Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 37 минута, Violetta Valery рече

žrtva

Polako s tim... svašta se tu podmeće. 

Подели на овим сајтовима

I tako Nataša dade sebi pravo da me ocrni, nagrdi, izvređa i razapinje gotovo kao da sam ubio nekoga (uz podršku njenih forumskih drugarica), iako joj ja nijednu ružnu reč nisam uputio. Predstavljajući sebe kao zaštitnicu od ne znam čega,  nazvavši mene “energetskim vampirom”, razveze ti ona nadugačko i naširoko o svim “užasima” braka, porodičnog života i odgajanja dece, od kojih bi devojka mogla izgubiti svaku volju i želju da se uda, ako ih je imala. Kako piše, tako sama sve više pada u vatru kreirajući svoje razloge da je takvo njeno ponašanje ustvari opravdano.

I sad ona nije energetski vampir, nego sam ja. I ne smara ona, nego ja. Ona ispade dobra vila, a ja opaki zli trol. 

Da li se tako ponaša prema čoveku o kome, konkretno ona, ne zna bukvalno ništa?

@Violetta Valery Kao što znaš, nisam ti se lično obraćao. A da nisam imao bilo kakvu lošu nameru, nadam se da si to mogla da primetiš, uprkos Natašinoj trijumfalnoj paradi ovde. Stekao sam utisak da si inteligentna osoba, koja poštuje ljude. Ako si čitala poslednjih nekoliko stranica na ovoj temi, verujem da ti je bilo dovoljno da shvatiš i da ćeš se odupreti lošim uticajima na forumu. Činjenica je da je zlo među ljudima uzelo maha i da je i internet postao mesto gde se to zlo ispoljava.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Bojan* рече

tako Nataša dade sebi pravo da me ocrni, nagrdi, izvređa i razapinje gotovo kao da sam ubio nekoga (uz podršku njenih forumskih drugarica), iako joj ja nijednu ružnu reč nisam uputio.

Ijaaaaoooo jadan tiiiii. Ajde bre taktika ti je ista već godinama. 

пре 38 минута, Bojan* рече

devojka mogla izgubiti svaku volju i želju da se uda, ako ih je imala.

Devojke danas ne žele brak i decu već da opelješe nekog... poželjno već oženjenog. 

пре 39 минута, Bojan* рече

trol

To već svi znamo. 

пре 39 минута, Bojan* рече

Stekao sam utisak da si inteligentna osoba, koja poštuje ljude

Dobra taktika... ali te fore su za nove članove. 

пре 40 минута, Bojan* рече

odupreti lošim uticajima na forumu.

I ja se nadam da će se odupreti jer te mi stariji članovi ZNAMO. 

пре 40 минута, Bojan* рече

Činjenica je da je zlo među ljudima uzelo maha i da je i internet postao mesto gde se to zlo ispoljava

Naravno... počni od sebe. 

Ajde bre... svi znamo koji čemer ovde godinama prosipaš

пре 41 минута, Bojan* рече

podršku njenih forumskih drugarica

Podršku forumskih drugarica imam JER TE ZNAJU! Neće da ti prođe. 

Подели на овим сајтовима

I uvek ću ovo da uradim kad te uhvatim da pleteš mrežu oko novijih članova koji imaju želju da ti pokažu da nije sve tako crno. Čoveče znamo te. Možeš da dobiješ podršku novijih članova sa kompleksom spasitelja ili likova koji su ti slični... a incela pun internet... i zabole me što je američki izraz, znaš šta znači. 

@Violetta Valery Ne padaj na ove fore, kako si inteligentna, a mi se urotili svi protiv njega. Godinama ovo radi i ista mu je taktika. Nebitno da li si ti ili neko drugi, samo si se ovde našla kao neko mlad sa željom da pomogne i nov. Mi ga znamo pa niko ne ulazi više u rasprave sa njim, ali uvek ima neko nov. To što si osetila... svi smo mi osetili dok ga nismo provalili. 

Подели на овим сајтовима

Pa mogao bi da promeni taktiku, nije dovoljno samo promeniti ime... Tvrtko, Neša, Bojan... sve isto. 

No dobro, provale ga svi, provaliće ga i novi članovi, na kraju dana... drži forum življim. Davno nisam bila, vidim ovde se dosta umrtvilo. 

Sad se valja baviti užasima porodičnog života... ouuu nooouuuu... :ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милошшш рече

Bori se, bori se, bori se, Natasa! 

Ne znam kako ću.... ali preživeću... sve za moja dva anđelčića za koje dišem :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ne znam kako ću.... ali preživeću... sve za moja dva anđelčića za koje dišem :ani_biggrin:

Баш те брига, барем имаш бесплатног адвоката у кући. :D

Како је Тома Фила рекао жени: "Жено ево ти пиштољ, ако те нападну, пуцај, лакше ћу да те извучем из затвора, него са гробља" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Снежана рече

бесплатног

Ma gde besplatnog... skuvaj mu, operi mu, opeglaj ga, gledaj decu... i pretplatila sam ga :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...