Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 5 минута, mirko1929 рече Али лоповлук, тај фини, легални, је толико раширен и нормализован да га нико ни не сматра лоповлуком. Наведи ми пример тог лоповлука јер у суштини легални лоповлук не постоји. Постоји само израбљивање радника у границама закона. Знаш оно, када ти приватник да плату мало изнад минималца. Е сад, ако би се на томе задржало онда је у границама закона, а ако би ти преко тога дао још неку цркавицу на руке, е онда то више није легално, на пример. Ти ме демантуј ако имаш неки пример легалног лоповлука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Пре сат времена, Плаво Небо рече Наведи ми пример тог лоповлука јер у суштини легални лоповлук не постоји. Постоји само израбљивање радника у границама закона. Знаш оно, када ти приватник да плату мало изнад минималца. Е сад, ако би се на томе задржало онда је у границама закона, а ако би ти преко тога дао још неку цркавицу на руке, е онда то више није легално, на пример. Ти ме демантуј ако имаш неки пример легалног лоповлука. QED Ето видиш колико су људи слепи. Тендери су најочигледнији пример опште пљачке. Скоро сваки тендер у Србији је намештен, а раде се јавне набавке за непотребне ствари, по безобразним ценама. Па онда фирма која извлачи паре из буџета подели паре са онима који су јој наместили посао. И то се ради на ненормалне количине новца. Цифре су смешно велике. Bojan*, Н И Н Е and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 11 минута, mirko1929 рече QED Ето видиш колико су људи слепи. Тендери су најочигледнији пример опште пљачке. Скоро сваки тендер у Србији је намештен, а раде се јавне набавке за непотребне ствари, по безобразним ценама. Па онда фирма која извлачи паре из буџета подели паре са онима који су јој наместили посао. И то се ради на ненормалне количине новца. Цифре су смешно велике. Е видиш, нисам слеп, али знам да је намештање јавних набавки, тендера или шта већ, извлачење пара из буџета.. кривично дело и никако није лоповлук легални Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 15 минута, mirko1929 рече QED Ето видиш колико су људи слепи. Тендери су најочигледнији пример опште пљачке. Скоро сваки тендер у Србији је намештен, а раде се јавне набавке за непотребне ствари, по безобразним ценама. Па онда фирма која извлачи паре из буџета подели паре са онима који су јој наместили посао. И то се ради на ненормалне количине новца. Цифре су смешно велике. http://www.kzk.gov.rs/kzk/wp-content/uploads/2011/08/Uputstvo-za-otkrivanje-namestenih-ponuda-u-postupku-javnih-nabavki.pdf итд.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Šest pametnih trikova da naterate svog muškarca da uradi sve što želite! WWW.MAGAZIN.NOVOSTI.RS Šest pametnih trikova da naterate svog muškarca da uradi sve što želite! Нека мисли да је онако како она жели Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 23 минута, mirko1929 рече QED Ето видиш колико су људи слепи. Тендери су најочигледнији пример опште пљачке. Скоро сваки тендер у Србији је намештен, а раде се јавне набавке за непотребне ствари, по безобразним ценама. Па онда фирма која извлачи паре из буџета подели паре са онима који су јој наместили посао. И то се ради на ненормалне количине новца. Цифре су смешно велике. Разумем шта хоћеш да кажеш, али ако је део власти који ти је омогућио извлачење пара из буџета на било који начин, то не значи да у том учињеном делу не постоји кривично дело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 32 минута, Плаво Небо рече Разумем шта хоћеш да кажеш, али ако је део власти који ти је омогућио извлачење пара из буџета на било који начин, то не значи да у том учињеном делу не постоји кривично дело. Закон је мртво слово на папиру. Просто, тако ствари функционишу. Једини разлог зашто сам написао да је скоро сваки тендер намештен, јесте зато што није метафизички немогуће да постоји ненамештен тендер, али из онога што сам имао прилике да лично видим, сви су намештени. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 3, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2021 пре 13 часа, mirko1929 рече Закон је мртво слово на папиру. Просто, тако ствари функционишу. Једини разлог зашто сам написао да је скоро сваки тендер намештен, јесте зато што није метафизички немогуће да постоји ненамештен тендер, али из онога што сам имао прилике да лично видим, сви су намештени. Закон је закон, тако да не можеш да говориш о легалном лоповлуку кад није легалан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirko1929 Написано Децембар 3, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2021 пре 9 минута, Плаво Небо рече Закон је закон, тако да не можеш да говориш о легалном лоповлуку кад није легалан. Наравно да јесте легалан de facto. Нико, никада није одговарао за то, напротив то је стандардан modus operandi. Ако ишта, пре би се могло рећи да је de facto илегално радити по том de jure слову, јер кад би нешто кренуо да таласаш ТИ би био тај који би настрадао. Могло би се рећи да ефективно овде имамо обичајно право. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 3, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2021 Natasa. је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 3, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2021 пре 4 часа, mirko1929 рече Наравно да јесте легалан de facto. Нико, никада није одговарао за то, напротив то је стандардан modus operandi. Ако ишта, пре би се могло рећи да је de facto илегално радити по том de jure слову, јер кад би нешто кренуо да таласаш ТИ би био тај који би настрадао. Могло би се рећи да ефективно овде имамо обичајно право. Рекао сам шта сам имао да кажем тако да не бих више да тролујем тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 ..о снази једне жене, супруге, мајке. О важности вере, молитве. Када почетна заљубљеност супружника пређе у љубав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 9, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2021 Коњу један! fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука