Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Трамп: Протераћемо до 3 милиона имиграната криминалаца

ЊУЈОРК - Новоизабрани председник САД Доналд Трамп изјавио је у интервјуу у емисији „60 минута” америчке ТВ мреже ЦБС, која ће бити емитована вечерас, да планира да одмах депортује између два и три милиона имиграната који немају документа за боравак у САД.

„Оно што ћемо учинити јесте да ћемо протерати особе које су криминалци и имају криминални досије, чланове банди, дилере дроге, доста тих људи, вероватно два милиона, а могло би да буде чак и три милиона, протераћемо их из наше земље или ћемо их затворити. Али, протераћемо их, они су овде илегално”, казао је Трамп у одломку интервјуа постављеном на сајту ове телевизије.

Он је додао да ће, када америчка граница буде „осигурана”, званичници задужени за имиграциона питања почети процес „одређивања” у вези са преосталим имигрантима који немају документа за боравак у САД.

„Након што граница буде осигурана и након што се све нормализује, ми ћемо се одредити у вези са људима о којима они говоре, а који су сјајни људи, они су сјајни људи, али ми ћемо се одредити у вези с тим. Али, пре него што се одредимо... веома је важно, ми ћемо осигурати границу”, навео је новоизабрани амерички председник.

Упитан да ли планира да изгради зид дуж границе САД и Мексика, што је био предлог који је био у центру његове предизборне кампање, Трамп је одговорио „да”, али и додао да би поред зида ту могло да буде „делимично и жице” у складу с оним што су републикански представници у Конгресу предлагали.

„За одређена подручја ја бих то, али за одређена подручја зид је прикладнији. Ја сам веома добар у томе, то се зове градња”, рекао је Трамп – преноси Танјуг.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

38 minutes ago, RYLAH рече

Колико год да смо пали, опет се наши избори не купују, на власти нам нису људи са међународних потерница, не крше се права најбројније националне заједнице, криминалци нам не воде политику, а за јавну реч нико није платио главом. И поред ратова, санкција, бомбардовања, опет нисмо прћија трговаца робовима, дрогом и цигарама. За рзлику од оних које ти подржаваш, јелте.

samo gomila neosnovanih etiketa i tvrdnji... covjek barem kontrira na terenu, a to ce sada da se i ostvari ulaskom CG u Nato.

Подели на овим сајтовима

Како ће ова Трампова метла да одува и криминалца Мила...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pancakes рече

samo gomila neosnovanih etiketa i tvrdnji... covjek barem kontrira na terenu, a to ce sada da se i ostvari ulaskom CG u Nato.

:))  :)):)):)) 

Значи Палачинкица подржава криминалце и ратне злочинце из деведесетих а нама просипа демократију и љуцка права :)) 

Ал супер је ово, треба људи да те виде :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pancakes рече

Tebi opste nije problem rat i stradanje nevinih tebi je samo do toga da budes JACI u tome.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, RYLAH рече

@Paradoksologija

А како се њве то завршило, и како је полиција реаговала ако сте их звали?

Policija je rekla da će se umešati ako bude neophodno, 'tu su'. Pa su prošli dalje, a navijači se opet približili.

Ja sam onda stala između navijača i afroamerikanaca u nadi - potkrepljenoj iskustvom - da je često dovoljno prisustvo neodobravajućeg svedoka u javnom prostoru da takvi odstupe. Navijači su otišli. 

Sve se završilo tako što smo na kraju otišli na pivo, citirali Šekspira i drvili o budućnosti čovečanstva :D 

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Pancakes рече

a tebi nije problem da mi bezobzirno kacis eticku etiketu po kojoj slijedi da su mi rat i nevine zrtve nesto sasvim ok?

Naravno da zovem stvarima pravim imenom a ti to mozes slobodno nazivati etiketa, jer i ona ima dobru svrhu u svojoj sustini.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

34 minutes ago, Pancakes рече

Bas me zanima, da li neko ima podatak nevinih zrtava koje je proizveo NATO i koje "koristi" su imali ti zlocini po covecanstvo u celini.

Dakle dobro vas nasli tamo u klubu zombija, koji su nasminkani i svuda po svetu ubijaju "nasminkane zombije" cinjeci tako "uslugu" covjecanstvu i primoravajuci svijet da ih slavi kao heroje novog doba.

Подели на овим сајтовима

То је кад оћеш да будеш "модеран", а нећеш да се потрудиш и користиш мозак.

Видиш брате, као што је овде добро познато, ја сам заљубљен у Америку - ал никад не би одвалио такву глупост. Волим оно што је код њих добро. А ратовање и бомбардовање људи по белом свету који им ништа нису наудили не спада у то. То је велико зло и за сваку осуду. Сваки поштен Американац се тога стиди и презире људе који раде такве гадости у њихово име.

Они су за Буша гласали зато што је обећавао да прекине ратове, па их је преварио. За Обману из истог разлога, па их је и он преварио. Ево сад су опет гласали за човека који неће ратове већ да граде своју земљу. Значи то твоје мишљење које мислиш да је про-америчко или шта већ, сами Амери би ти рекли да је невиђена глупост.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Американац се тога стиди и презире људе који раде такве гадости у њихово име.

Zato su morali i da prosire NATO jer kod njih je podrska sve manja i manja.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, RYLAH рече

Слажем се са овим донекле.

Брате, зезам се. Покушавам да пародирам ову ”осећања су небитна док нису моја”, ”вербално насиље не постоји све док није према мени” и ”ти си левичар јер ме мрзело да читам шта пишеш” екипу. Толико су ме сморили и уморили да сам до даљњег одлучио да не пишем ништа озбиљно. Нисам ти ја за ове расправе. Ваљда сам превише емотиван (ко нека жена и левичар) и све схватим лично или на нивоу конкретних људи, уместо да као прави мушкарац изгенерализујем лепо на неке тамо друштвене групе што се лудирају по америкама и пишу глупости по интернету. Само ћу писати кратке поруке, углавном чисто зезање, сарказам и иронија. Тако да немој ништа што напишем (до даљњег) да узимаш озбиљно. Поред расправа, повлачим се и из овог подфорума који ми је у потпису. Одузима много времена, а нико не чита. Слободно затворите подфорум.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...