Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, Justin Waters рече

Podeli ovu vest ako si za deportaciju apsolutno svih onih koji su juče hteli da deportuju sve migrante... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Podeli ovu vest ako si za deportaciju apsolutno svih onih koji su juče hteli da deportuju sve migrante... :)

Meni je sve ovo jezivo i tužno.

I surovo ubistvo, i pozivi na deportaciju migranata, i sad pozivi na linč zapostavljenih/zlostavljanih/ko zna počinilaca, i činjenica da je jedna žena preživljavala baveći se nečim tako neprijatnim i opasnim.

I donekle mi je jasno kako se tako lako ogradimo od čitave grupe ljudi kojima potencijalno pripada počinilac/žrtva - hoćemo 'mi' da se izdvojimo, očistimo ili obezbedimo, mi to nećemo uraditi ili se to nama ne može desiti - ali mi tužno. I nehrišćanski.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Paradoksologija рече

Trampovci, šta mislite o 'Trumpcare'?

Nismo "Trampovci", vrednosti koje imamo su takve odavno (i 2012. kada je bio Ron Pol). Trampa smo podržavali zato što smo mislili da u najvećoj meri stoji za njih i da ima nameru da sprovede neke stvari.

O 'Trumpcare' mislimo kao o 'Obamacare' (i generalno o socijalizovanom zdravstvu), da ne ponavljamo... Nema razloga da ovaj put bude nešto bolje, iako ima nekih rezova tu i tamo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

i činjenica da je jedna žena preživljavala baveći se nečim tako neprijatnim i opasnim.

Ono što se njoj izdešavalo je ovde najtragičnije od svega... Ali ajde razmisli malo o tome. Zašto je to što je radila bilo opasno?

Zato što je bilo ilegalno.

Da je bilo legalno i da je bila u nekom sigurnom mestu dok radi to što radi, ne bi se dogodilo... Da je ovo zemlja prilika i prosperiteta, ne bi joj ni palo na pamet da se time bavi, ali je i to druga tema.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аурор рече

Nismo "Trampovci", vrednosti koje imamo su takve odavno (i 2012. kada je bio Ron Pol). Trampa smo podržavali zato što smo mislili da u najvećoj meri stoji za njih i da ima nameru da sprovede neke stvari.

O 'Trumpcare' mislimo kao o 'Obamacare' (i generalno o socijalizovanom zdravstvu), da ne ponavljamo... Nema razloga da ovaj put bude nešto bolje, iako ima nekih rezova tu i tamo.

Ako nisi 'Trampovac', što si se osetio prozvanim?

Prosto ukratko, vi što ste pratili i podržavali Trampa, ne kao karakterna osobina :D

Nego, sad bi izgleda trebalo da ima nešto mnogo sumanuto raznih 'pre-existing conditions' koji iziskuju užasno visoke premije osiguranja - recimo, ne samo rak i trudnoća, nego i 'biti žrtva silovanja' i 'biti žrtva nasilja u porodici' - je li to i koliko tačno?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Paradoksologija рече

Nego, sad bi izgleda trebalo da ima nešto mnogo sumanuto raznih 'pre-existing conditions' koji iziskuju užasno visoke premije osiguranja - recimo, ne samo rak i trudnoća, nego i 'biti žrtva silovanja' i 'biti žrtva nasilja u porodici' - je li to i koliko tačno?

Nisam gledao te detalje, ne znam...

Neki ovo nazivaju Obamacare Lite, verovatno je to.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Paradoksologija рече

Ako nisi 'Trampovac', što si se osetio prozvanim?

Prosto ukratko, vi što ste pratili i podržavali Trampa, ne kao karakterna osobina :D

It's gonna be great, the best healthcare in history. It's gonna be yuge and people are already loving it. Believe me.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Very low energy!

Some small medical student typing away in his mother's basement. SAD!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...