Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 10 минута, cloudking рече

To "dobili su sta su zasluzili" je takodje bilo prilicno prisutno ii na ovom hriscanskom forumu, najvise kod napada na sarli ebdo...

Ok nije bas skroz uporedivo but still...

Pa šarli ebdo je i dobio ne šta je zaslužio ali ono što je tražio jer ono nema veze sa satirom i ironijom već sa najgorim mogućim omalovažavanjem,skrnavljem i nipodaštavanjem .....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 15 минута, Кратос рече

Pa šarli ebdo je i dobio ne šta je zaslužio ali ono što je tražio jer ono nema veze sa satirom i ironijom već sa najgorim mogućim omalovažavanjem,skrnavljem i nipodaštavanjem .....

Nečega što zaslužuje sve to i sto puta gore...

(Po svemu što vidim)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Кратос рече

пре 10 минута, Аурор рече

Nečega što zaslužuje sve to i sto puta gore...

(Po svemu što vidim)

Neverovatno mi je da ste po ovom pitanju na suprotnim stranama a ni jedan nije u pravu! :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

A šta je tačno?

FB_IMG_1496769898101.thumb.jpg.2c8dd2ca54012e91d1547fbbf6a547ab.jpg

O izvinjavam se nisam znao da si naoruzan ovim tvitovima, ovo sve menja zi korena... DOkins?! Au, bolje da se odma povlacim! :D

Kratos nije u pravu zato sto bi moralo da prodje jos nekoliko vekova pa da on ukapira koncept slobode govora odvojene od religijskih dogmi od kojih je nazalost zavistan te nije  u stanju da stvari gleda kroz ma koju drugu prizmu.

Ti nisi u pravu zato sto sugerises da Islam zasluzuje takav tretman vise od ostalih i impliciras da eventualno druge religije to ne zasluzuju... vidis kad se radi o humoru i slobodi govora NIKO ne sme da bude privilegovan... nebitno je ko je koliko i da li zasluzio, ako sami sebi uvedemo autocenzuru onda po mentalitetu nismo nista drugaciji od zatucanih fundamentalista... Ne moze se brojem odsecenih glava meriti da li neko zasluzuje da bude ismevan jer ismevanje nije adekvatan vid borbe protiv takvih pojava, neukusno je  uopste praviti takvo poredjenje...

Tako da... koliko je OK praviti izlozbu sa slikama Isusa u halterima toliko je OK praviti karikature koje kritikuju islam...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Kratos nije u pravu zato sto bi moralo da prodje jos nekoliko vekova pa da on ukapira koncept slobode govora odvojene od religijskih dogmi od kojih je nazalost zavistan te nije  u stanju da stvari gleda kroz ma koju drugu prizmu.

Oni krše tu slobodu tj zloupotrebljavaju i to uglavnom u političke svrhe.nemam ništa protiv da se neko zeza sa nečim pa i sa religijom ali ono nije zezanje ono je pišanje i userevanje.Mislim da bi to shvatio ti ne treba više od par sekundi da pogledaš samo jednu njihovu ilustraciju koje ja u najmanju ruku morbidna.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

Ti nisi u pravu zato sto sugerises da Islam zasluzuje takav tretman vise od ostalih i impliciras da eventualno druge religije to ne zasluzuju...

O.o

Jel mi pišeš sa planete Zemlje, one koja je blizu zvezde koja se zove Sunce? Treća po redu planeta koja kruži oko nje, između Venere i Marsa, ima jedan satelit koji se zove Mesec?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Sećam se da si se ti blamirao.

Izgleda da ti je i sećanje pouzdano kao informacije koje prenosiš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

Oni krše tu slobodu tj zloupotrebljavaju i to uglavnom u političke svrhe.nemam ništa protiv da se neko zeza sa nečim pa i sa religijom ali ono nije zezanje ono je pišanje i userevanje.Mislim da bi to shvatio ti ne treba više od par sekundi da pogledaš samo jednu njihovu ilustraciju koje ja u najmanju ruku morbidna.

Dajes kvalitativni sud, kao sto znas, on je lisen objektivnosti...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

O.o

Jel mi pišeš sa planete Zemlje, one koja je blizu zvezde koja se zove Sunce? Treća po redu planeta koja kruži oko nje, između Venere i Marsa, ima jedan satelit koji se zove Mesec?

haha pa cekaj, sta oces da mi kazes? "Islam je krvolocan te stoga njih treba najvise da zajebavamo!" jel to? :D:D:D 

Jel kapiras da pricamo o slobodi govora, humoru, satiri...?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аурор рече

O.o

Mislim da nisi razumeo. Ali ovde je odgovor i na to:

пре 5 минута, cloudking рече

Dajes kvalitativni sud, kao sto znas, on je lisen objektivnosti...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...