Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Inače. Oxford rečnik: Teizam - Belief in the existence of a god or gods, specifically of a creator who intervenes in theuniverse:there are many different forms of theism Deizam - Belief in the existence of a supreme being, specifically of a creator who does notintervene in the universe александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Odahviing рече Jok čisto logika. Ukoliko je broj bogova u koji veruješ da postoje veći od 0 teista si ukoliko je 0 onda si ateista. Moja rečenica nije sadržala nikakve informacije o tome šta je bolje ili ne. Dobro, mislim da nema više politeista... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Dobro, mislim da nema više politeista... Mislim i ja ali su podskup skupa "teisti". александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 Управо сада, Odahviing рече Mislim i ja ali su podskup skupa "teisti". Nekako ne volim kad sam nazvan "teistom", ne znam zašto... Kao da mi se nameće neki kalup kojem ne pripadam. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Nekako ne volim kad sam nazvan "teistom", ne znam zašto... Kao da mi se nameće neki kalup kojem ne pripadam. Opet ce menjas stranku? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2016 Пријави Подели Написано Јул 12, 2016 4 minutes ago, cloudking рече Opet ce menjas stranku? Neee. Nego oni obično nešto fiksiraju i deklarišu da po logici stvari, mi moramo da mislimo suprotno i onda bude zabuna (da ne spominjem da gotovo nikad i nisu u pravu...). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука