Jump to content

Саблазни од стране свештених лица - има ли др.одговора осим осуђивања?

Препоручена порука

1 minute ago, Ronald рече

Znam da je + Amfilohije poludio što Kačavende nisu maksimalno sankcionisali. On bi sigurno to uradio, ali ne moze sam.

Hvala ti za ovu informacijju, jer sam se pitala kako je on to dozvolio. Sad ga još više cijenim.

Ma pusti to, za njih dvojicu... to su smiješne stvari u poređenju s ovima... Vjerujem da će o.Rafailo izaći iz ove faze i biti još bolji monah i molitvenik. Gospod neće dozvoliti da ga ponese 'slava'. A čestitom se mitropolitu nema šta zamjeriti... Mora neko i da grmi, neka ga, nek' grmi... 1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

48 minutes ago, Дијана. рече

Hvala ti za ovu informacijju, jer sam se pitala kako je on to dozvolio. Sad ga još više cijenim.

Ma pusti to, za njih dvojicu... to su smiješne stvari u poređenju s ovima... Vjerujem da će o.Rafailo izaći iz ove faze i biti još bolji monah i molitvenik. Gospod neće dozvoliti da ga ponese 'slava'. A čestitom se mitropolitu nema šta zamjeriti... Mora neko i da grmi, neka ga, nek' grmi... 1324_womens

Pa ne možeš Kacavendu sankcionisali kad je finansijski bio toliko jak da je svima na Saboru kojima je trebalo dijelio novac. Kod +Mitropolita su svi troškovi precizni. Jedan sveštenik sa sjevera Crne Gore se žalio +Mitropolitu jer ga je Filaret stalno ucenjivao, obično mu naredi da za desetak dana skupi ne malu svotu novca i ovaj jadan ide i moli da mu pozajme. +Mitropolit mu izašao u susret, sada ima platu 400 evra i srećan je.

Sveštenici su ok, ne pitaju se mnogo, nije im lako kad trpe teror sa vrha. Episkopi su krivi i zbog loših sveštenika jer ne vode računa o eparhiji, niti o duhovnom životu ljudi već postavljaju svoje svestenike koje mogu bolje da kontrolišu. Nisu svi takvi, ali dobar dio jeste.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...