Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 38 минута, Paradoksologija рече

Ne. Ovi 'moji' su bili protiv svih intervencija, i Bušovih, i Obaminih, i sad Trampovih.

Ostavi se simplifikacija, nema potrebe.

Pa nije baš tako, levičari su mahom za intervenisanja. Obama je 8 godina ubijao po svetu, nisu se mnogo nešto usprotivljavali...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Аурор рече

Pa nije baš tako, levičari su mahom za intervenisanja. Obama je 8 godina ubijao po svetu, nisu se mnogo nešto usprotivljavali...

Opet, ti i uroš bi sve ove moje kategorisali kao levičare, nisam ja to ni rekla... Generalizacije ne pomažu mnogo, mnogi levičari jesu vazda bili pacifisti i protiv svih intervencija i vrlo skeptični prema humanitarnim krizama. Od njih sam uvek u roku od sat vremena viđala zgražanja nad raznim sirijskim spinovima i sl. Oni su uglavnom izdajnici koji vide u sopstvenoj državi najveću pretnju miru u svetu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Svi oni koje bi ti nazvao 'levičarima' a koje ja pratim na TW ili sam im prijatelj na FB su šokirano osudili napade. Oni su, doduše, van mainstreama...

Otkud znas da bih njih nazvao levicarima, ja ni ne znam ko su ti ljudi.

Ovde sam mislio na ono sto je Endi Brajtbart mislio pod "levicari", pre svega americke mas medije; dakle isti onaj marksisticki agitprop ali koji se prilagodio danasnjici (Njujork Tajms, Politiko, Hufington post, itd. itsl.). Sa druge strane, agitprop je "korisne idiote" (tipa okjupaj volstrit i ostale) uvek smatrao dobrodoslim

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, uros рече

Otkud znas da bih njih nazvao levicarima, ja ni ne znam ko su ti ljudi.

Toliko pratim tvoju misao :D

Elem, mnogi su žestoko napali Obamu kada su krenuli njegovi napadi, pa su krenule salve mimova o basnoslovno skupom oružju kojima se ubijaju tuđa deca a mogla bi se nahraniti tolika gladna deca recimo u SAD... i tako neke baš levičarsko-pacifističke priče tipa hrani gladne kod kuće, ne ubijaj vani...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Pa da, što bi plaćao nekog da meri nivo zagađenja u Velikim jezerima kad te pare može mnogo korisnije da potroši na levi točak jednog borbenog aviona???

А баш си случајно одабрао леви точак за илустрацију, а?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

i tako neke baš levičarsko-pacifističke priče tipa hrani gladne kod kuće, ne ubijaj vani...

То нису левичарске приче. Левичарска прича је "отми и дај мени и неком другом"...

Између хришћанског и левичарског помагања је сва разлика овога света.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Е то треба понављати док сви не утуве у главу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Аурор рече

То нису левичарске приче. Левичарска прича је "отми и дај мени и неком другом"...

Je l' sad namerno ne razumeš?

Misli se, naravno, na porez i na državu. Hrani gladnu decu u SAD poreskim parama umesto što ih koristis da ubijaš tudju. Kako god, porez je vec skupljen, spor je oko potrošnje.

Edit: evo par primera, ne mogu da nađem one najupečatljivije 'levičarske' kojih se sećam (koliko jedan avion košta a koliko se gladne dece može nahraniti i koliko javnih škola i menzi otvoriti), davno beše 2013.

The Best Of The Internet's Reaction To Obama's Plans To Bomb Syria

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Признајем да до сада нисам чуо да лидер неке земље, западне или било које, жели да спречи долазак висококвалификоване радне снаге у своју земљу. Али за све има први пут:

Трамп поново "оштри пенкало"?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Признајем да до сада нисам чуо да лидер неке земље, западне или било које, жели да спречи долазак висококвалификоване радне снаге у своју земљу. Али за све има први пут:

Ne razumijes ti to. Visoko kvalifikovani muslimani odsjecaju glave. Azijati, a narocito Hindusi zagadjuju okolinu sa svojim zacinima. Afrikanci su crnci prema tome razbojnici, istocno evropljani su niza rasa - inferiorni tj beskorisni. He will make America great again. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Мало је ово компликованије од тога. Наћи ћу један текст о томе касније кад будем имао времена. 

Подели на овим сајтовима

On 4/18/2017 at 2:24, GeniusAtWork рече

Имиграција свакако треба да се реформише, али у сасвим супротном смеру. Пошто сам и сам прошао сам кроз сва та срања просто не могу да верујем какве све гупости људи причају и пишу по медијима... Глупости невиђене.

Ево један добар коментар на ту тему: https://fee.org/articles/kicking-out-the-coders-is-not-a-good-way-to-reform-immigration/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...