Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 17 часа, GeniusAtWork рече

Само се ти надај. Наше време тек долази, средићемо ми вас све. Само полако...

Partizani dzaba ste krecili. Razni klintonovi i blerovi ovog sveta su vam bili poslednja sansa, sad je gotovo. Malo po malo, dolazimo do realnog broja pristalica levice (izvan univerziteta, naravno):

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, uros рече

Partizani dzaba ste krecili. Razni klintonovi i blerovi ovog sveta su vam bili poslednja sansa, sad je gotovo. Malo po malo, dolazimo do realnog broja pristalica levice (izvan univerziteta, naravno):

Наравно да их је мало уживо. То нам је и циљ, да се опустите и поверујете да је све готово. А онда...нећете ни да знате шта вас је снашло ;)

Подели на овим сајтовима

Можда ме утисак вара, али у току ове кампање, и читајући садржај на теми, имам осећај да се појам левице опасно растегао. Па сад у њу могу да упадну Лењим, Стаљин и Мао, али и Клинтон, Обама и Хилари... Занимљиво. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 1.12.2016. at 21:24, Paradoksologija рече

Нећем ни да читам до краја јер је наслов апсолутно нетачан. Фантом је стваран. Џордан Питерсон, професор Универзитета у Торонту је прошао кроз зезнуту ситуацију у задњих пар мјесеци јер се тај "фантом" почео увлачити и у законодавство. Плус, колумна је из Гардијана. Зови ме пуним предрасуда, али то је британски Блиц или Б92. По индукцији претпостављам шта ће се говорити :D

пре 10 часа, Срђан Шијакињић рече

Можда ме утисак вара, али у току ове кампање, и читајући садржај на теми, имам осећај да се појам левице опасно растегао. Па сад у њу могу да упадну Лењим, Стаљин и Мао, али и Клинтон, Обама и Хилари... Занимљиво. :)

То стога јер сада дискурсом доминирају тврдокорни десничари. Када си превише улијево, све десније од тебе је фашизам. Када си превише удесно, све улијево од тебе је комунизам ( па и Сандерс и Хилари ). Дискурсом све мање владају умјерени центристи, што је и узроковано њиховом ( нашом ) доминацијом у дискурсу задњих пар деценија гдје није било ни страсти, ни неких великих идеолошких или моралних питања. Све сами технократи. Постане доасдно и онда улете БЕрлускони, Трамп, Ле Пен, Борис Џонсон, АфД, Хофер итд. и направе ствари занимљивим опет. Крв прокључа и онда као кец на двојку дође чињеница да су образовани елитистични технократи - снобови. Рецепт за успон популизма. Mmm, just right:

Jr41Q1K.png

Подели на овим сајтовима

On 12/3/2016 at 10:40, Ћириличар рече

То стога јер сада дискурсом доминирају тврдокорни десничари.

Diskursom vladaju ortodoksni, post-moderni, politicki korektni kulturalni marksisti (=levonjare) i marksishtkinje (ne sme da se zaboravi ni slucajno these days... ;) ), to je i uzrokovalo ovaj drift udesno svuda, Brexit, Trampa etc.

Samo neka nastave da urlaju 'fasizaam! rasizaaam!', to ce sigurno da popravi stvari. :) 

Bilo kako bilo, oni su izgubili i svuda bivaju odbijani i odbaceni polako... I apsolutno nista ne kapiraju iz onoga sto se dogadja.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Господин Дареалис рече

Diskursom vladaju ortodoksni, post-moderni, politicki korektni kulturalni marksisti

К'о што рекох, када си превише удесно... :smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Господин Дареалис рече

Јооооој, ал РТ сада уживааааа. Путиновска пропагандна машинерија плива к'о бубрег у лоју.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...