Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Juanito рече

Нису природне убице, али онај ко одлучи да следи изворни ислам, научиће врло брзо да му је света дужност да убија. То се не може десити са неким ко одлучи радикално да следи православље. У најгорем случају ће одлепити психички, развести се и слично.

Ovako je to objasnio jedan pravoslavni iguman:

Screenshot_2017-06-04-20-42-05-1.thumb.png.d953af50f4211ead3bcdea6b7c3cfb1c.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Ne bih nužno pretpostavljala da tvoj deda nije bio iskreni komunista koji je možda čitao Marksa, Engelsa, Lenjina.

Управо се о томе и ради. Онај ко чита и следи Маркса, Енгелса и Лењина не може бити ништа друго него чист злочинац. Исто је и са исламом. Онај ко није злочинац, дакле, не може бити прави комуниста или муслиман јер су изворна учења обе идеологије злочиначка. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Аурор рече

Ne znam.

Oni koji slede islam.

Iskreno mislim da ne bi.

Ne kontam, ne mislim to.

Ne odnose se na njih, rekao sam na koga.

Da strada ko vređa "proroka" je potpuno u skladu sa islamom...

Ali tvoj rezon kaze da nikog ne treba pustati zbog nekolicine "istinskih" muslimana. Zar to ne znaci da bi srpski fini muslimani bili primorani da se vrate sa granice?

Vec smo utvrdili da nemas instrument kojum bi merio dal je neko pravi ili deklarativni musliman. Kako bi zastitio dobre muslimane? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Juanito рече

Нису природне убице, али онај ко одлучи да следи изворни ислам, научиће врло брзо да му је света дужност да убија. То се не може десити са неким ко одлучи радикално да следи православље. У најгорем случају ће одлепити психички, развести се и слично.

Broj ljudi koji slede izvorni Islam je ogroman! Pa ipak imamo tek nekolicinu onih koji uzmu u svoje ruke bič alahov...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Ovako je to objasnio jedan pravoslavni iguman:

Screenshot_2017-06-04-20-42-05-1.thumb.png.d953af50f4211ead3bcdea6b7c3cfb1c.png

Ma alal mu plajvaz... danas su svi dijagnosticari.

Jel dao lik konkretan predlog za resenje tog "problema" ili se sve ipak zavrsilo na " zna se ko krade u ovoj zemlji"...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Ma alal mu plajvaz... danas su svi dijagnosticari.

Jel dao lik konkretan predlog za resenje tog "problema" ili se sve ipak zavrsilo na " zna se ko krade u ovoj zemlji"...

Ja ne znam rešenje, rekoh da mislim da je nerešivo.

Ako si neka evropska zemlja, nemoj da primaš ove migrante, ako si turista koji je otišao u Evropu, pazi na kamione i kombije koji idu (i okreći se često da vidiš za svaki slučaj), pazi kada čuješ pucnjeve, kada vidiš Orka kako juriša sa nožem, otvori četvore oči uvek...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...