Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 часа, Аурор рече

Beše nekad...

Ja nisam nikad.

Ni za jednog predsednika, premijera ili drugog izabranog ili neizabranog državnika koji ima obavezu pred građanima svoje države nisam rekla niti ću reći da mu se ne sme usprotiviti i da se mora poštovati inače si domaći izdajnik i strani plaćenik. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 4 минута, Аурор рече

Zar nisu bili BFF sa Rezom Pahlavijem, koga su islamisti zbacili? :)

Svasta se tu izdesavalo, nije ni Pahlavi bio cvecka, ali poredjenje Irana u njegovo vreme i danas je nebo i zemlja. Opet potpuno je jasno da islamisti nisu bili finasnirani nikad ni pod tackom razno ne bi mogli da preuzmu vlast

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Pa namerno naglašavam da se ne bi lako odbacilo sa 'ti libtardski izvori lažu'

Мислим да су и либертаријанци либтарди за алтрајтовце трамписте...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Мислим да су и либертаријанци либтарди за алтрајтовце трамписте...

:smeh1:

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Cato i Reason su uvijek napadali Trampa:)

Опа зато што их Парадокса прати. Биће од ње заступница (чак сам испоштов'о родно-осетљиви говор) слободног тржишта. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

90% muslimana na svetu nije zahvaćeno ovom zabranom inače.

Naravno. Čista demagogija. Zahvaćene su samo one države sa kojima i ne postoji odnos koji se može pokvariti.

пре 4 минута, Juanito рече

Опа зато што их Парадокса прати. Биће од ње заступница (чак сам испоштов'о родно-осетљиви говор) слободног тржишта. :ani_biggrin:

Pratim svašta, ne nadaj se mnogo. :D

A slobodno tržište meni nikad nije bilo problem dokle god ljudi ne umiru od gladi i lečivih bolesti i životna sredina i ljudski životi se ne uništavaju zbog profita. Ali me to već čini autoritarnom komunjarom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Paradoksologija рече

Čista demagogija, bez nekih konkretnih posledica osim po konkretne pojedinačne ljude koji su se našli u ovom haosu.

Kao što je i ranije demagogija bila svaki put kad neko od moćnika napadne Iran zbog kršenja ljudskih prava a zaboravi Saudijsku Arabiju.

Не знам, ја све нешто мислим да ово ипак није чиста демагогија, него да је урађено са неким конкретнијим циљем. Можда једноставно да се да времена безбједоносним агенцијама да се припреме за провјеру људи из тих држава посебно, па да им се да времена за то?

Оно, мислим да нешто мора бити иза овога ( јер је и сама забрана привремена, од 90 до 120 дана ), јер је овако "at face value" бесмислено.

Подели на овим сајтовима

On 11/9/2016 at 11:35, Зосима рече

Ако се неко више радује Трампу од срба ,то су руси...гледајући јутрос вести,чини ми се да је Трампова кампања а везано за односе са Русима,донела пресудну предност у свим његовим предизборним причама...

Тешко је то замислити,али што да не,да се амери и руси мало зближе,одраде исламисте заједно, и унесу мало спокоја и мира овој планети...:dobro:

zato su mnogi u americi vrlo uznemireni https://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/01/29/sotonisti-uznemireni-americka-pjevacica-rihanna-nazvala-donalda-trumpa-amoralnom-svinjom/

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Paradoksologija рече

A slobodno tržište meni nikad nije bilo problem dokle god ljudi ne umiru od gladi i lečivih bolesti i životna sredina i ljudski životi se ne uništavaju zbog profita. Ali me to već čini autoritarnom komunjarom.

Другар'це каћемо дизат Револуц'ју?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...