Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Фотографија корисника Donald J. Trump

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Brate, ne znam otkud ti ideja da okacis ovu sliku, ali neverovatno precizno si pogodio momenat. Bas tako se osecam!!!

Besna sam kao ris zadnjih par dana citajuci Pouke i sve one strasne vesti od onog deteta koje je stric (ili majka) zlostavljao, do devojcice koja je ubijena, preko ove Sariceve kupovine stana decaku ciji roditelji su se ubili zbog sirotinje do naseg dragog Dejana kome je izgoreo stan...

S druge strane, juce je kod nas bio dan za rasprodaje, tradicionalno dan posle Bozica. Mi ne idemo u kupovinu jer su guzve ogromne a hvala Bogu ni ne treba nam nista ALI... Svratili smo popodne da uzmemo neke dnevne sitnice i gledam u prolazu sve te stvari, popuste, mogucnosti i place mi se, da bih kukala iz sveg glasa!!!

Na svakom koraku sta hoces i za najmanje duplo manje para nego u Srbiji. I pitam se kako je moguce da u jednom od najskupljih gradova sveta, koji je pri tome i sam na kraju sveta, sve te stvari koje su egzistencijalno potrebne deci u Srbiji budu toliko jeftinije nego kod nas. Da bi se 4 coveka koji drze uvoz u Srbiji bogatila, skoro celoj naciji je postala nedostupna i igracka za dete, bojice, odeca, obuca, komad namestaja  da imaju gde da spavaju! Treba li da spominjem da mi se neki dan polomila papucica za usisivac i kada sam htela da kupim novu-nigde nisu imali jer je praksa da uzmes drugi usisivac sto smo i uradili...

Pa samo da su prokletnici dozvolili da Ikea dodje u Srbiju ako nista drugo. Ali ne, ne daju ni mrvice jadnoj srpskoj sirotinji koja je potpuno bez razloga u sred Evrope zeljna svega. Prokletnici komunjarski!!!

Eto, ne znam koliko mozes razumeti iz ovog mog nepovezanog teksta ali osecam se bas tako da bih najradje uzela tu pusku ili kako li se zove i potamanila krvopije jednom za uvek i njihove smrdljive sarene laze sto nam prodaju decenijama. To su monstrumi koji ne vole zivot ni prosperitet ni dobrobit, monstrumi koji jedu svoju sopstvenu decu!

ps. Bila bih svima zahvalna ako bi se suzdrzali od odgovora na moj post. Ne zelim da se raspravljam niti ubedjujem, samo sam imala potrebu da kazem koliko mi je tesko da gledam sve sto gledam i citam a toliko sam nemocna da bilo sta promenim...

Подели на овим сајтовима

Зато говорим мојим ђацима: ко не може да поднесе све ово и остане у здравом духу - боље да оде негде и одатле помогне својим ближњима колико може... Боље што ниси овде. И потпуно те разумем, само не дозвољавам себи да ми се бес и мржња уселе у срце.

Сад ће и Василије тамо, преко. Све вас је више тамо... Као и пре 100 година... А ми овамо као народ ништа нисмо научили за то време... И изгледа да нећемо ни за наредних 100...

Ако нас Путин и Трамп не едукују. :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...