Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

3 minutes ago, Golub рече

Типичан, школски пример диктатуре је диктаторски режим Мила Ђукановића... Човек влада Црном и Несрећном Гором више од 25. (словима= двадесет пет) година!!!

Ало, младићу, он је започео да влада, пре него што си се ти и родио, научио уз газду му Слободама како се дуго влада...

Da, samo sto se Milo u medjuvremenu izlijecio, kako da ti kazem - okrenuo se vrijednostima EU i NATO-a. A to su kod njega i prepoznale manjinske grupe od bosnjaka, albanaca, hrvata i okrecu se njemu. A zasto? Pa zato sto nezavisna cg, zaista nije u stanju da prepozna demokratsko liderstvo u onim neodlucnim facama iz opozicije poput Mandica, Knezevica, Bulatovica, Medojevica, Radulovica...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Стижу и прве вести о Трамповом новоизабраном анти-естаблишментском тиму...  

:)):)):)):)):)):)):)) 

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Pancakes рече

Da, samo sto se Milo u medjuvremenu izlijecio, kako da ti kazem - okrenuo se vrijednostima EU i NATO-a. A to su kod njega i prepoznale manjinske grupe od bosnjaka, albanaca, hrvata i okrecu se njemu. A zasto? Pa zato sto nezavisna cg, zaista nije u stanju da prepozna demokratsko liderstvo u onim neodlucnim facama iz opozicije poput Mandica, Knezevica, Bulatovica, Medojevica, Radulovica...

Јес' убило се што се диктатор излечио... :))

Диктатору Милу су дате две оције, мафија у злочиначком НАТА удружењу му је понудила: или прдекана или да увуче Монтенегро у НАТУ...

Он се, нараФска (с)твар, определио за другу опцију, али сада доласком Трампа на чело Америке, Мило и Порошенко су највећи губитници са друге стране баре... је р су сва јаја турили у (Клинтон) корпу... :))12:smeha:

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

47 minutes ago, Господин Дареалис рече

Ти им верујеш када 'процењују' шта то може да значи? 

Ја им не верујем ништа... Кад бих видео ту новину, морао бих да је пипнем да се уверим да ме не лаже да је ту. :) 

Ове године је новинарство потпуно умрло.

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Pancakes рече

Da, samo sto se Milo u medjuvremenu izlijecio, kako da ti kazem - okrenuo se vrijednostima EU i NATO-a.

Нисам знао да су куповине гласова, деспотизам и доживотна владавине вриједности ЕУ и НАТО-а. Што не приме Бјелорусију онда?

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Pancakes рече

Da, samo sto se Milo u medjuvremenu izlijecio, kako da ti kazem - okrenuo se vrijednostima EU i NATO-a.

И овај наш се "окренуо" тим вредностима из истог разлога као и ваш - јер је проценио да ће тако моћи дуже да остане у фотељи :)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Grizzly Adams рече

Диктатуре се руше само "изнутра", када народ сазри и сакупи снагу да се ослободи дебила. Све остало доводи до хаоса.

To uglavnom i krece iznutra, negdje uspijeva (Tunis, Egipat, Maroko), negdje i ne... Sirija je primjer plemenskog obracuna iznutra, procesa koji je, btw, zapoceo prije visedecenija... jer se Asadovom tatici ponekad nisu svidjale stvari na sopstvenom terenu pa je morao malo da 'intervenise'

Подели на овим сајтовима

И Милошевић једно време био ''окренут вредностима НАТЕ и ЕУ'', чак га они прозвали ''Гарантом мира на Балкану'' ...

Тако то бива у тој вредносној формулацији злочиначког НАТА савеза и клинтон банде, од Балканског касапине, преко ноћи постанеш гарант мира на Балкану, чим почнеш да их слушаш и испуњаваш њихове жеље и честитке... Као што су некад Садам, Осама бин БиХ, Гадафи, Слоба, Мило...Ђукановић шевић...  били час добри и корисни момци, а час сподобе које треба уклонити са планете...

Но ничија није горела до зоре...

правда је спора, али достижна...

ја сам још пре две године пророковао да ће злочиначка удруга НАТА да се распадне крајем 2017. године...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, GeniusAtWork рече

И овај наш се "окренуо" тим вредностима из истог разлога као и ваш - јер је проценио да ће тако моћи дуже да остане у фотељи :)

ne, taj vas je sprijecen od strane njegove voljene biracke vecine, da kao covjek ispljune neke vazne i velike stvari pa mora da okolisa i drzi se vezan za geneolosko stablo populista - od SM na ovamo.

Milo barem ne preza od toga sta misli vecina, pa odatle i nije suvise popularan.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Pancakes рече

.

Milo barem ne preza od toga sta misli vecina, pa odatle i nije suvise popularan.

То и јесте одлика сваког диктатора да '' ne preza od toga sta misli vecina'', али то непрезање, дође једног дана до напрезања, па то дође главе...  и Мило ће ускоро да прдне у чабар!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Pancakes рече

67490401.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

42 minutes ago, Golub рече

Диктатору Милу су дате две оције, мафија у злочиначком НАТА удружењу му је понудила: или прдекана или да увуче Монтенегро у НАТУ...

Za Cg, NATO je kljuc za stabilnost, mi nemamo luksuz neutralnih zemalja na koje se pozivaju nasi opozicionari (jer u CG nije vise popularni biti protiv Nato, nego populisati sa neutralnoscu) ali tvoj mali golubarski mozak je izgleda ideoloski isprogramiran da neke stvari jednostavno ne shvata.

A na nivou veceg golubarnika tebi slicnih, da se odlucno prihvati jedno ovako razmisljanje... ce se desiti... nikada.:

http://www.blic.rs/vesti/politika/jahjaga-cilj-bombardovanja-bila-je-zastita-civilnog-stanovnistva/tjpt08m

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Pancakes рече

A na nivou veceg golubarnika tebi slicnih, da se odlucno prihvati jedno ovako razmisljanje... ce se desiti... nikada.:

http://www.blic.rs/vesti/politika/jahjaga-cilj-bombardovanja-bila-je-zastita-civilnog-stanovnistva/tjpt08m

Монтенегро палачинка убедила себе да се цивилно становнипштво најефикасније штити касетним бомбама и осиромешеним уранијумом... :smeh2:

да није тужно, било би смешно...

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...