Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, Аурор рече

Orkizam je islam i odnose se na njegove glavne nosioce - arapske muslimane.

Pa ti rece da nisu svi pripadnici naroda (ili religije svejedno, odnosi se na grupu ljudi) zli? A sad kazes da su arapski muslimani zli?

Mora dobro da se dodgovoris sa sobom koja ti je pozicija, AurOrče

A smeta ti kad ateisti kazu da su pravoslavci zatucani?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Pa ti rece da nisu svi pripadnici naroda (ili religije svejedno, odnosi se na grupu ljudi) zli? A sad kazes da su arapski muslimani zli?

Nisam rekao da su svi arapski muslimani zli, nisu...

Islam je zlo. Dakle ne radikalni islam, ne islamski ekstremizam, ne politički islam, ne džihadizam, nego islam.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

Islam je zlo. Dakle ne radikalni islam, ne islamski ekstremizam, ne politički islam, ne džihadizam, nego islam.

Znaci svi muslimani su zli... ili?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ako islam uči zlo (a uči), a muslimani su oni koji zaista slede islam (ne muslimani in name only), onda da.

Koju metodu koristis da na primer migrante koji cekaju na granici razvrstas na muslimane i na muslimane in name only?

Moraces onda da budes precizniji u mimovima jer sad kako ih koristis nema dileme da si fasista.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Znači, svi islamski publicisti koji sa gađenjem i šokom osuđuju napade posebno tokom Ramazana kao 'potpuno protivne islamu' nisu pravi muslimani - a to treba da verujemo na reč tebi i ID. (Mene ne zanima da definišem 'šta je pravi islam' - muslimani su oni koji se tako deklarišu, a tvrditi da oni koji se protive svakom nasilju a usput su islamski teolozi ili imami 'nisu pravi muslimani' je, malo je reći, arogantno)

A jesi li ti zao jer je tvoja ideologija kriva za, recimo, napad u Portlandu?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Аурор рече

Zašto bi ih razvrstavao? 

Ne razumem. :)

Zasto? Na primer da pokazes da ne mislis da su SVI muslimani zli... jer kazes da nisu svi zli a s druge strane sve migrante stavljas pod isti kos? Kako je to moguce?

Kako ces znati koji su orci a koji su bezazleni muslmani "in the name only"? Ti si sam uveo to razvrstavanje, ne kapiram sto se pravis tosa? :D

Nemoj leba ti mene da pokusavas da trolujes... daj da odma predjemo na sledeci nivo, m?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

A jesi li ti zla zato što je izvršitelj isto za Sandersa kao i ti?

Pa ne, naravno.

Ali motivacija za konkretni napad bio je stav 'svi muslimani su zli'. Pa je viteški krenuo u borbu protiv opasnih tinejdžerki u hidžabima. Koje su normalni ljudi zaštitili i zato ih je mamlaz ubio.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Kako ces znati koji su orci a koji su bezazleni muslmani "in the name only"? Ti si sam uveo to razvrstavanje, ne kapiram sto se pravis tosa? :D

Ne pravim se Toša, naravno da nije moguće razvrstati ih...

Ja sam te pitao "zašto bi ih razvrstavao?" zato što ne bih ni pustio nikog od njih.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...