Jump to content

Препоручена порука

I ja sam ti pusti tehničar pa prvo na uzroke.ako umemo da ih otkrijemo onda ćemo i popraviti ....a da se i ljudsko čeljade popraviti uz Božju pomoć. Tolko ih grdnih beše pa postaše svetitelji.

Al ne valja što je zdravstveno socijalni sistem izgleda uzeo tehničku logiku pa proglasi nerentabilne tj skupe popravke onih koji su daleko od bilo kakvih mašina

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 220
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja Dijana tebe ništa ne razumem kad počneš da sastavljas ovako dugačke postove ... Baš je teško pročitati ih do kraja .

Svi ljudi moraju ponekad nešto da pretrpe , da precute i da izbegnu konflikt .... Medjutim , sve se češće susreće situacija kada neko ne zeli da prećuti ... kada se tvrdoglavo raspravlja oko nekih beznačajnih stvari ... i tako dolazi do nasilja ... Nasilje ne treba tolerisati ...ako do njega dodje . 

Svi su po malo krivi ... Osim ako neko nije na silu udat ili oženjen za nekog debila , Bože me prosti ... ali ima i toga .

:351780:

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Guest IspunjavačBračnihObaveza рече

Pa kad su grešni mnogi. Ako živiš u skladu sa Zakonima i redovno treniraš i jedeš luka i slanine i čvaraka, nema brajko tog libida koji će da bude problematičan. A to što ti podržavaš to je preljuba. I ja to ne podržavam. Zato i jedem čvarke i luka.

Ali moras se suosjecati sa zivotinjama, i gledati sve u skladu moralnog okvira danasnje civilizacije gdje je prosjecnom covjeku potrebno vrlo malo mesa ili ni malo. Zasto zivotinje da pate, kada ti tvoje potrebe mozes da zadovoljis i bez mesa, ako zivis u uslovima koji ti omogucavaju da kupis druge podjednako hranljive nutrijente. Naravno, ako uzmes zivotinje i rangiras i po stepenu intaligencije, svinje ces svakako izbjegavati, a samimi tim i svcarke, hhehehe:D Tesko da si ti Ispunjavac bracnih obaveza pored toliko luka, prije bih rekao da si neispunjavac jer je uspavas kad joj se priblizis:D

Подели на овим сајтовима

19 hours ago, Paradoksologija рече

Za nas ostale ništa?

a za dame samo najbolje! :D ,prastajte na kasnjenju bila sam u zurbi :) 

guinness.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Arsenija рече

Ja Dijana tebe ništa ne razumem

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
On 30.10.2016. at 11:23, Ronald рече

a samopouzdanje je neodvojivo vezano za spoljne faktore i posledica je istih.

Па да, на пример мањак или вишак килограма, каријес и ознојеност испод пазуха могу негативно да утичу на самопоуздање.

Зато је хигијена исхране и тела много важна, треба радити на томе првенствено.

Подели на овим сајтовима

Kako da bude manje nasilja u porodici?

Evo jednog od načina koji to može dosta dobro da postigne:

“Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža, da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće“.
(Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.)

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, VaSa110 рече

Kako da bude manje nasilja u porodici?

Evo jednog od načina koji to može dosta dobro da postigne:

“Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža, da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće“.
(Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.)

Јао СаВа, постао си већ познат по неспретним покушајима пљуцкања. Наивно. Ти си атеиста у коме нема лукавства.

Какве везе има трпљење ''лоших особина код мужа'' са ''насиљем у породици''?

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, todor рече

Naravno,.... kontekst,....0512_music

Nece valjda p.Pavle da opravdava nasilje u porodici ( verovatno, kasnije i pise i navodi, koje su obaveze i pozeljna ponasanja za muza, ..ima i on veliku odgovornost za bracnu i porodicnu vezu i srecu )

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Muramasa рече

Krajnje govnjiva ličnost koju ne treba trpeti.

Zaista, nema veceg poraza muzevnosti od nasilja prema zeni, uopste slabijem.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ajde za žene jeste neprihvatljivo, mada ume da bude zabavno kad ona pokuša da bude nasilna, pa ne ide. :)))

To je ono kad tvoja sopran boginja krene sa verbalnom agresijom koja u nedostatku zeljenog fidbeka kulminira i fizickom, a ti je uhvatis u klinc i jednim potezom obustavis obe. :smeh1:

Nasilje prema slabijem sam mislila one neviteske pojave nasilja prema starcima, djeci, bullying, izivljavanja i prebijanja grupe na omrazenom pojedincu i sl. ne bas ta odmeravanja snage u takvim situacijama kad neko ipak izaziva nasilan odgovor.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Kako ćeš da trpiš nečiju lošu osobinu ako je nikada ne ispoljava? I nasilje u porodici je posledica loših osobina, samo ekstrem.

Krajnje govnjiva ličnost koju ne treba trpeti.

Не постоји човек без лоших особина, и ко није спреман да их трпи, боље му је да живи изолован од света.

Граница трпљења је тај екстрем о којем говориш, а за те говњиве треба увек имати спремну мотку.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, todor рече

Јао СаВа, постао си већ познат по неспретним покушајима пљуцкања. Наивно. Ти си атеиста у коме нема лукавства.

“Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža, da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće"

Ja za razliku od tebe smatram da je nasilno ponašanje vrlo loša osobina. Nego deder mi pojasni, onako lukavo, navedeni citat, šta je to u stvari pokojni Pavle teo da kaže.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, VaSa110 рече

“Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža, da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće"

Ja za razliku od tebe smatram da je nasilno ponašanje vrlo loša osobina. Nego deder mi pojasni, onako lukavo, navedeni citat, šta je to u stvari pokojni Pavle teo da kaže.

Мисли се Васке на карактерне особине, ваљда је јасно.

Као што је јасно и да човек попут патр. Павла сигурно не би саветовао жени да трпи неког гмаза који врши насиље над њом.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...