Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Bojan* рече

Nije to baš tako. Pričala mi prijateljica da su gotovo sve njene drugarice bile sa oženjenim muškarcima, ne zato što su nasele na njihove priče, nego zato što oni moraju to da kriju da ne saznaju njihove supruge, a istovremeno nemaju obaveze prema njima, znači potpuno su svesne šta rade. 

Ima i toga, to je kvarno i neodgojeno. Trebalo je da pomenem i tu stranu. Ima svega. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 21 минута, Bojan* рече

Nije to baš tako. Pričala mi prijateljica da su gotovo sve njene drugarice bile sa oženjenim muškarcima, ne zato što su nasele na njihove priče, nego zato što oni moraju to da kriju da ne saznaju njihove supruge, a istovremeno nemaju obaveze prema njima, znači potpuno su svesne šta rade. 

Хајд да те питам да ли ти мислиш да су све жене исте?

Подели на овим сајтовима

@Bojan* Да дам један предлог. Пошто видим да те многи сматрају за трола, зашто не пристанеш да се видиш са пар њих? Шта је било са виђењем са чланицом Јестиром?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

@Bojan* Да дам један предлог. Пошто видим да те многи сматрају за трола, зашто не пристанеш да се видиш са пар њих? Шта је било са виђењем са чланицом Јестиром?

Ne kontaktiramo više. Ne idem skoro za Beograd.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Плаво Небо рече

Хајд да те питам да ли ти мислиш да су све жене исте?

нису све исте, неке су и горе :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Natasa. рече

Jao ti 2001. godište... ja te pomešala sa jednom starijom članicom i mislim se kako tako razmišlja odrasla žena... kad ono mlada devojka. 

Da... kao što je nama pomogao :))

Ne ubijaj uzvišenu želju nego je radije podrži, jer ovo što je rekla je predivno, naročito u poremećenom svetu.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Милошшш рече

Ne ubijaj uzvišenu želju nego je radije podrži, jer ovo što je rekla je predivno, naročito u poremećenom svetu.

Svi imaju uzvišenu želju kao mladi i svi misle da se to neće promeniti. Ne kažem da će da padne u depresiju, ali da će da ostane emotivni idealista, neće... to bi bilo i štetno. Ne podržavam održavanje iluzije. Deci sam odmah rekla da Deda Mraz ne postoji, to su samo priče... pa sigurno neću ni punoletnoj osobi reći da će zauvek biti emotivni entuzijasta koji će da spašava okolo naokolo. Kad dođe muž, deca, posao, kuća... energija se tu usmerava, a ne da te iscrpljuju ocvali emotivni vampiri. 

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Natasa. рече

Svi imaju uzvišenu želju kao mladi

Nemaju. Pogledaj malo oko sebe.

пре 32 минута, Natasa. рече

Ne kažem da će da padne u depresiju, ali da će da ostane emotivni idealista, neće... to bi bilo i štetno. Ne podržavam održavanje iluzije. Deci sam odmah rekla da Deda Mraz ne postoji, to su samo priče... pa sigurno neću ni punoletnoj osobi reći da će zauvek biti emotivni entuzijasta koji će da spašava okolo naokolo. Kad dođe muž, deca, posao, kuća... energija se tu usmerava, a ne da te iscrpljuju ocvali emotivni vampiri. 

To mora sama da shvati, ne deluje da je paglu.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милошшш рече

To mora sama da shvati, ne deluje da je paglu.

I shvatiće vremenom. 

Mislim da je kvarno da matori energetski vampiri (i muškarci i žene) iscrpljuju nečiju mladost i lepotu. Tu neke priče prosipaju kako su nevoljeni i neshvaćeni... beži bre matori/beži bre tetka. 

Подели на овим сајтовима

Devojke Koje Smo Pratili Kući

Devojke koje smo nekad pratili kući
sada su dame sa torbama,
ili je jedna od njih ona sedokosa
stara vrana koja te zveknula štapom. 

Devojke koje smo nekad pratili kući
sede na guskama u staračkim domovima,
igraju šaflbord u parkovima. 

Ne rone više
u talase sa belim kapama,
te devojke koje smo pratili kući,