Natasa. Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 14 минута, Рапсоди рече сте жене луде, што око доконог трола трошите (кратите) време... Trolovi su zamenili kafu sa komšinkom ... nova vremena. Danijela and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 1 минут, Natasa. рече Trolovi su zamenili kafu sa komšinkom ... nova vremena. Нови видови комуникације и социјалне блискости ...живели тролови Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 5 часа, Natasa. рече Bukvalno svaka osoba 35+. Boriću se svim silama da ne postanem. Bog će pomoći, neće dopustiti. пре 34 минута, Natasa. рече Ne može se pomoći onom koji ne želi da mu se pomogne. Osetila sam pravu emociju u njegovim postovima. Zato mi je teško da poverujem da troluje, ali bolje i to nego da je zaista tako ogorčen. Милошшш and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 1 сат, Natasa. рече Iju . Je l su i za to samo žene krive? Nisu, ali one u većini slučajeva znaju da su to oženjeni muškarci. Kod nas je to posebno među srednjoškolkama i studentkinjama popularno. Ove što su se udale za takve muškarce, verovatno misle da su našle srodnu dušu. A možda i ne misle. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 7 минута, Violetta Valery рече Boriću se svim silama da ne postanem. Bog će pomoći, neće dopustiti. Jao ti 2001. godište... ja te pomešala sa jednom starijom članicom i mislim se kako tako razmišlja odrasla žena... kad ono mlada devojka. Da... kao što je nama pomogao . пре 8 минута, Violetta Valery рече Osetila sam pravu emociju u njegovim postovima. Ma pusti takve likove... isisaju ti mladost i lepotu... gledaj nekog stabilnog i vitalnog dok se nude, a ne da spašavaš ogorčene matorce. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 1 минут, Natasa. рече gledaj nekog stabilnog i vitalnog заборавила си и "богатог" Н И Н Е and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 6 минута, Bojan* рече Kod nas je to posebno među srednjoškolkama i studentkinjama popularno. Što znači da ih je matori jarac izmanipulisao pričom kako ga žena ne razume, stalno je nervozna, on je nesrećan i neshvaćen i samo želi da bude voljen. Naravno da je takva priča popularna među mladim devojkama jer njegovo godište kapira koliko su šuplji i kvarni....a mlada devojka kao mlada devojka... ima potrebu da spašava ranjenike. Zahvalna sam Bogu što me to nikad nije interesovalo. Beži bre... isisaju ti mladost i vitalnost praznim pričama kako si ti prava. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 3 минута, Снежана рече богатог Ako je mlad i bogat-to su pare roditelja, ne preporučujem. Ali ako je mlad, ambiciozan i pametan-podržite jedni drugo i zajedno osvajaju svet. Uvek bih gledala potencijal mladog muškarca nego trenutno stanje koje dođe i prođe. Снежана је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 4 минута, Natasa. рече Ako je mlad i bogat-to su pare roditelja, ne preporučujem. Ali ako je mlad, ambiciozan i pametan-podržite jedni drugo i zajedno osvajaju svet. Uvek bih gledala potencijal mladog muškarca nego trenutno stanje koje dođe i prođe. ма наравно, него се спрдам...али и те приче "жене воле паре", а у Србији 95% људи живи на минималцу или раде по два, три посла да прехране породицу, какве црне паре, као да смо Емирати и сви поседују нафтне бушотине Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 1 сат, Снежана рече ниси знао да ли је мушко или женско, али си о ЊОЈ имао лепо мишљење... П.С. ако си имао лепо мишљење мора да је било мушко Predstavljala se kao žensko. Nemoj da kombinuješ, vidiš da si se upetljala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 Управо сада, Bojan* рече Predstavljala se kao žensko. Nemoj da kombinuješ, vidiš da si se upetljala? не знам ко се упетљао!? али ја бих рекла да си ти...само што ја немам воље да се надгорњавам са манипулатором и лажовом (знамо се)...уживај Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 Управо сада, Снежана рече ма наравно, него се спрдам...али и те приче "жене воле паре", а у Србији 95% људи живи на минималцу или раде по два, три посла да прехране породицу, какве црне паре, као да смо Емирати и сви поседују нафтне бушотине To i ja kažem, svi se nešto uprpili od sponzoruša, žene hoće pare... a nema nikog pas zašta da ujede . Što bi rek'o Bata Trlaja: "Kakav posao, kakav biznis, sve zajedno da ih istreseš iz gaća ne možeš da im nađeš 10 maraka" http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 19 минута, Natasa. рече Što znači da ih je matori jarac izmanipulisao pričom kako ga žena ne razume, stalno je nervozna, on je nesrećan i neshvaćen i samo želi da bude voljen. Naravno da je takva priča popularna među mladim devojkama jer njegovo godište kapira koliko su šuplji i kvarni....a mlada devojka kao mlada devojka... ima potrebu da spašava ranjenike. Nije to baš tako. Pričala mi prijateljica da su gotovo sve njene drugarice bile sa oženjenim muškarcima, ne zato što su nasele na njihove priče, nego zato što oni moraju to da kriju da ne saznaju njihove supruge, a istovremeno nemaju obaveze prema njima, znači potpuno su svesne šta rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 16 минута, Снежана рече не знам ко се упетљао!? али ја бих рекла да си ти...само што ја немам воље да се надгорњавам са манипулатором и лажовом (знамо се)...уживај Ja tebe ne znam. A upetljala si se ti. Kad već čitaš šta pišem, bar obrati pažnju šta sam napisao. Nije lepo vređati ljude, naročito one koji te ne vređaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 3, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2022 пре 4 минута, Bojan* рече Ja tebe ne znam ал` ја тебе знам пре 4 минута, Bojan* рече A upetljala si se ti не пре 5 минута, Bojan* рече Kad već čitaš šta pišem, bar obrati pažnju šta sam napisao. а ти кад лажеш, барем памти шта си и где написао, или још боље, почни истину да причаш па нећеш морати да памтиш и да се чупаш. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука