja to uopšte nisam ni spomenuo...

Nisam ni siguran šta tačno znači, a vidim da je neka nova "babaroga".

пре 5 минута, Ненад. рече

Pozdrav.

Svako dobro. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

6.6.1944.

FB_IMG_1496830963061.thumb.jpg.f9f2eb42d5d60cb7116560323cdd3293.jpg

Pogledaj cime se vi bavite.

Nije me mrzelo i pretresao sam Hilarin tviter od prosle godine bas da vidim o cemu se radi. Evo sta sam pronasao (ja ipak stavljam linkove do realnih tvitova umesto fotosopiranih skrinsotova):
Tvit  o cestitiki za Ramadan je napisan 5. juna (PETOG) a ne sestog kako ste ga izfotosopirali u altright stabovima:

A vec sutradan 6. juna (šestog) baba je je tvitovala sledece:

Iskreno, mislim da vam se gebels u grobu okrece kad vidi kakvi ste amateri :D

PS. Jel treba da proveravam i za Bernija?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

A vec sutradan 6. juna (šestog) baba je je tvitovala sledece:

To je bilo u jeku kampanje, tačno su joj rekli (te grupe ljudi koje joj vode twitter nalog) da bi bilo dobro malo da ispadne patriJota. :)

пре 9 минута, cloudking рече

Iskreno, mislim da vam se gebels u grobu okrece kad vidi kakvi ste amateri

Ma da, baš...

Nije me mrzelo

Mene jeste, evo priznajem.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Tvit  o cestitiki za Ramadan je napisan 5. juna (PETOG) a ne sestog kako ste ga izfotosopirali u altright stabovima:

E, a dečkić, vidiš li da piše 23:35 vreme? 

Valjda znaš da se SAD prostire u više časovnih zona i da je to negde sigurno bilo 6. juna. 

E da: Booyah biatch!

Tačno tako: booyah, biatch! :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...